migora
Aktivan član
- Poruka
- 1.040
nista bez domace rane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja vec imam jednog jazavicara.. zenka je u pitanju.. Planiram da kupim zenku nemackog ovcara ali ne znam hoce li se svadjati.. Kakvi su nemacki ovcari prema drugim psima ?
samo da se pohvalim, da imamo novog pripadnika na[e garde, zove se Boa ima skoro tri meseca... I uspeli smo da je kupimo od jednih finih ljudi... Slicice uskoro kada je nahvatamo...
Trebalo bi da se slazu. Moja je bila nekoliko dana u drustvu sa 2 mesanca,extra su se slagali. Ne znam samo da li ces da uzimas stene ili odraslu zenku.
Pa trebalo bi da odes do tih odgajivaca,da popricas sa njima,da vidis roditelje od tog steneta, da znas sta uzimas,da ti ne uvale nesto bzvz.. A ako ga uzimas u pet shopu to ti je sve lutrija.Pa planiram stene da uzmem... Uzecu ga negde u junu... Ima u Vrbasu u pet shop-u ponuda nemacki ovcar stene sa pedigreom 150e .. samo nzm da li je to dobra ponuda ....![]()
![]()
Pa trebalo bi da odes do tih odgajivaca,da popricas sa njima,da vidis roditelje od tog steneta, da znas sta uzimas,da ti ne uvale nesto bzvz.. A ako ga uzimas u pet shopu to ti je sve lutrija.