Nemam pojma...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pisao si da si i ti bio hrišćanski vernik .....
Misliš da si uspeo da se oslobodiš negativne energije zato što si napustio hrišćanstvo?

Mislim da u takvim slučajevima takva negativna energija naknadno samo dodatno rasplamsana biva...stim da čovek toga obično svestan nije...

- - - - - - - - - -

Негативна енергија нас увек прати, али немам више наметнуте негативна енергије која ме је разарала док сам био хришћанин.

Kako te je ta negativna energija razarala dok si bio hrišćanin...

I da li misliš da si sada kada nisi hrišćanin neopterećen upravo takvom negativnom energijom prema hrišćanstvu...

- - - - - - - - - -

Koje god da si vere negativnu energiju ipak sam sebi namećeš jer ..... kakve su ti misli, takav ti je život ...... u tako maloj rečenici tako velika istina.

Niko čoveku negativnu energiju nametnuti ne može do on ...sam sebi...

A to što kaza pravoslavni monah Otac Tadej ...kakve su ti misli takav ti je život...biva moćno kazano, samo tako...

Mislim da u takvim slučajevima takva negativna energija naknadno samo dodatno rasplamsana biva...stim da čovek toga obično svestan nije...

- - - - - - - - - -

I da li misliš da si sada kada nisi hrišćanin neopterećen upravo takvom negativnom energijom prema hrišćanstvu...

- - - - - - - - - -

Niko čoveku negativnu energiju nametnuti ne može do on ...sam sebi...

A to što kaza pravoslavni monah Otac Tadej ...kakve su ti misli takav ti je život...biva moćno kazano, samo tako...

To budizam prica vec koju 'iljadu godina. Nista novo nije izjavio.

Теби ово није тоталитаристичко "КО НИЈЕ СА НАМА ТАЈ ЈЕ ПРОТИВ НАС".

Nije. To može da bude ekstremn verski stav. U totalitarnom sistemu u totalitarnoj državi recimo onima koji totalitarno imaju monopol na sva dešavanja u državi nije bitno da li je neko protiv njih. Bitno im je da oni vladaju i žimaju kontrolu nad svim. I ne uzbudjuju se ma baš ni malo da li je neko protiv njih...

Gosn Jarihonac vi se ponovo usudjujete posle one sinocne bruke i svih prevara kojim ste se kroistili?

Da vi to ne pokusavate ponovo da ismejete veru u Trojstvo i tako nasu pravoslavnu veru?

Tako kako vi koristite metodu za prepoznavanja simbola, i vase kokice mogu sigurno da predstavljaju neki simbol

Hocete li nam vasom emtodom obajsniti gde ovde vidite te simbole koje ste ovih dana pominjali?

2011-06-16-naslovna-trojstvo.jpg

Amfilohije_pistolj1-500x354.jpg

imagesqtbnANd9GcQ-GJY_9Qt91NN8Svyy1n9crN-1.jpg

tsafdevvv-1.jpg

imagesqtbnANd9GcTZ6aPFYqAbCg1pA46vVysbC1-1.jpg

Gosn Jarihonac vi se ponovo usudjujete posle one sinocne bruke i svih prevara kojim ste se kroistili?

Da vi to ne pokusavate ponovo da ismejete veru u Trojstvo i tako nasu pravoslavnu veru?

Nisam znao da ste napistili adventizam i postali pravoslavni vernik...

A to što sam Vas samo pitao da li možete da mi objasnite onaj simbol Malkuta na naslovnoj strani...

15809d1367485788-trisk15.jpg

i to što Vi o tome nemate blagog pojma, ne znači da umesto odgvora štancujete ono išto je svima poznato.

Nisam znao da ste napistili adventizam i postali pravoslavni vernik...

A to što sam Vas samo pitao da li možete da mi objasnite onaj simbol Malkuta na naslovnoj strani...

15809d1367485788-trisk15.jpg

i to što Vi o tome nemate blagog pojma, ne znači da umesto odgvora štancujete ono išto je svima poznato.

Хеј то је симбол АЕСИРА и АСГАРДА! Лопови једни преварантски! z:((

Poslednja izmena:
Хеј то је симбол АЕСИРА и АСГАРДА! Лопови једни преварантски! z:((

Baš tako samo što on veselnik o tome blagog pojma nema...

A jedan od Valkunt simbola je...

striqueta2.jpg

- - - - - - - - - -

To budizam prica vec koju 'iljadu godina. Nista novo nije izjavio.

Buda je rekao...

''Budi oprezan, čuvaj svoj um od negativnih misli''

Mnogo kasnije Ripnoće je kazao...

''Mi smo ono što mislimo. S našim mislima mi stvaramo svijet. Sve što mi jesmo će se uzdići u našim mislima.''

A Otac Tadej je ono njegovo izjavio pre Ripnočea ...

A Isus pak kaza ...

po veri vašoj biće neka vam bude...​

A ja bih na sve to dodao...kave su nam misli tako nam mora biti...

ајд идемо још даље, пре митологије?:D

Нека моја теорија је да су људи створени у некаквим лабораторијама и донети на земљу да се размножавају и прилагођавају. Има неких непоузданих доказа да су нас богови посећивали у раним фазама нашег "одрастања".

Мислим да то никада нећемо сазнати.

е па онда нећемо ни сазнати ко је од кога крао и ко је први и то је толико беспредметно о томе причати ко је шта од кога украо
свака велика религија допуњује стару јер се иначе не би примила нова
а ово што ти конзумираш то је неопаганизам и нема никакве везе са било којом традиционалном великом озбиљном религијом ни пре христа ни пре јевреја ни пре оно што ти називаш паганизмом.
нешто попут протестантских секти у хришћанству

- - - - - - - - - -

Нека моја теорија је да су људи створени у некаквим лабораторијама и донети на земљу да се размножавају и прилагођавају. Има неких непоузданих доказа да су нас богови посећивали у раним фазама нашег "одрастања".

ма има и 12 гуштера, али зли људи распорише их и направише добре кожне јакнице и каубојке
то демијург (бивши корисник-илуминат:mrgreen:) најбоље зна хахахаха

ајд идемо још даље, пре митологије?:D

Prva verovanja i prva božanstva formirana su u drevnim mitologijama. A pre nekog vremena kada ništa na bilo koji način nije zapisano o tome ne može da se priča. Tako su recimo Vede na neki način najstariji zapisi na najstarijem jeziku.

- - - - - - - - - -

Ovo mi zvuči...nekako poznato...mislim od ranije...

- - - - - - - - - -

е па онда нећемо ни сазнати ко је од кога крао и ко је први и то је толико беспредметно о томе причати ко је шта од кога украо
свака велика религија допуњује стару јер се иначе не би примила нова

Ipak se poprilično zna ko je od koga, šta i zašto onako...malo pozajmljivao i malo prilagodio ...svojim potrebama...

- - - - - - - - - -

ма има и 12 гуштера, али зли људи распорише их и направише добре кожне јакнице и каубојке
то демијург (бивши корисник-илуминат:mrgreen:) најбоље зна хахахаха

Au...Demi ili ti weitshaupt tako nekako pa onda...i tako...

Prva verovanja i prva božanstva formirana su u drevnim mitologijama. A pre nekog vremena kada ništa na bilo koji način nije zapisano o tome ne može da se priča. Tako su recimo Vede na neki način najstariji zapisi na najstarijem jeziku.
тако је, али опет је сигурно било нешто пре, што не мора да значи да није записано, можда није пронађено. ма можеш замислити прву цивилизацију (сумерску) да пре ње нема ништа и да од ње све потиче.

тако је, али опет је сигурно било нешто пре, што не мора да значи да није записано, можда није пронађено. ма можеш замислити прву цивилизацију (сумерску) да пре ње нема ништа и да од ње све потиче.

Naravno da je bilo i nekog života pre drevnih smuera, akadjana i sličnih. Ali u vreme kada nije postojala civilizaciski formirana neka organizovana država da tako kažem, kada su ljudi živeli na nekom pečinskom nivou, teško da je moglo biti bilo kakve mitologije.

Ipak se poprilično zna ko je od koga, šta i zašto onako...malo pozajmljivao i malo prilagodio ...svojim potrebama...

...

то сам управо и написао, не може се тек тако променити религија. она се надограђује
погледај само сличности између православља и старе словенске вере
сварог или вишњи, свевишњи
сварожић бог сунца, један од синова сварога, мада још није јасно да ли је заиста један од синова или је то један са више имена попут дажбога тј дајбога, а у српском народу се највише спомиње дајбог и дан данас

Naravno da je bilo i nekog života pre drevnih smuera, akadjana i sličnih. Ali u vreme kada nije postojala civilizaciski formirana neka organizovana država da tako kažem, kada su ljudi živeli na nekom pečinskom nivou, teško da je moglo biti bilo kakve mitologije.

ако смо и живели у неким пећинама и изигравали неке хомо ...... нешто се цртало по тим пећинама.

У једној фази док сам био хришћанин био сам и преплашен. Почео дам да се плашим свега што води у "грех". Одрекао сам се свега онога што сам волео пре него што сам постао хришћанин. Одрекао сам се секси филмова, а не то води у грех, одрекао сам се уживања у гледању женске лепоте и маштања да сам са неком, одрекао сам се сунчања, одбацио сам све оно што сам волео да једем и прихатио параноичне ставове да иза свега стоји сотона, нисам могао нормално да живим и то је било све док нисам прочитао библију и схватио колика је то глупост и колико сам се томе предао ни због чега.

Сада сам једино бесан што сам дозволио да будем жртва манипулације.

то сам управо и написао, не може се тек тако променити религија. она се надограђује
погледај само сличности између православља и старе словенске вере
сварог или вишњи, свевишњи
сварожић бог сунца, један од синова сварога, мада још није јасно да ли је заиста један од синова или је то један са више имена попут дажбога тј дајбога, а у српском народу се највише спомиње дајбог и дан данас

Sva drevna mitologija se zasniva...na božanstvu sunca...

- - - - - - - - - -

ако смо и живели у неким пећинама и изигравали неке хомо ...... нешто се цртало по тим пећинама.

Crtalo se je naravno...

У једној фази док сам био хришћанин био сам и преплашен. Почео дам да се плашим свега што води у "грех". Одрекао сам се свега онога што сам волео пре него што сам постао хришћанин.

A šta si bio pre nego što si postao hrićšćanin i šta si to voleo doknisi postao hrišćanin...

Одрекао сам се секси филмова, а не то води у грех, одрекао сам се уживања у гледању женске лепоте и маштања да сам са неком, одрекао сам се сунчања, одбацио сам све оно што сам волео да једем и прихатио параноичне ставове да иза свега стоји сотона,

Sada mi zvučiš detinjasto. Kaza da si se odrekao seksi filmova...pa zar ti je to bio smisao života...Kaza da si se odrekaogledanja ženske lepote i maštanja da si sa nekom...Pa zar ti je smisao života bilo takvo maštanje...
Kaza da si odbacio da jedeš sve ono što si voleo da jedeš...Aman zaman čoveče šta ti je to hrišćanstvo zabranjivalo da jedeš...

нисам могао нормално да живим и то је било све док нисам прочитао библију и схватио колика је то глупост и колико сам се томе предао ни због чега.

A ti si postao hrišćanin a da bibliju ni otvorio nisi...

Сада сам једино бесан што сам дозволио да будем жртва манипулације.

A ko te je to izmanipulisao da budeš žrtva manipulacije...A u smislu onog...

Сада сам једино бесан

dospevamo do one negativne energije koje se nisi oslobodio iako si prestao hrićšćanin biti. O tome smo pričali na početku te neke priče.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back