Немачки злочини над Србима- Панчево 22.април 1941.

granice je stvorio jos tvoj kralj aleksandar smanjivsi srbiju i ukinuvsi time samostalnost srbije-)

Aha i ubijao je sve neistomisljenike i slao ih na goli otok... Uglavnom Srbe... I Srbi nisu mogli da se pitaju, a sam je bio Srbin? A dok je Tito bio pravi Srbin...
Stvorrio je Makedoniju, vovjvodinu Kosovo, BIH, Sloveniju...

cevape ne znam kad sam zadnji put pio kao ni picu.....ja ne zivim u beogradu.
Ali kupujes valjda u prodavnici, koristis internet, imas mobilni itd itd itd....Probaj da se odreknes tih stvari...
engleska ima vrlo malu ulogu naspram srbije.rusija je koliko znam se povukla iz rata 1917.
Ovo za englesku ti je zesci omasaj....A Rusi i drugi svetski rat? Kolike su njihove zrtve?
Nije mi jasna ta potreba da se preuvelicava uloga Srbije u ratovima, nebeski nrod i te fore. To stvarno ne kapiram.
a devedesetih su ratovali nacionalisti danas udruzeni sa SPO I DS I LSV itd....
Ne.
Ratove su poveli komunisti pod izgovorom nacionalizma.
Velika razlika.

koliko znam komunizam je pao 1990 jel tako?komunizam i nacionalizam nikako ne ide.ako si komunista ne mozes biti nacionalista i obrnuto jer se komunizam ne temelji na nacionalizmu,znaci to onda i nisu bili pravi komunisti.da imam internet i mobilni ali nisam rodjen sa njima.ja ti kazem samo da se komunisticka zastava prva zaviorila u oslobodjenom berlinu.sapienti sat.

koliko znam komunizam je pao 1990 jel tako?komunizam i nacionalizam nikako ne ide.ako si komunista ne mozes biti nacionalista i obrnuto jer se komunizam ne temelji na nacionalizmu,znaci to onda i nisu bili pravi komunisti.da imam internet i mobilni ali nisam rodjen sa njima.ja ti kazem samo da se komunisticka zastava prva zaviorila u oslobodjenom berlinu.sapienti sat.
Novu političku sliku na prostorima Jugoslavije uglavnom su kreirali ljudi koji su se i tokom ranijeg perioda bavili politikom, ali su tada većinom zastupali druge poglede:

* U Sloveniji na mesto predsednika došao je Milan Kučan, bivši komunista.
* U Hrvatskoj na mesto predsednika došao je Franjo Tuđman, general JNA, bivši komunista, izbačen iz Komunističke partije.
* U Bosni i Hercegovini na mesto predsednika došao je Alija Izetbegović, političko-verski teokrata.
* U Srbiji na mesto predsednika došao je Slobodan Milošević, komunista.
* U Crnoj Gori na mesto predsednika došao je Momir Bulatović, komunista.
* U Makedoniji na mesto predsednika došao je Kiro Gligorov, bivši komunista.
Ja sam lepo rekao da su ratove vodili komunisti pod izgovorom nacionalizma.

Back