LakiJunior
Ističe se
- Poruka
- 2.321
nemam pojma......nesto sam cituckala al se vise nesecam.........pogledaj malo napred wisnja je pisala o tome
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je to usmeno objasnjeno da treba povodac od 2m.Da pas ide ispred tebe i da mora lagano da kasa.I sudije ocene.Pa namestite stav.E sad.Ja nikad nisam video nijednu izlozbu.Migora to sigurno zna.

Laki junior, mislim da ti pas odrasta a i naš će jednog dana.Mada je u principu dobar i prilično poslušan. Kada smo u dvorištu stalno donosi nešto od igračaka da se natežemo ili da mu bacamo. Maša mu stalno krade igračke iz čistog bezobrazluka i ljubomore a on je onda juri po dvorištu i cvili da mu vrati baš tu igračku.Mi ustanemo, damo mu drugu igračku jer ne smem nju da grdim a njemu da povladjujem jer na taj način samo podstičeš ljubomoru i rivalstvo.On se jadničak samo baci ispred nje i moli je da se igraju a ona neće, samo oholo okrene glavu od njega. A ako nekad i pristane da se igra on je toliko srećan da je samo udara šapom i ona sirota zacvili a nekoliko puta je i prevrne pa kad joj dosadi ona zareži i Meš se pokunjeno skloni.Prelepi su kada se jure,ona bela kao sneg,nežna ali brza kao struja a on ogroman,jak i crn. Slatkice mamine,zato je mama ostala bez travnjaka.![]()

Molim da mi neko odgovori šta se radi u ringu sa NO. Da li je to ono standardno:udješ,staneš,hodaš i lagano prelaziš u kas,opet staneš,sudija pogleda zube,pa stav i gotovo ili ima još nešto?![]()
E kad se samo setim i ja sam trcao.
tkacio:
tkacio:
tkacio:
ce vam biti kriv. To za kucicu je odlicno.E kakve dece sve ima.(sta i ja lupetam i ja sam za vecinu vas klinja od 15 god).ali ja sam bar voleo sve vrste pasa.Ja sam danas poludeo!!!Jedan malisan iz komsiluka mi rekao da neki klinci iz ulice zadirkuju Ajka kad mi nismo kod kuce.Gadjaju ga kamencicima,motkom udaraju od ogradu,laju na njega...A vidim ja da na neke klince tako kidise,da nema ograde pocepao bi ih.A na ovog malog koji mi je sve to rekao nikad nije zalajao!!!!!Nema mi druge,vec da jedan dan ne odem na posao i kad naidju klinci ruke da im polomim! (naravno,ne mislim stvarno)Ali besan sam!!!tkacio:
tkacio:
tkacio:
E da,sto se hladnoce tice,Ajkovu kucicu smo sad preselili ispred nasih vrata,na verandu...ne izbija iz nje!Isto smo se uplasili hladnoce,jer ovde u brdskim krajevima jako duva i hladno je.
tkacio:i hvala ti Bože što su moji već odrasli
,što normalno donosi neku drugu vrstu problema
,ali kao i uvek idemo dalje. Izmazi slatkiša.
i prikačio mi to iz zezanja, a vi ste prihvatili pa prihvatam i ja. Dakle, VI STE DECO FENOMENALNI, SVAKA ČAST. Kada čitam vaše tekstove i kada pogledam svoju decu koja su kao vi (samo što ne pišu na forumu jer mama to voli da radi), mi roditelji smo dobro odradili svoj posao, pa mi je puno srce. Dosta sam vas hvalila,ne valja preterati, samo nemojte da se uobrazite. Toliko od mene.

Gdjo Ljiljo video sam mesovu sliku.Narastao bas je mangup postao.Glavni je sigurno u celom komsiluku.

slatkis je bas narastao.Sve najbolje sa njim.Vidi se da cuva vrata.Nema ko da udje.![]()

tkacio:
tkacio:
tkacio:

vidi povodac i kidise...al razumem i ja...i ja bi bio srecan
Lena ljubi je gazda ima 32kg.I mene 185cm i 76kg...kad udari po grudima...ne bude mi svejedno.Samo na mene skace na ostale nikad.A kad izadje iz boxa...tkacio:
tkacio:
tkacio:
vidi povodac i kidise...al razumem i ja...i ja bi bio srecan
![]()