Nemanja,
poslala sam ti pp,valjda,vidi da li si dobio.I stvarno mu kaiš ne treba kada je kući,kidaš mu dlaku oko vrata. Sad vidim šta ti je Migora kao najiskusniji odgovorio za kupanje i kućicu. Moj otac redovno ostavlja otvorena vrata od kuće kako bi Meš mogao da udje u hodnik ako mu je hladno i ja sam to zabranila iz tri razloga

rvo to je pas za napolje i biće napolju a ako mu bude hladno previše ući će kad-tad u kućicu koja je po PS, drugo neću da ga navikavam na otvorena vrata jer ne mogu biti otvorena na -10 i treće kako će da čuva dvorište ako je u kući. Doduše Meš ima sada 7 meseci (zato smo i uzeli prolećno štene da poraste do zime i ojača) a tvoj Leo je još mali ali mislim da mu nije hladno bar za sada.A vidim već je u sobi, slatliš mali. Meš ne ulazi u sobe već samo u hodnik ali uspe da se prošvercije pored Maze i Maše pa kad ga primetim brzo zašlajfuje po parketu da istrči napolje. Od saksija sam odustala,dala sam mu one izgrižene da se igra sa njima i valjda neće da uzima dalje one čitave.Sad je srećan.Kupili smo samo djubravnike a ostalu plastiku na proleće jer nam sada neće ni trebati pa računam do proleća će ga proći ova manija sa plastikom.