Nemacki ovcar

Čekaj,polako...ne znam baš da li se tako brzo vidi razlika,ali napretka će sigurno biti i to velikog! :)

Ama u hodu i u stavu bre, ne u mišićima. Nekako je zategnutiji, skladniji, možda zbog više jurcanja a možda jer se menja, ipak je on pubertetlija.Ipak će biti sve zajedno. Kada kaska ispred nas jednostavno je drugačiji. Znam ja to jer sam mama bre :hahaha:Čak je i Žika (koji je operisan od toga) primetio.
E stvarno si neki :sad2:

Ustvari,ipak mama zna najbolje!! Siguran sam da tvoje oko sokolovo ne greši!! :super: :klap: :worth:

More bre kad te ja dovatim :hahaha::hahaha::hahaha:
šalim se, naravno. Za dve nedelje se samo može malo popraviti kondicija. Ali generalno je nekako drugačiji, skoncentrisan, ispravljen mada je i dalje blentav :hahaha: A za lopticom ili bilo šta drugo da mu bacaš je totalno lud. Ne postoje ni ostali kučići, ni ljudi, ni maženje, ništa. I kada izgubimo lopticu u snegu, malo tražimo pa odustanemi i krenemo u šetnju, on se u povratku opet vraća na isto mesto i traži dalje iako mu niko nije rekao da traži. Pametnica majkina.:heart:

IMG_0041-1.jpg

IMG_0049-1.jpg

Dok se svi vi valjate po snegu,mi se radom angazujemo na suvom.:hahaha:

Koja je visina ove ogradice, od prilike?

Bane, stvarno su lepi. Devojka je prelepa. Mi vežbamo, blenta obožava sneg kao i većina pasa, svakodnevno je trenong sa lopticom, malo trčanja, šetnja bez povodva i šetnja sa povodcem kada Meš vuče napred a Miloš se još upre da mu oteža. Čak je i Žika uključen u treninge kada mu dozvoljavaju smene. A ja koordiniram :hahaha:

Dok su konci u vasim rukama ja se ne brinem a slike govore same za sebe.
Ako niste kupili duzi povodnik vreme je da to uradite jer sada kada se vezba
neka bude sve po p.su.,jer ste i sami videli na kolikoj duzini se vodi n.o.
Duzi povodnik ce te lako korigovati prema psu ali kraci ce te tesko produziti kada osetite da moze da trci brze!!!;)Pozdrav za veselu druzinu i samo tako nastavite:super:

Dok su konci u vasim rukama ja se ne brinem a slike govore same za sebe.
Ako niste kupili duzi povodnik vreme je da to uradite jer sada kada se vezba
neka bude sve po p.su.,jer ste i sami videli na kolikoj duzini se vodi n.o.
Duzi povodnik ce te lako korigovati prema psu ali kraci ce te tesko produziti kada osetite da moze da trci brze!!!;)Pozdrav za veselu druzinu i samo tako nastavite:super:

Hvala Bane, :D na podršci
Imamo onaj za izložbu od dva metra, ali mislim da kupimo od tri. A Miloš se još nagne pozadi kada šetaju da mu oteža i mali tako grabi napred i vuče a zadnje noge su savijene i spušteno dupe. Normalno šeta on i slobodan, pa malo na povodcu, a loptica je primarna jer je lud za istom.
Miloš sad ne može da ide na Savu ali je Milica slobodna pa ću nju angažovati.

Išle smo Milica i ja sa mešom na Savu. Opet mu je puklo jastuče. Moraće da pauzira dva-tri dana da zaraste. Milica ne može da baci lopticu tako daleko kao Žika i Miloš, a i mnogo se brzo smrzne, pa će ona ići sa nama u kriznim situacijama :hahaha:

kako su mu pukli jastucici

kada trči iseče jastučić na led, na oštre ivice komadića leda kojih ima svuda. Ništa strašno, dešavalo se milion puta Mazi i Maši. Samo treba da odsedi kući dan-dva da zaraste, pa je u tome problem. Nemoguć je kada ne izadje na jurcanje, mislim van dvorišta. Sve nas smara, vreba ko ulazi u kola da bi i njega poveo, skače, cvili. Razmaženko.

cuo sam da ova rasa sada kao od sale prelazi standarde..komsije koje mi od skoro imaju ovu rasu porasli su im da to nije humano koliko,to su zveri od pasa dali je moguce da su mesani sa nekim od Alabaja ili tako neke slicne rase, mogu i slike postavit tih zveri ali totalno su pljunuti NO sto se izgleda tice i veoma agresivni na bilo koga...jedino King od jednog coveka sto ga seta taj je inace i najveci je miran ali ogroman a tek kolika mu je glava(horor) a najgore kad prodje Sar Pej ili neki Terijer e tada se pomami i pocne da laje samo sto ne povuce onog coveka a laje jace nego jedan Alabaj od druga mi....

Back