Nemacki ovcar

Žika i ja smo izveli Meša na Savu. Divno, belo, čisto ali duva leden vetar. Žika bacao 50 loptica Mešu. Posle 25 bacanja pauza i lagana šetnja. Nakon toga još 25 bacanja i kući jer nas ubi vetar. Dužina padine je oko 25 metara (izmerio okom sokolovim lično Žika i uopšte ne sumnjam u procenu jer on to nepogrešivo radi zbog procene njiva koje ovrše kombajnom) što znači za jedno bacanje 50m, pa 50 bacanja mu dodje 2500m uzbrdo i nizbrdo. Na 45. bacanju Meškica zastaje, polako dolazi i još pet znači da je prešao granicu umora. Dušica moja, eno ga spava. Tako da treniramo, samo da se zna.

bata dogac, ako nas primas, mozda dodjemo kad se prolepsa, doduse ne znam kakva je situacija kod vas, ali ono mozda budemo koji dan ;-), eto i mi beogradjani da se nadisemo svezeg vazduha (naravno podrazumeva se setnja po brdima ;-) )

Heh, kako mene odusevljavaju ljudi koji imaju pse, naravno, mislim na one sto ih vole, cuvaju, lece kad zatreba....ovde se pojedini nikad nisu ni videli do nedelje, a takva je energija medju nama ko da se znamo 300 godina ;-)

Picturasica2841-1.jpg

Dzoki levo Vuki desno, a u sredini ponosni vlasnik:hahaha:

Družina je prva liga...sve bandit do bandita! Jedva čekam da se skupimo.Još samo kad bih rešio pitanje Ajkovog smeštaja tu u Bg...sestra i devojka imaju stan,morao bi tu da spava.

migora prijatelje, kakav si, kako kerići? kako kama?

Pozdrav PRIJATELJU!!!Kama? Kao da rani 4 steneta a ne 11!!! Nemozes ga drzati u saci kako se migolje,veruj jako su zivi pu,pu,pu.a svi tamni.Sve je OK! evo pozdravlja te moj zamenik MI-(GORA)-N... Kaze pozdravi mi Draganceta!! Posten decko do daske to je izjavio evo sad pre 6 sekundi.Moramo malo doci u BG braca MIGORA!:hahaha:

Pozdrav PRIJATELJU!!!Kama? Kao da rani 4 steneta a ne 11!!! Nemozes ga drzati u saci kako se migolje,veruj jako su zivi pu,pu,pu.a svi tamni.Sve je OK! evo pozdravlja te moj zamenik MI-(GORA)-N... Kaze pozdravi mi Draganceta!! Posten decko do daske to je izjavio evo sad pre 6 sekundi.Moramo malo doci u BG braca MIGORA!:hahaha:

e uzvraćam pozdrave, a takav sam kakav sam, neki mi zameraju zbog toga, mada ne obazirem se previše, drago mi je da kama iznosi na nivou, samo nek su živi i zdravi, a kod nas su svi dobrodošli:ok:

Back