LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verujte mi da sam upoznala sve dok sam ovo citala a i vezala se za vas moram priznati!

Zvao se Roki i bila sam jako vezana za njega!Imao je godinu dana i bio je mnogo lep
Sada cemo uzeti novo,vec smo narucili,trebalo bi da ga uzmemo pocetkom maja i jedva cekammmmmmmmm!!Teta Ljiljo,vidim da ste vi Mesa uzela od Mome iz Topolovnika!I mi smo Rokija tako uzeli a i ovo novo cemo od Mome.On je divan covek kao i njegova zena.mi amamo plac tamo,na srebrnom jezeru,pa ga odatle znamo.Zao mi je sto mog Rokija vise nema,bas bi se lepo slagao sa vasim psima,nadam se
Mada je i on kao i Ajk bio malo "stroziji" prema kerovima ali zato sto je bio cesto na placu pa nije imao puno kontakta sa drugim psima.Al bio je lud kao i Mes,to je ta sorta
Nadam se da cete me primiti da se druzimo sa vama kad dodje malo bebce,da se podsetite kakvi su maleni
Pozdrav za sve vas,nadam se dacemo se druziti!
Cim naucim da stavljam slike okacicu Rokijevu da ga vidite
Pozz za sve

mnogo mi nedostaje moj Roki,ali lakse mi nekako kad vidim vase lepotane...Veliki pozz od Jovane
Vidim da si iscitala dobro ovu temu,ima dosta korisnih stvari ovde!
Kad sam videla sliku pozvah Žiku da vidi i zajedno smo konstatovali da baš liče Meš i on. To je ta glava, njuška, uši a pogled, da se raspilaviš bez obzira koliko si ljut zbog neke ujdurme koju je napravio. Shvatila si iz prethodnih strana da ovaj naš ludak prednjači u bezobrazlucima i marifetlucima. Pa bih rekla da je to ta narav koja dolazi iz Momine odgajivačnice kad kažeš da je i Roki bio blesav kai i Meš.
Pa on je bio savršen i pre dresera i tebe slušao osim kad se radi o drugom psu. A šta kaže za socijalizaciju i druženje sa drugim psima?Zdravo Dogac.
Baš mi je milo za Ajka. Normalno da radi dobroPa on je bio savršen i pre dresera i tebe slušao osim kad se radi o drugom psu. A šta kaže za socijalizaciju i druženje sa drugim psima?

To je po propisu visina 1metar,a preskacu i vise kad ja hocu.(zid).Ovi skacu,neznaju da se sminkaju samo za slikanje.Ovo su radni psi tako kaze njihov standard.![]()

Kaze da je sve njegove pse gore prihvatio odlicno...kaze da nece biti problema sa drugim psima!
Ja se nadam da ce tako biti!
tipičan radni pas
ubi se radeći
![]()

Divno, zaista smo svi sretni. Imete puno pozdrava od svih nas (9 komada)![]()

Sve pogledjuje na vrata da nema još nekog slučajno da dodje. "Gospodjo, baš vam je lepo ovde. I porodica vam je tako velika. Ćerke su, svaka čast, odmah kafa, sok, kolač. Stvarno ste sretni. Jelte a koliko vas ima?"
Hvala Ljiljo,uskoro cemo i nas dvojica da saljemo pozdrave!
Super sto ce sad moci da se druzi sa Mesom...npr. na Zlatiboru!![]()

Jeeeeeeeeeeee!!! Da da,bitno je da bude lepo vreme da ne bismo sedeli u kuci bzvz...nego kad ogrije pa kad krenemo u setnju po brdima!! Ima da uzivamo svi,a Zika najvise!!
Jedva cekam...vikendica ce biti spremna! hehehe
danas ceo dan nema nikog
hvala,nadam se da cemo se dugo druziti
Pa da,izgleda da su svi Momini tako malo ludi i hiperaktivni!
Sta radi Mes,kako je on? Pozz