Nemacki ovcar

Meni je to usmeno objasnjeno da treba povodac od 2m.Da pas ide ispred tebe i da mora lagano da kasa.I sudije ocene.Pa namestite stav.E sad.Ja nikad nisam video nijednu izlozbu.Migora to sigurno zna.

Laki junior, mislim da ti pas odrasta a i naš će jednog dana.Mada je u principu dobar i prilično poslušan. Kada smo u dvorištu stalno donosi nešto od igračaka da se natežemo ili da mu bacamo. Maša mu stalno krade igračke iz čistog bezobrazluka i ljubomore a on je onda juri po dvorištu i cvili da mu vrati baš tu igračku.Mi ustanemo, damo mu drugu igračku jer ne smem nju da grdim a njemu da povladjujem jer na taj način samo podstičeš ljubomoru i rivalstvo.On se jadničak samo baci ispred nje i moli je da se igraju a ona neće, samo oholo okrene glavu od njega. A ako nekad i pristane da se igra on je toliko srećan da je samo udara šapom i ona sirota zacvili a nekoliko puta je i prevrne pa kad joj dosadi ona zareži i Meš se pokunjeno skloni.Prelepi su kada se jure,ona bela kao sneg,nežna ali brza kao struja a on ogroman,jak i crn. Slatkice mamine,zato je mama ostala bez travnjaka.:dash:

Laki junior, mislim da ti pas odrasta a i naš će jednog dana.Mada je u principu dobar i prilično poslušan. Kada smo u dvorištu stalno donosi nešto od igračaka da se natežemo ili da mu bacamo. Maša mu stalno krade igračke iz čistog bezobrazluka i ljubomore a on je onda juri po dvorištu i cvili da mu vrati baš tu igračku.Mi ustanemo, damo mu drugu igračku jer ne smem nju da grdim a njemu da povladjujem jer na taj način samo podstičeš ljubomoru i rivalstvo.On se jadničak samo baci ispred nje i moli je da se igraju a ona neće, samo oholo okrene glavu od njega. A ako nekad i pristane da se igra on je toliko srećan da je samo udara šapom i ona sirota zacvili a nekoliko puta je i prevrne pa kad joj dosadi ona zareži i Meš se pokunjeno skloni.Prelepi su kada se jure,ona bela kao sneg,nežna ali brza kao struja a on ogroman,jak i crn. Slatkice mamine,zato je mama ostala bez travnjaka.:dash:

:rotf:

Molim da mi neko odgovori šta se radi u ringu sa NO. Da li je to ono standardno:udješ,staneš,hodaš i lagano prelaziš u kas,opet staneš,sudija pogleda zube,pa stav i gotovo ili ima još nešto?:bye:

Da sve je tako samo obrnuto.I naj vaznije drugi ga vodi a gazda ako ima snage trci u krug ispred psa ivice ga.:hahaha: E kad se samo setim i ja sam trcao.

Ja sam danas poludeo!!!Jedan malisan iz komsiluka mi rekao da neki klinci iz ulice zadirkuju Ajka kad mi nismo kod kuce.Gadjaju ga kamencicima,motkom udaraju od ogradu,laju na njega...A vidim ja da na neke klince tako kidise,da nema ograde pocepao bi ih.A na ovog malog koji mi je sve to rekao nikad nije zalajao!!!!!Nema mi druge,vec da jedan dan ne odem na posao i kad naidju klinci ruke da im polomim! (naravno,ne mislim stvarno)Ali besan sam!!! :otkacio: :otkacio: :otkacio:

E da,sto se hladnoce tice,Ajkovu kucicu smo sad preselili ispred nasih vrata,na verandu...ne izbija iz nje! :D Isto smo se uplasili hladnoce,jer ovde u brdskim krajevima jako duva i hladno je.

Druze,i ja bi bio besan ali resenje je da im zapretis sa upozorices njihove roditelje.Time mozda pas postane nepoverljiv prema drugoj deci(nemoj me drzati za rec)Da je stariji resio bi to sa samo ga zavitlavajte...Kad ga pustim na vas :evil: ce vam biti kriv. To za kucicu je odlicno.E kakve dece sve ima.(sta i ja lupetam i ja sam za vecinu vas klinja od 15 god).ali ja sam bar voleo sve vrste pasa.

Ja sam danas poludeo!!!Jedan malisan iz komsiluka mi rekao da neki klinci iz ulice zadirkuju Ajka kad mi nismo kod kuce.Gadjaju ga kamencicima,motkom udaraju od ogradu,laju na njega...A vidim ja da na neke klince tako kidise,da nema ograde pocepao bi ih.A na ovog malog koji mi je sve to rekao nikad nije zalajao!!!!!Nema mi druge,vec da jedan dan ne odem na posao i kad naidju klinci ruke da im polomim! (naravno,ne mislim stvarno)Ali besan sam!!! :otkacio: :otkacio: :otkacio:

E da,sto se hladnoce tice,Ajkovu kucicu smo sad preselili ispred nasih vrata,na verandu...ne izbija iz nje! :D Isto smo se uplasili hladnoce,jer ovde u brdskim krajevima jako duva i hladno je.

Pravo kod roditelja.Objasni lepo šta deca rade,da će im pas to zapamtiti i šta će biti kada on poraste i sretnete ih na ulici. Bože, klinci su nemogući :otkacio:i hvala ti Bože što su moji već odrasli :worth:,što normalno donosi neku drugu vrstu problema:dash:,ali kao i uvek idemo dalje. Izmazi slatkiša.:bye:

E sad, da vas "decu" pohvali kako me vi zovete gospodja Ljilja.A to je izmislio Migora:mrgreen:i prikačio mi to iz zezanja, a vi ste prihvatili pa prihvatam i ja. Dakle, VI STE DECO FENOMENALNI, SVAKA ČAST. Kada čitam vaše tekstove i kada pogledam svoju decu koja su kao vi (samo što ne pišu na forumu jer mama to voli da radi), mi roditelji smo dobro odradili svoj posao, pa mi je puno srce. Dosta sam vas hvalila,ne valja preterati, samo nemojte da se uobrazite. Toliko od mene.
Gospodine Migora gde je pohvala za omladinu od nas starijih.:hahaha:
I kako to obrnuto ide na izložbi?

Pravo kod roditelja...tako ce i biti,nema druge,samo da ih uhvatim na delu da ne bude posle rekla kazala...
Evo da ga vidite opet...kako voli da udje u kucu to je cudo jedno.Jedva ceka...

Ovde se vidi i gde je njegova kucica

Gdjo Ljiljo video sam mesovu sliku.Narastao bas je mangup postao.Glavni je sigurno u celom komsiluku.

Jeste on glavni ali zato što je jedini jer ostale komšije nemaju kerove. Kažu ne treba im jer mi imamo tri :hahaha:
Porastao je,lep je (nije što je moj ljubi ga majka), ali je strvina jaka kao konj. Danas umalo ne obori Žiku (pater familias koji ima brat-bratu 186 cm visine i preko 100kg).Iznenadio ga jer ludak do sada nije skakao po nama a sada polude. Čitala sam u jednoj knjizi koja nosi naslov "Marli i ja" da su oni svog labradora koji ih je tako dočekivao skačići na njih od tog skakanja odučili tako što su nagovorili prijatelja da kada ker skoči na njega ovaj mu nabije koleno u stomak. Od tada se ker nečijem dolasku radovao mašući repom i vrzmajući se oko nogu. E te scene sam se setila i kada je skočio na mene, stavio šape na moja ramena i mene ušine u krstima. Razumem ja da se on raduje, ali čoveče pobiće nas svojom ljubavlju.:rotf:

Lena ljubi je gazda ima 32kg.I mene 185cm i 76kg...kad udari po grudima...ne bude mi svejedno.Samo na mene skace na ostale nikad.A kad izadje iz boxa...:otkacio::otkacio::otkacio::dash::dash::dash: vidi povodac i kidise...al razumem i ja...i ja bi bio srecan:lol:

Lena ljubi je gazda ima 32kg.I mene 185cm i 76kg...kad udari po grudima...ne bude mi svejedno.Samo na mene skace na ostale nikad.A kad izadje iz boxa...:otkacio::otkacio::otkacio::dash::dash::dash: vidi povodac i kidise...al razumem i ja...i ja bi bio srecan:lol:

Ovaj ludak ima 30 kg i do sada je skakao samo Milošu na grudi kada mu sin naredi. Zadnjih dana skače na koga stigne, tj. kako ko dodje sa posla ili kada izadješ iz kuće. Miloš ima ovih dana ispite pa neću da ga smaram ali moramo nešto preduzeti povodom toga. A kada bilo ko od nas seda u kola on uredno čeka da udje jer misli da ide u šetnju. Naš ker šetnju nije vezao za povodac već za kola jer do šetališta drugačije ne možemo doći nego kolima,parkiraš pa onda šetnja,malo trčanja,igrannja sa drugim psima ako ih sretnemo.:hahaha:

Hahaha.Kod nas glavno setaliste kej.Dodje mu ko trotoar za pse i vlasnike.Kad se susretnemo svi odjednom.A ono NO,rotfajleri.dobermani pticari,gonichi,retriveri...Samo gledam koji prvi da se pokachi.Shalimse mirni su svi.Odoh ja moram da jedem pa na spavanjac.Pozz svim forumashima.
P.S. menjam ime u Nebojsa...brat mi je Nikola.A on je samo napravio profil.
valjda cete se naviknuti.

Poslednja izmena:

Back