krisb
Domaćin
- Poruka
- 3.925
I ja mislim da je malo rano...E a jel su Lena i Laki u nekom srodstvu? Mislim ako nisu, blizu ste pa eto vam ljubavnog para. A i Laki je super dasa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

tkacio:,Laki kao jos nema papire zato sto mu je majka iz Nisa a oni nisu poslali papire jos uvek,boga pitaj hoce li uopste poslati
znaju da te oderu za psa sa papirima a da ne dobijes papire) pa neznam koliko vam to odgovara bas zbog papira.......neznam koliko mora biti star za parenje,posto mi jos deluje kao velika beba
,(i vec smo obecali nekim zenkama,ali Lena ima prednost najlepsa jeDa, Mes i Ikas su veoma slicni...
Ono sto sam primetio na slikama,ne samo Mesa, vec i na jos nekima je da koristite neadekvatne okovratnike...Za NO se koriste takozvane davilice, mada ja koristim nesto slicno tome...postavicu sliku da vidite...kozni okovratnici i od drugih materijala nisu adekvatni za NO...Povodac treba biti od koze, okovratnik ne...
Jos samo ovo...U uputstvu za Royalovu hranu junior 032 pise da treba da jede malo manje od 600 grama...Ikasu dajem sada dva obroka od toga jutarnji u vidu granula drugi iz domace radinosti i tempiram da to bude ta kolicina (od 500-600 grama)...Koliko vi Mesu dajete...
Pozdrav

kako je lep!!!!
I mene Ajk tako sasluša ali ne posluša!![]()

tkacio:mislim da mozes dobiti 50e
eh,mi se cimamo od decembra.......tkacio:
ali nista.......![]()

I mene je jutros čekalo iznenađenje kad sam ustao...Ajk ispred vrata kuće (tu spava) oborio pletenu korpu gde nam stoje neke krpe a 100 puta sam ga grdio kad to uradi.Isto kao Meš legao,glavu spustio na šape e jedino što nije smeo da me pogleda u oči već me gleda negde do struka! Ja ga grdim i govorim mu sram te bilo Ajk a on ni makac!!! Barabe su to male!