Nemacki ovcar

A da,htela sam da vas pitam za onaj forum,gde pise sta sve ima u hrani za pse...Ja sam to citala,i citala sam deo kako ga zdravo hraniti,pise sirovim mesom...Meni je to malo cudno,takvi psi obicno pobesne,kad ima krvi u hranu...On ih tamo uporedjuje sa vukom,koji je jeli u prirodi besan:)

Meš spava kao da je ceo dan arbajtovao:hahaha:
spavaju i ove dve ludajke. Spava i Žika. Jedino klinci i ja čukamo po tastaturama.
Baš mi je drago što si došla ovde. Iskreno rečeno fali mi bre neko žensko čeljade medju svim ovim muškima (muški, nemoj slučajno da vam padne na pamet da se uvredite:hahaha:):D

A da,htela sam da vas pitam za onaj forum,gde pise sta sve ima u hrani za pse...Ja sam to citala,i citala sam deo kako ga zdravo hraniti,pise sirovim mesom...Meni je to malo cudno,takvi psi obicno pobesne,kad ima krvi u hranu...On ih tamo uporedjuje sa vukom,koji je jeli u prirodi besan:)

Ma Jovana batali to. kakvo sirovo meso. Može da dobije ali samo ponekad komadić i ništa više. Kuvaj ti tom štenetu i mešaj sa krekerima i biće super. Ali mu obavezno kuvaj.

Joj i ja sam jedva cekala:)Al morala sam prvo sve da procitam da nebi bila ko pala s marsa:)Al sad sve znam!:)Tako je i moj Roki, to na ledjima je stalno spavao,digne sve cetiri u vis pa kad krene da hrce,strasno!:)Ma preslatki su mi,obozavam ih!!Jedva cekam kad ce Momi da se okoti kerusa i da malo porastu,pa da ga uzmem...Valjda ce biti malo normalniji od ovih nasih ludaka:)

Za normalnost nema garancije :rotf:
Ma prepametni su. Prema svakom se prilagode i tačno znaju šta kod nekog smeju a šta ne. Evo, kad ih pustimo u dvorište kod svih ukućana laju kao ludi tj. Maza i Maša laju a meš ponekad uglavnom zato što ne da Maši da izadje u dvorište. Ali kada ih Miloš pusti niko ni glasa ne pušta, piške u tišini :dash:

Evo kad je bio malo mladji:)

Prilozi

• IMG_0330.jpg
    IMG_0330.jpg
    40,8 KB · Pregleda: 9
  • IMG_0331.jpg
    IMG_0331.jpg
    52,1 KB · Pregleda: 9
Pa ja sam i mislila tako da radim!I Rokiju smo kuvali grkljane i mesali sa granulama,ali ne dok je bio mali.Tad smo prelivali jogurtom i davali malo pirinca.Znaci mogu odmah da mu kuvam?

Kad je tako mali, kao što će biti taj mališa kada ga uzmeš od Mome, možeš odmah da mu kuvaš ali po malo. Znači većinom granule i malo kuvanog i jogurt preko. I mnogo kalcijuma i vitamina. Ako bude imao proliv onda mu samo krekere promešaj sa pirinčem baz jogurta ili kuvanog jer pirinač je dijetalan i stvrdnjava stolicu. Ali o svemu tome ćeš pitati opet u maju. Ako nešto ne budeš znala, slobodno pitaj. nema veze što je već napisano. Opet ćemo ti napisati da ne tražiš po starnicama gde je šta jer i nema reda. meni su svi ovi ljudi jako puno pomogli kada smo uzeli blentu, a sada ćemo mi tebi pomoći mada već si imala No pa sve to znaš.:)

Ziva istina!:)Roki je tacno znao!Ali bio je malo razmazen moram priznati!:)Mada znao je da kod mene ne moze sve al zato kod mog tate...haos!Sve mu je pojeo:)dobro,i meni je pojeo srebrne patike,tako ih je fino izgrickao da mi se celo dvoriste presijavalo od delica patika:)Ma bas je bio blesav!

Isti su!!:DJao kako mi drago kad vidim tako nekog lepog psa jos kad lici na mog Rokija,kad vec ne mogu njega da gledam:(Ali docice nova maza,a znam da cemo ga opet razmaziti,ali nema veze,i oni vole da se svet vrti oko njih:)Mes je predivan!!

1.Snimak ti je već na računaru.
2. odeš na youtube
3. uploid (gore desno)
4. browse (izabereš odakle i šta prenosiš)
5. uploid video
6. titl (upišeš naziv filmića)
7. save changes
8. go to may videos (kada završi)
9. play (pojave se svi tvoji filmići i izabereš koji hoćeš da pošalješ)
10. filmić počne da ide pa ga zaustaviš i sa njegove desne strane na EMBED klikneš
levim mišem da poplavi i na to plavo polje klikneš desnim mišem i COPY
11. Dodješ na forum, sidješ skroz doleI i klikneš gde piše NAPREDNE OPCIJE
12. klikneš na ikonicu yuotube i pojavi se [youtube] [youtube] a kursor klikće izmedju dve zagrade i tu na kursor desni klik i PASTE i pošalji odgovor

Ako sam negde nešto zeznula viči u pomoć

Evo Jovana, našla sam uputstvo koje sam napisala na temi malinoi.

pre svega ovoga odeš na youtube i u čini mi se desnom ćošku imaš da se registruješ. Prvo to uradi pa sve ono gore navedeno.
Ja sam sad ovde sve do kasnih kasi, pa ako ti treba pomoć piši. Biću konektovana stalno (svetleće lampica) ali ujedno i radim na računaru. Pa red posla red forumašenja :)

Cao Jovana...Roki je bio stvarno lep pas,a siguran sam da ce novi biti jos lepsi!! :) Vidim da si iscitala dobro ovu temu,ima dosta korisnih stvari ovde!

Cuo sam se sa dreserom i rekao mi je ovako: Za par dana ce biti gotovo,Ajk je prelep pas i na izlozbama mu garantuje 5 cak mozda i neku titulu uzme...na specijalkama misli da ne bi mogao zapazenije da prodje...sto se rada tice on bi voleo da je Ajk njegov pas.poslusnost radi bez sekunde razmisljanja,sedi,mesto,dodji...Rukava je radio par puta,grize kao lud,ali ga nije mnogo forsirao (po molbi moga tate)...kaze da ako nastavim da redovno radim sa njim,moze daleko da dogura!

Eto...ja sam presrecan!Jedva cekam da me zovne,da podjem i ja na tu obuku,pa da ga konacno dovedem kuci...oduzi se ovo! Inace,materijal je kupljen,Ajk dobija pravi box!! :)
:cao:
racunamo na to da cete nas zasipati slimama kad Ajk dodje

Back