Nemacki ovcar

Ja sam pogledao, i odusevljen sam ;-)

e batice, necu da popujem, cisto da se pojedini clanovi foruma ne bi ljutili na mene, po mom misljenju ona lepo radi, vidi da uzmes rodovnik za nju, pa makar platio i 100 evra, vidi da ga izvuces, to sto je dugodlaka okacis macku o rep, neces moci da je izvodis na izlozbe, ali je mozes oceniti, i mozes raditi s njom, toplo preporucujem da izvacaris rodovnik..... ;-)

Ja sam pogledao, i odusevljen sam ;-)

e batice, necu da popujem, cisto da se pojedini clanovi foruma ne bi ljutili na mene, po mom misljenju ona lepo radi, vidi da uzmes rodovnik za nju, pa makar platio i 100 evra, vidi da ga izvuces, to sto je dugodlaka okacis macku o rep, neces moci da je izvodis na izlozbe, ali je mozes oceniti, i mozes raditi s njom, toplo preporucujem da izvacaris rodovnik..... ;-)

A reci mi sta imam ja od toga sto ce biti ocenjena???

A reci mi sta imam ja od toga sto ce biti ocenjena???

Znas kako, evo sta ja mislim o tome, meni je Aksel prvi pas, on ce mi uvek biti poseban, zeleo bih jednog dana da imam njegovo stene, mozda sina mozda cerku, to mi nije bitno, e za sta ti treba rodovnik, pa zbog stenaca, sto se mene tice ja sam se odmah raspitao ko su Akselovi roditelji, ne da bih saznao da li su oni neki sampioni, nego vec zato sto prosto zelim da znam, *** oca skoro stalno vidjam, ali majka mu je uginula, zvao me je njen odgajivac da vidim slike, pa cemo se dogovoriti da skoknem do njega ;-), s sto se tice ocene, ne mozes pariti kuju bez ocene, mislim mozes, niko te ne moze naterati da je ne paris, ali grota ako ona lepo radi da nemas njene papire.....generalno ti papir nista ne znaci ali ne moze da skodi ;-)

Slika019.jpg

Slika020.jpg

Slika021.jpg

Slika027.jpg

Slika030.jpg

Pa da se predstavimo! Na slikama je Boa mala zenkica nemackog ovcara, koja ima 2.5 meseca. Kupili smo je prosle subote, i vec je uspela da nam pojede sve kablove, koji su jj bili dostupni, pa cak i da se malo poigra sa kucistem kompjutera! veoma je vesela, i sluzi kao pokretni sundjer da pokupi sve mrve i prljavstinu, piljevinu itd...Kao sto se moze i videti sa slika! Jako je druzeljubiva i super se privikla!
Ne znam da li je to uobicajeno da piju jaaaako puno vode u ovom uzrastu, jer ona to radi, zabije njusku u serpicu i ne vadi je, a jos pored toga sva voda je okolo po kuci rasuta...

Luda je skroz!:rotf::heart:

Pa vi nam recite sta mislite!!!

pa neka covek proba, ali se nemoj smoriti ako ne izvucen rodovnik, u krajnjem slucaju to je samo papir.......
inace sara ti je preslatka, sladje stene NO nisam video, ono ako izmuvas dovedi je na CACIB ;-)

Pogledajte prilog 55014

Pogledajte prilog 55017

Pogledajte prilog 55018

Pogledajte prilog 55019

Pogledajte prilog 55020

Pa da se predstavimo! Na slikama je Boa mala zenkica nemackog ovcara, koja ima 2.5 meseca. Kupili smo je prosle subote, i vec je uspela da nam pojede sve kablove, koji su jj bili dostupni, pa cak i da se malo poigra sa kucistem kompjutera! veoma je vesela, i sluzi kao pokretni sundjer da pokupi sve mrve i prljavstinu, piljevinu itd...Kao sto se moze i videti sa slika! Jako je druzeljubiva i super se privikla!
Ne znam da li je to uobicajeno da piju jaaaako puno vode u ovom uzrastu, jer ona to radi, zabije njusku u serpicu i ne vadi je, a jos pored toga sva voda je okolo po kuci rasuta...

Luda je skroz!:rotf::heart:

Pa vi nam recite sta mislite!!!

Pa dobro došli :)
Hvala bogu još jedna ženkica jer od ovih muških............šalim se naravno.
Mnogo je slatka, podigla je već ušice. Joj, prava beba :heart:
A za kablove..........pa to je tek početak :rotf: Hoću da kažem da će ona kako raste menjati interesovanje :rotf: Vesela i zdrava devojčica. pročitaj šta smo ranije pisali o vakcini i revakcini. To je izuzetno važno. Ako ne nadješ, napiši, pa ćemo ti opet sve napisati, ali nikako je ne vodi napolje.
Što se vode tiče, koliko se sećam i Meš je pio dosta vode u tom uzrastu, a to što zabije njušku u činiju ona se zapravo više igra nego što pije. Ako joj je stolica tvrda onda joj ništa ne fali.
Izmazi lepojku

hocu, hvala! Usi je podigla vec i iskreno malo smo se iznenadili zbog toga!
Pa i ja kontam da se igra sa vodom... Danas ide da primi revakcinu, tako je rekao odgajivac da treba, pa cemo je odneti... E samo me interesuje, u kom smislu da je ne izvodim napolje? Posto imamo retrivera, zenkicu od 5 meseci, tj moja devojka ima i sa njom je jedino u kontaktu, kada je napolju, ostalih kuca nema! jel bi to trebalo tako ili ni sa njom ne sme?

Dobro dosli. Ako ti je to prvi pas,procesljaj forume imas ih dosta,izdvoj malo vremena da se informises o rasi,o dresuri,o ponasanju ,socijalizaciji. Inace Boa je preslatka,posebno sa tim usicama. :-) To sto grize,to je normalno. Moja Sara je grizla sve sto je stigla,hteli da me ubiju zbog izgrizenih punjaca. To prodje vremenom.

imali smo vec NO ali je uginuo daaavno, a imamo i primer u devojcinom psu...Hvala na komplimentima i savetima! A za kablove i punjace smo vec pripremljeni na visini su od dva metra, ali mislim da ni tu nisu bezbedni jer je vec preskocila ogradu od nekih 70 cm... I onda smo zakljucili da nista nije bezbedno!! :sad2::rotf:

meni se dopada ime Švrća, ali su moji kategorički odbili da se Meš zove Švrća......ne znam zašto :hahaha: Miloš je uvredjen rekao "Pobogu Maki, na šta to liči da se nem.ovčar zove Švrća" :dontunderstand: Mislim, koliko znate NO sa tim imenom? Nema........

E citala sam da nemacki ovcari imaju urodjenu displaizju kukova.. hmm.. iskreno nemam pojma kakvih to ima uticaja ili uopste o tome.. Hoce li mi neko objasniti malo blize kakva je to mana ? :roll:

Displazja kuka je deformacija istog, moze biti genetska ili mehanicka, tj izazvana povredom

Vise o tome na sledecim linkovima:

http://sr.wikipedia.org/sr-el/Дисплазија_кукова

http://www.svijetpasa.com/index.php/Veterina/Displazija-kuka.html

http://foursoftpaws.yuku.com/topic/1936

Inace teta ljiljo, da li ste vi snimali Mesa, da li su snimci Ok ?, mi smo snimali Aksela pre neki mesec dana, kada mu je jedan ker pao na levu nogu, malo je povredio koleno, ali smo uz snimak kolena snimali i kukove, za sada ima A kukove, s tim da ima inicijalnu displaziju na levom kuku, bili smo do katedre hirurgije da vide snimak, i kazu da to nije nista strasno, moze biti problem, ali i ne mora, cesto se pojavljuje, ali retko nastanu problemi ;-)

A da, Mes vam je PREEEEEEEEEELEP, kako mi se svidja njegova maska, bas je lep i dobar pas ;-), kao sto bi vi rekli, izmazite ga za mene ;-)

Poslednja izmena:

Back