Nemacki ovcar

Prelepi su Atos je jako dobar jako .Ja pokusavam da dobijem te papire gospodjo Ljiljo.Ali ne ide.Valjda cu uspeti pre febuara.Plan mi je bio do oktobra,da odvedem lenu na izlozbu ali ne ide.Bas sam ljut,a i stav sam je naucio-Vise mi trebalo zato nego za sve ostalo zajedno.Hvala na svim pohvalama za pse.Svi psi na forumu su jako lepi.

naravno da cu vam dati savete...
Evo jos par slika,
od ABBE nemam bas,a i otisla je na kompletnu dresuru
na 3 meseca.
Ovo je BONY.

15_img039.jpg

15_img039.jpg

MOJA NAJMILIJA CVETKA:heart::heart:

e pozz jedno pitanje tj 2...

Ovako kada bi smeo da okupam moga Lea star je 3.5 meseca sada...

2 pitanje....dali je on sada sposoban da sam bude napolju po ovoj hladnoci dali mu smeta...ipak je 10 stepeni sada napolju a kucica je na drugom kraju dvorista i ne ulazi bas u nju cesto(jos nisam box napravio uskoro cu)uglavnom spava ispred mojih vrata ulaznih naravno na prostirki

E,sad za kupanje ti ne bi znao reci,ali nije mi da sad kupam zimi.Ja sam moju tek sa 7 8 meseci, a bilo je leto.A mislim da mi nece biti pproblem ako spava na nekom cebetu odma pored vrata.Tako je moj bivsi NO spavao ponekad.Ali bio je stariji.Ti sacekaj jos neko iskusnije misljenje.Ja sam kucicu morao da sagradim za 1 dan i jako je kvalitetna,5 iz Teh. uradilo svoje hehe.

ma ima on extra kucicu bas smo je lepo napravili,ali nece u njoj da spava naviko je da bude ispred na prostirci...pa sada dosla ova zima pa rekoh da vas pitam...a za kupanje sacekacu do proleca

mislim drzim ja njega u kuci ponekad...ali ispred mojih ulaznih vrata imam odma pored prostoriju jednu i uvek mu ostavim vrata otvorena ako hoce da udje da se nesmrzne ali nikada nije ulazio tamo udje ponekada ali uglavnom spava ispred...

evo sada upravo spava na krevetu u boravku

hpim2530sn3.jpg
[/URL][/IMG]

Ma kakva zima za njega sad pogotovo!! Neboj se ti za njega nek se navikava polako pa to je pas za dvoriste.Ucice on u kucicu kad mu zaskripi a nema gde na drugo mesto.Jel boks ogradjen? I moji ne spavaju na paleti nego na betonu,sam sebi on nadje mesto sta mu odgovara neboj se.Nemoj ga sad kupati,kolko vidim cist je i okej je sa dlakom,samo tako nastavi i nemoj da ga gojis puno.I taj kajis,sta ce mu? samo kad ides u setnju onda ga stavi.Naviko se on na kajis kolko vidim.Pozdrav.

Nemanja,
poslala sam ti pp,valjda,vidi da li si dobio.I stvarno mu kaiš ne treba kada je kući,kidaš mu dlaku oko vrata. Sad vidim šta ti je Migora kao najiskusniji odgovorio za kupanje i kućicu. Moj otac redovno ostavlja otvorena vrata od kuće kako bi Meš mogao da udje u hodnik ako mu je hladno i ja sam to zabranila iz tri razloga:prvo to je pas za napolje i biće napolju a ako mu bude hladno previše ući će kad-tad u kućicu koja je po PS, drugo neću da ga navikavam na otvorena vrata jer ne mogu biti otvorena na -10 i treće kako će da čuva dvorište ako je u kući. Doduše Meš ima sada 7 meseci (zato smo i uzeli prolećno štene da poraste do zime i ojača) a tvoj Leo je još mali ali mislim da mu nije hladno bar za sada.A vidim već je u sobi, slatliš mali. Meš ne ulazi u sobe već samo u hodnik ali uspe da se prošvercije pored Maze i Maše pa kad ga primetim brzo zašlajfuje po parketu da istrči napolje. Od saksija sam odustala,dala sam mu one izgrižene da se igra sa njima i valjda neće da uzima dalje one čitave.Sad je srećan.Kupili smo samo djubravnike a ostalu plastiku na proleće jer nam sada neće ni trebati pa računam do proleća će ga proći ova manija sa plastikom.:dash:

Atos dosta dobro prolazi na izlozbama,
evo informacija:
3-4 puta je bio prvi na drzavnim sampionatima,
zadnji put je prvi bio na MEMORIJAL RADO PLIBERSEK.
4 puta drugi,
a tu i tamo i treci.
Sada ga spremomo i za uvu u SIDU,
Inace je visestruki SG1 i SG2,

A aresa nismo jos vodili,
izvescemo ga na ovu posle SIDA sto ide:)
Hteli smo ga prjiviti za SID ali ja nemogu da idem,
pa dzabe da ga prijavljujemo:banovati::banovati::rotf:
Aba ce verovatno ici u SID prvi put,
a Bony vise ne izvodimo,ima 8 godina,
pa je vec u penziji GOSPODJICA...:D

Nemanja,
poslala sam ti pp,valjda,vidi da li si dobio.I stvarno mu kaiš ne treba kada je kući,kidaš mu dlaku oko vrata. Sad vidim šta ti je Migora kao najiskusniji odgovorio za kupanje i kućicu. Moj otac redovno ostavlja otvorena vrata od kuće kako bi Meš mogao da udje u hodnik ako mu je hladno i ja sam to zabranila iz tri razloga:prvo to je pas za napolje i biće napolju a ako mu bude hladno previše ući će kad-tad u kućicu koja je po PS, drugo neću da ga navikavam na otvorena vrata jer ne mogu biti otvorena na -10 i treće kako će da čuva dvorište ako je u kući. Doduše Meš ima sada 7 meseci (zato smo i uzeli prolećno štene da poraste do zime i ojača) a tvoj Leo je još mali ali mislim da mu nije hladno bar za sada.A vidim već je u sobi, slatliš mali. Meš ne ulazi u sobe već samo u hodnik ali uspe da se prošvercije pored Maze i Maše pa kad ga primetim brzo zašlajfuje po parketu da istrči napolje. Od saksija sam odustala,dala sam mu one izgrižene da se igra sa njima i valjda neće da uzima dalje one čitave.Sad je srećan.Kupili smo samo djubravnike a ostalu plastiku na proleće jer nam sada neće ni trebati pa računam do proleća će ga proći ova manija sa plastikom.:dash:

I Laki je to radio:confused:(pa dobro jos uvek ponekad mazne djubrovnik:rumenko::roll:) ali inace mogu da se pohvalim da smo ga fino socijalizovali i kultivizovali:super:.....(ex da sad mu se javlja manija za donosenjem loptica(ustavri patkica),da ti prosto neda da prestanes da bacas samo nosa i gura ti u ruku,bas sve fino radi ali da li je to OK?:think:)i kada udje u kucu fino se ponasa(vec mesec dana nije nista poceo....:worth:da tako i ostane),u setnji se takodje mnogo popravio:D,sad ide skroz bez povodca,kad vidi psa pogleda u mene (ja ja se pravim da nevidim tog psa;)) ne odmacinje se od noge,fuj ne nemoj smo usavrsili:super:............I da se na hvalim vise:thumbdown:.......cudo zivo:mrgreen::mrgreen:....nemogu da verujem da je to onaj moj pas:whistling::bye::cmok:

Back