LakiJunior
Ističe se
- Poruka
- 2.321
bas je slatka masa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ima direktor kerušu šarplaninca i sad se dogovaramo da ih odvedemo na Zlatibor da se upoznaju na nekoj livadi...mene strah.On kaže da za nju ne brine jer je dobre naravi,ali mene brine Ajk!Ne znam da li da pokušam??

Ima direktor kerušu šarplaninca i sad se dogovaramo da ih odvedemo na Zlatibor da se upoznaju na nekoj livadi...mene strah.On kaže da za nju ne brine jer je dobre naravi,ali mene brine Ajk!Ne znam da li da pokušam??
(mislim na malisu)!Javi kako ste prosli i obavezno da psi budu pusteni jer na povodniku su samo agrasivniji
Izmazi pametnicu

Imas avatar...jeeeee, i bas ti je lep avatar!!!![]()

Ono gde neko sedi (muz je li?) ima vrata?
sutra snimam da vidite.E ovo je bas cirkus unapred da se zna.
Al to iz volje rade.Glavne uloge su.KAMA VUKI,SEVE.DZoki je star za ovo.Pa lepo ti je dvoriste!!A gde je cuvena garaza?Ono gde neko sedi (muz je li?) ima vrata?
Domaćinsko pseto
Sva sreća Miloš je naišao i oteo mu majicu. I kao svaki pametan pas počeo je od Miloševe garderobe iako je ona bila na sredini sušilice.Normalno dobio je kaznu, tj otišao je u ćošak (njegovo mesto) i nije smeo da se pomeri dok mu gazda ne dozvoli (ili onaj ko ga je kaznio). Disciplinska mera koja je vrlo efikasna. Djubravnike i saksije mogu da prežalim ali veš to nikako

Ljiljo,nemoj sad da nam mažeš oči sa Mešom...on ne zna drugi način da opemene lenju gazdaricu da pokupi veš! Da priča ne ume...još!![]()
Migora,obavezno postavi klipove!!![/QUOTE
Lenja gazdaricaSad ću da ti dodjem
![]()

Vidiš da su dva psa pametnija od čoveka i da se ne mešaš u prirodne zakone. Pusti ih da se igraju jer je to Ajku najbolji lek. Duša mala, vidiš kako je dobar. A to što se keze je normalno. Ajk je verovatno bio malo grublji pa ga je mala kuca upozorila. Kereća posla. NE MEŠAJ SE!