Nemacki ovcar

Cao svima!!Jedva iscitah svih ovih 119 strana!:)Verujte mi da sam upoznala sve dok sam ovo citala a i vezala se za vas moram priznati!:DJa sam imala NO do pre mesec dana,pogunio je:(:(:(Zvao se Roki i bila sam jako vezana za njega!Imao je godinu dana i bio je mnogo lep:)Sada cemo uzeti novo,vec smo narucili,trebalo bi da ga uzmemo pocetkom maja i jedva cekammmmmmmmm!!Teta Ljiljo,vidim da ste vi Mesa uzela od Mome iz Topolovnika!I mi smo Rokija tako uzeli a i ovo novo cemo od Mome.On je divan covek kao i njegova zena.mi amamo plac tamo,na srebrnom jezeru,pa ga odatle znamo.Zao mi je sto mog Rokija vise nema,bas bi se lepo slagao sa vasim psima,nadam se:)Mada je i on kao i Ajk bio malo "stroziji" prema kerovima ali zato sto je bio cesto na placu pa nije imao puno kontakta sa drugim psima.Al bio je lud kao i Mes,to je ta sorta:)Nadam se da cete me primiti da se druzimo sa vama kad dodje malo bebce,da se podsetite kakvi su maleni:)Pozdrav za sve vas,nadam se dacemo se druziti!:heart:

Tu smo nego vikendom se bas slabo pise ,jedino ako neki blenta od kerova napravi neki haos pa onda se zalimo jedni drugima..

Ako jos nisi uzela psa ja ti predlazem da pogledas sajt www.imelman.co.yu, Vlasnik je Branko Mladenovic inace sudija kinekoloskog saveza i dreser pasa...Bavi se i drzi Nemacke Ovcare vec 30 godina..

Ja sam kod njega uzeo svoga Lea i prezadovoljan sam(verujes mi da sam ga uzeo a da ga nisam ni video preko preporuke sam ga uzeo ) ima 9 meseci i veoma je jak i lep vec ima 48 kila i veoma napredan..

Videla sam ja tvog Lea mnogooooo je lep!!:DMa vec smo narucili od ovog coveka od koga smo uzeli i prvog kera.Od njega je G-dja Ljilja uzela Mesa...Ali hvala u svakom slucaju,bar znam za dresera,za ne daj Boze:D Samo se dvoumim koju hranu da uzmem.Smanjila sam izbor na Royal canin i Hills pa ne znam izmedju ta dva.

Evo da probam da stavim sliku

Prilozi

• Photo-0086.jpg
    Photo-0086.jpg
    29,1 KB · Pregleda: 12
Cao Jovana...Roki je bio stvarno lep pas,a siguran sam da ce novi biti jos lepsi!! :) Vidim da si iscitala dobro ovu temu,ima dosta korisnih stvari ovde!

Cuo sam se sa dreserom i rekao mi je ovako: Za par dana ce biti gotovo,Ajk je prelep pas i na izlozbama mu garantuje 5 cak mozda i neku titulu uzme...na specijalkama misli da ne bi mogao zapazenije da prodje...sto se rada tice on bi voleo da je Ajk njegov pas.poslusnost radi bez sekunde razmisljanja,sedi,mesto,dodji...Rukava je radio par puta,grize kao lud,ali ga nije mnogo forsirao (po molbi moga tate)...kaze da ako nastavim da redovno radim sa njim,moze daleko da dogura!

Eto...ja sam presrecan!Jedva cekam da me zovne,da podjem i ja na tu obuku,pa da ga konacno dovedem kuci...oduzi se ovo! Inace,materijal je kupljen,Ajk dobija pravi box!! :)

Zdravo Jovana i dobro došla medju nas. Baš mi je drago da ima nekog sa bepčetom.
A Roki je stvarno lep. :zaljubljena:Kad sam videla sliku pozvah Žiku da vidi i zajedno smo konstatovali da baš liče Meš i on. To je ta glava, njuška, uši a pogled, da se raspilaviš bez obzira koliko si ljut zbog neke ujdurme koju je napravio. Shvatila si iz prethodnih strana da ovaj naš ludak prednjači u bezobrazlucima i marifetlucima. Pa bih rekla da je to ta narav koja dolazi iz Momine odgajivačnice kad kažeš da je i Roki bio blesav kai i Meš.
Sada će sa lepim vremenom opet početi ludorije naših ljubimaca:dash:

Zdravo Dogac.
Baš mi je milo za Ajka. Normalno da radi dobro :mrgreen:Pa on je bio savršen i pre dresera i tebe slušao osim kad se radi o drugom psu. A šta kaže za socijalizaciju i druženje sa drugim psima?

Ima jedna anegdota o tome koliko nas je u kući.
Miloš je u srednjoj školi zaradio jednog keca iz matematike, baš se potrudio da ga onako zabetonira, te Žika i ja rešismo da uzmemo profesora nekoliko časova. Dodje čovek, jako fini, kulturan. Prvo mu u zagrljaj potrčaše Maza i Maša (Meša tada nismo imali) sve onako lajući i u bezglavom trku kako samo bretonci umeju. kad je njih prošao (a nije se uplašio), udje u kuću, sede u dnevnu sobu za trpezarijski sto i kada mi počesmo da izlazimo zaključno sa mojim ocem Jezdimirom, on nije mogao da se snadje sa kim se upoznao, ko je ko i odakle bre izlazimo. :hahaha: Sve pogledjuje na vrata da nema još nekog slučajno da dodje. "Gospodjo, baš vam je lepo ovde. I porodica vam je tako velika. Ćerke su, svaka čast, odmah kafa, sok, kolač. Stvarno ste sretni. Jelte a koliko vas ima?":rotf:

Hvala Ljiljo,uskoro cemo i nas dvojica da saljemo pozdrave! :)

Super sto ce sad moci da se druzi sa Mesom...npr. na Zlatiboru! :klap::klap:

Ma dolazimo sigurno. Čak se i Žika zagrejao (a on je najstatičniji od nas). E sad, da samo idemo on, ja i Meš ne bi bio tako raspoložen ali bi bio primoran s moje strane, ali pošto ide i Miloš onda on može da se opusti, da ne kažem raspusti i da uživa. Samo da odlepša vreme i da se stabilizuje da ne bude promenljivo sa kišom pa da ne možemo biti napolju.:)

Jeeeeeeeeeeee!!! Da da,bitno je da bude lepo vreme da ne bismo sedeli u kuci bzvz...nego kad ogrije pa kad krenemo u setnju po brdima!! Ima da uzivamo svi,a Zika najvise!! :)

Jedva cekam...vikendica ce biti spremna! hehehe

Jeeeeeeeeeeee!!! Da da,bitno je da bude lepo vreme da ne bismo sedeli u kuci bzvz...nego kad ogrije pa kad krenemo u setnju po brdima!! Ima da uzivamo svi,a Zika najvise!! :)

Jedva cekam...vikendica ce biti spremna! hehehe

A jel može Žika da ostane u vikendici? Mislim može on da šeta ali sigurno ne toliko kao mi ostali zbog nogu i vena.

Ooh konacno ste dosli :)danas ceo dan nema nikog:)hvala,nadam se da cemo se dugo druziti:)Pa da,izgleda da su svi Momini tako malo ludi i hiperaktivni!:DNaravno da sam procitala sve Mesove ludorije,slatko sam se smejala ovih noci dok sam citala:DPostavicu jos slikica pa da vidite mog blesu...Inace mrzeo je alkohol i cigare!Vodio je pravi sportski zivot:)Sta radi Mes,kako je on? Pozz

Back