Nemam pojma...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gosn Jarihonac. Posto kazete da ste se izvinuli, ok prihvatam vase izviinjenje na osnovu toga da kazete da ste to, da li ste obrisali te nesitne koje ste tvrdili o meni ili ste ih ostavili?
Jer onda to nije izvinjenje.
Hvala na brzom odgovoru...

Ne zaboravite link o slici sa vavilonksom kulom.
Hvala...

Грешниче /Гласниче Елена Вајт је била тајно Нимродов следбеник зато је наредила својим следбеницима да направе вавилонску кулу од њених књига.

O čermu Vi to Gospodine Glasniče...šta sam to povukao...u vezi sa ovim...

A u vezi sa ovim sam Vam jasno rekao da ste srbomrzac koji se sprda sa svetinjom Vidovdana. I više puta objasnio zašto je tako.

Da povukli ste jer mi niste odgovrili na pitanje. A ranije ste tvrdili kako na sve odgovarate?

Pitanje je bilo sta to u boldovanom tekstu govori protiv Vidovdana?

Niste mi ni odgvorili da li ste ono sa jasnovcom obrisali jer ste me krivo oljagali pa posle izvinjenja sledi iskreni proces?
I niste mi odgovorili zasto ste zloupotrebili Jasneovacke zrtve da bi ste govorili nesitine protiv mene?
To je srbomrstvo. Vi sebe trebate tako da ok´rekterisete ne mene.
Hocete li da vam postavim to da ponovo vide svi sta ste radili?
A ja vidvodan nigde nisam spomenuo negativno da bi ga zloupotrebio.
I sada ste vi krivi a mene optuzujete?
Vi to zovete izvinjenje?
Kazete da ste se izvinuli a onda mesto Jasenovac samo rpoenite ime i nastavite istim prevarama?
Zar to nije licemrno, sta vi kazete gosn Jarihonac kako se to zove takve metode?

Poslednja izmena:
Грешниче /Гласниче Елена Вајт је била тајно Нимродов следбеник зато је наредила својим следбеницима да направе вавилонску кулу од њених књига.

Zasto ne trazis link slike, od svojeg kolege ako si siguran u svoju tvrdnju?

Da li si pratio diskusiju unazad?

Pocecu da sumnjam da si ti njegov drugi pseudonim? Isto jos uvek ne spavas?

Kao drugo, vis e samo dodvorujete nekim disktantima i nekim moderatorima tim izjavma kao vama to mnogo znaci?

Ja sam Srbin i za mene je Vidovdan svetinja. Da li ste shvatili...Čudi me da niste primetili da sam svo vreme od kako sam ovde na forumu po tom pitanju jasan i izričit. I naravno, ima srbomrzaca poput tebe kojima to smeta. Zar ne...

Pa postoje samo 3 opcije.

Ili on posotji ali me samo navlacite da bi ste posle trubili kako Glasnik ne ceni izvinjenje i govorili, eto kakav je on, itd.

Iskreno zabole me da li Vi Gospodine Glasniče tako nešta cenite ili ne...

Ili ne postoji zato izbegavate da ga postavite.

Postoji.

Ali sve u svemu, da ste se iskreno izvinili, vama bi bilo cast da to postavite...

Ne bi mi bila čast a kazah Vam već ranije da mi je sada žao zbog istog...I ne rado ću postaviti...

I eto izvvinjavam se zbog Manastira u Jasenovcu ali uz konstataciju da ste u vezi sa sprdnjom u vezi proslave Vidovdana definitivno za mene...srbomrzac...

- - - - - - - - - -

Gosn Jarihonac. Posto kazete da ste se izvinuli, ok prihvatam vase izviinjenje na osnovu toga da kazete da ste to, da li ste obrisali te nesitne koje ste tvrdili o meni ili ste ih ostavili?
Jer onda to nije izvinjenje.
Hvala na brzom odgovoru...

Ne zaboravite link o slici sa vavilonksom kulom.
Hvala...

Nikada ništa od kako sam na forumu a što sam napisao izbrisao nisam. Zašto bih to činio sada.

Primetio sam da kad god imate priliku pljujete na pravolsvnu veru napadajuci mnoga njihova ucenja.

Mnogo puta sam vam na to ukazao vi to dobro znate. nedavno kada smo razgovarali o Trojstvu, ismejvali ste i napdali to ucenje.

Koliko puta ste samo vredjali Boga kojega Srrbi veruju i pravoslavlje?

Kazete zasto bi ste o obrisali sada lazi koje ste pisali o meni a koje ste kazete priznali da su lazi?

Kazete da ste se izvinuli jer ste pisali neistine o meni?
Ali te neistine kazete necete izbrisati a izvinuli ste se?

Zar nije to licmenro gosn Jarihonac?

Da niste vi mozda i Horak?

PAZITE STA STE REKLI:

Ovo je samo metafora da bi ste bolje razumeli:

Jarihonac:
Da priznajem da sam vam ukrao 2 dinara.
Izvinjavam se.

Glasnik:
Uredu, vratite mi onda ta 2 dinara.

Jarihonac:

Necu, nikada nisam vracao sto sam ukrao?

Sta vam govori ova metafaora gosn Jarihonac.
Naglasavam metafora jer da to ne ucnim, odma bi ste to zloupotrebili i dobro znam kako.

Пратио сам дискусију.
Ја се бавим интернет маркетингом па радим у ово време, мало се у паузи релаксирам на форуму, али питам се шта ви као верник радите будни у ово доба? Исто сам питао оног СДГ па ми није одговорио.

Da povukli ste jer mi niste odgovrili na pitanje. A ranije ste tvrdili kako na sve odgovarate?

Pitanje je bilo sta to u boldovanom tekstu govori protiv Vidovdana?

Odgovorio sam Vam Gospodine Glasniče u vezi sa tim barem 7-8 puta.

Kazete da ste se izvinuli a onda mesto Jasenovac samo rpoenite ime i nastavite istim prevarama?
Zar to nije licemrno, sta vi kazete gosn Jarihonac kako se to zove takve metode?

O kakvim prevarama pričate. U vezi sa...

Rekli ste da je ova slika dogadjaj u Jasnovcu:

eparhija-slavonska-vijesti-2013-019.jpg

A dogadjaj nije u jasenovcu vec je slavljenje Vidovdna u belom polju pored zidina i Ispred razrušenog hrama posvećenom Svetom Knezu Lazaru.

Ovaj link dokazuje to:

Morate sacekati kada otvorite link, posle prve slike idu ostale slike gde se vide i te rusevine:

http://eparhija-slavonska.com/flash/2013/eparhija-slavonska-vijest-2013-019.swf

A sada obratite pažnju na kontekst tog posta sa ovim Vašim postom Gospodine Glasniče...

Mi to haluciniramo ili se to tvoji svetenici mole stolu i predmetima na njemu a?

eparhija-slavonska-vijesti-2013-019.jpg

z;)

Haluciniramo ili?

Kako ste providni i jeftini tim vasim emtodama.

Obozavanje, moliutva i klanjanje stolu i rpedmetima na njoj je ocigledno novo bozastvo kod vas sale ili?
Koje obozavanje stolova neverovatno?

Kako je za Vas Gospodine Glasniče slavljenje Vidovdana sprdnja u vezi sa...

Obozavanje, moliutva i klanjanje stolu i rpedmetima na njoj je ocigledno novo bozastvo kod vas sale ili?
Koje obozavanje stolova neverovatno?

Mi to haluciniramo ili se to tvoji svetenici mole stolu i predmetima na njemu a?

onda to nisu prevare već činjenično stanje da ste Vi Gospodine Glasniče samo jedan zaslepljeni srbomrzac jer je za Vas slavljenje Vidovdana svešteničko moljenje stolu kao novog božanstva...

- - - - - - - - - -

Ma mora da je ON ustvari JA...

A ti vidim spavaš uveliko...

Пратио сам дискусију.
Ја се бавим интернет маркетингом па радим у ово време, мало се у паузи релаксирам на форуму, али питам се шта ви као верник радите будни у ово доба? Исто сам питао оног СДГ па ми није одговорио.

Pa neznam da je to moguce da ste dan i noc budni?

Sta radim?

Posvetio sam vreme coveku, to je ljubav.

Bog poziva svakoga da ne donese konacnu destruktivnu odluku, jer kada je ona konacna, Bog gubi pravo da ga zastiti i sotona moze da unsiti takvog coveka spravom.
Bog voli Jarihonaca iako je toliko kvaran, Bog moze da ga promeni i daje mu priliku da iskoristi svaku sansu dok god zivi ...

- - - - - - - - - -

Pa neznam da je to moguce da ste dan i noc budni?

Sta radim?

Posvetio sam vreme coveku, to je ljubav.

Bog poziva svakoga da ne donese konacnu destruktivnu odluku, jer kada je ona konacna, Bog gubi pravo da ga zastiti i sotona moze da unsiti takvog coveka spravom.
Bog voli Jarihonaca iako je toliko kvaran, Bog moze da ga promeni i daje mu priliku da iskoristi svaku sansu dok god zivi ...

Ја спавам као онако како се планета окреће. Пола месеца живим ноћу, а другу половину опет када ми се прохте живим преко дана. Сада је период ноћног живота, а иде и нова година. Касније ћу поново бити будан преко дана. То је једна моја магијска пракса управљања временом и простором. Заправо ја својом вољом одређујем своје време. А и таквпј сам финансијској ситуацији да ми се то може. Само ноћас сам зарадио око 200$. Примичем се ипозицији да још мало купим свој стан.

Мало ми је чудно да сте ви као верник будни у ово време пошто је Исус рекао "Тешко ономе ко од ноћи прави дан", а пошто сам ја паганске религије и магичар за мене то не важи.

O

A sada obratite pažnju na kontekst tog posta sa ovim Vašim postom Gospodine Glasniče...

Kako je za Vas Gospodine Glasniče slavljenje Vidovdana sprdnja u vezi sa...

onda to nisu prevare već činjenično stanje da ste Vi Gospodine Glasniče samo jedan zaslepljeni srbomrzac jer je za Vas slavljenje Vidovdana svešteničko moljenje stolu kao novog božanstva...

- - - - - - - - - -
.

Gosn jarihoanc, vi ste zaista smesni.

Ako je tako kaos to kazete u vezi vidovdana, zasto morate da sklapate pricu vadeci iz raznih psotova i sklapajuci ne bi li to mispalo kako vi zelite?

A videli smo kako iskreno vi sve to predstavljate?

Zasto ne ucinite stvar jednostavnom gosn jarihonac?

Postavite jednostavno gde ja govrim protiv Vidovdana i stavr resena?

Ali to ne mozete jer nema takvog teksta.

Ostaje vam dalje prevare i namestanja.

Мало ми је чудно да сте ви као верник будни у ово време пошто је Исус рекао "Тешко ономе ко од ноћи прави дан", а пошто сам ја паганске религије и магичар за мене то не важи.
Takav stih nalazimo u Jovu:

Hi 17:9 Ali će se pravednik držati svog puta, i ko je čistih ruku većma će ojačati.
Hi 17:10 A vi vratite se svikoliki i hodite; neću naći mudra medju vama.
Hi 17:11 Dani moji prodjoše, misli moje pokidaše se, što imah u srcu.
Hi 17:12 Od noći načiniše dan, i svetlost je blizu mraka.

Apg 20:7 A u prvi dan nedelje, kad se sabraše učenici da lome hleb, govoraše im Pavle, jer htede sutradan da podje, i proteže besedu do ponoći.

Pa sta bi to moglo da znaci?

Rec je o onome ko laze a ne ko sedi kasno.

Mi kazemo danas: on ce za crno reci belo a za belo crno.
Kao moj vecerasnji prijatelj Jarihonac.

Ali veceras je doveden do toga da prvo nenamerno vise puta prizna gresku ali na zalost ne zeli da ju ispravi jer je mrznja jaka...

Poslednja izmena:
Takav stih nalazimo u Jovu:

Hi 17:9 Ali će se pravednik držati svog puta, i ko je čistih ruku većma će ojačati.
Hi 17:10 A vi vratite se svikoliki i hodite; neću naći mudra medju vama.
Hi 17:11 Dani moji prodjoše, misli moje pokidaše se, što imah u srcu.
Hi 17:12 Od noći načiniše dan, i svetlost je blizu mraka.

Apg 20:7 A u prvi dan nedelje, kad se sabraše učenici da lome hleb, govoraše im Pavle, jer htede sutradan da podje, i proteže besedu do ponoći.

Pa sta bi to moglo da znaci?

Rec je o onome ko laze a ne ko sedi kasno.

Mi kazemo danas: on ce za crno reci belo a za belo crno.
Kao moj vecerasnji prijatelj Jarihonac.

Ali veceras je doveden do toga da prvo nenamerno vise puta prizna gresku ali na zalost ne zeli da ju ispravi jer je mrznja jaka...

Опет бирате како вама лично одговара. Тога нема код мене ја сам бирам оно што је добро за мене.

Hordak ne budi ono sto si bio, Ordacni bicup.

Ne vredi ti ine promeniti vec unutrasnjost, karakter.
A samo Duh sveti moze da te promeni.
Inace ces ostati uvek Ordacni bicup.
Ali u stvari sta nas briga sta ces ti da biras ili verujes ili ne?

Већина верника хришћана су пуни набијене негативне енергије због њиховог тоталитаристичког начина варевања. Гласник није изузетак већ правило.

Pisao si da si i ti bio hrišćanski vernik .....
Misliš da si uspeo da se oslobodiš negativne energije zato što si napustio hrišćanstvo?

Pisao si da si i ti bio hrišćanski vernik .....
Misliš da si uspeo da se oslobodiš negativne energije zato što si napustio hrišćanstvo?

Негативна енергија нас увек прати, али немам више наметнуте негативна енергије која ме је разарала док сам био хришћанин.

Primetio sam da kad god imate priliku pljujete na pravolsvnu veru napadajuci mnoga njihova ucenja.

A kada sam to kako kazaste pljuvao na pravoslavnu veru i Srpstvo...Ja nisam vernik i sebi mogu dopustiti i da se ponekad šalim na račun Biblije ali to Gospodine Glasniče nije pljuvanje po pravoslavlju.

Mnogo puta sam vam na to ukazao vi to dobro znate. nedavno kada smo razgovarali o Trojstvu, ismejvali ste i napdali to ucenje.

Kada ste pomenuli tpojstvo pogledajte naslovnu stranu jedne adventističke knjige...

15809d1367485788-trisk15.jpg

Primetićete jedan specifičan simbol malo modifikovanog simbola Valkunt...a šta beše Valkunt...ima neke veze sa nemačkim paganizmom a i sa Odinom i nekim Nordijskim bogovima...i tako...Mnogo je to komplikovano za Vas, zar ne...

I da...neću pričati o trojstvu kao učenju kako pravoslavnom tako i adventističkom...

Koliko puta ste samo vredjali Boga kojega Srrbi veruju i pravoslavlje?

A šta znači vredjati Boga...Po Vama Gospodine Glasniče, svako ko nije vernik ...vredja Boga...

A veoma me inzeresuje kako sam to vredjao pravoslavlje...

- - - - - - - - - -

I sta je problem?
Brani li ti neko pa ti treba pomoc?
Prvi sam da te podrzim...svako neka bude sta god zeli...

A mene Gospodine Glasniče nećete podržati kao nevernika...

Негативна енергија нас увек прати, али немам више наметнуте негативна енергије која ме је разарала док сам био хришћанин.

Koje god da si vere negativnu energiju ipak sam sebi namećeš jer ..... kakve su ti misli, takav ti je život ...... u tako maloj rečenici tako velika istina.

Већина верника хришћана су пуни набијене негативне енергије због њиховог тоталитаристичког начина варевања. Гласник није изузетак већ правило.

Nema totalitarističkog verovanja. Totalitzarizam je prvenstveno društveno politički pojam. A da li je neko ili nije prepun negativne energije nije isto kao i nedostatak medjuisobne tolerancije izmedju vernika različitih verskih učenja.

Inače Glasnik nije pravilo jer ima vernika koji nisu u tom i takvom da kažem fazonu. A da je protestantskim vernicima svojstveno da budu agresivni u nametanju svojih doktrina učenja to stoji. A problem je kada neko takav u manjoj ili većoj meri neizmiren sa samim sobom tu neizmirenost projektuje u agresivno nametanje svog verskog učenja.

Nema totalitarističkog verovanja. Totalitzarizam je prvenstveno društveno politički pojam. A da li je neko ili nije prepun negativne energije nije isto kao i nedostatak medjuisobne tolerancije izmedju vernika različitih verskih učenja.

Inače Glasnik nije pravilo jer ima vernika koji nisu u tom i takvom da kažem fazonu. A da je protestantskim vernicima svojstveno da budu agresivni u nametanju svojih doktrina učenja to stoji. A problem je kada neko takav u manjoj ili većoj meri neizmiren sa samim sobom tu neizmirenost projektuje u agresivno nametanje svog verskog učenja.

Теби ово није тоталитаристичко "КО НИЈЕ СА НАМА ТАЈ ЈЕ ПРОТИВ НАС".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back