- Poruka
- 3.356
A šta si bio pre nego što si postao hrićšćanin i šta si to voleo doknisi postao hrišćanin...
Sada mi zvučiš detinjasto. Kaza da si se odrekao seksi filmova...pa zar ti je to bio smisao života...Kaza da si se odrekaogledanja ženske lepote i maštanja da si sa nekom...Pa zar ti je smisao života bilo takvo maštanje...
Kaza da si odbacio da jedeš sve ono što si voleo da jedeš...Aman zaman čoveče šta ti je to hrišćanstvo zabranjivalo da jedeš...
A ti si postao hrišćanin a da bibliju ni otvorio nisi...
A ko te je to izmanipulisao da budeš žrtva manipulacije...A u smislu onog...
dospevamo do one negativne energije koje se nisi oslobodio iako si prestao hrićšćanin biti. O tome smo pričali na početku te neke priče.
1. Прво сам био атеиста па сам био паганин и онда хришћанин.
2. Зашто?То је био део мог живота мада не његова смисао. И уживао сам. Када сам постао хришћанин наравно тога сам морао да се одрекнем и не само то него да осећам кривицу што сам то уопште практиковао. А ти и сам написао да би теби живот без секса био пакао, е па тако је мени било три године Наравно није ми то био главни разлог што сам престао да будем хришћанин..
3. Библију нисам читао јер сам веровао да је то божја реч те и да је апсолутна истина. Био сам упознат са неким деловима библије, али не и са целином. Када сам је прочитао, прочитао и историју хришћанства како је настала и одакле је.
4.Подлегао сам психологији масе и манипулацији.
Poslednja izmena od moderatora: