Nemacki ovcar

Svaka cast za obojicu...i ja bih tako postupio...
Ja sam imao situaciju da sam stao da popricam sa drugom, a Rex je gurnuo njusku kroz ogradu i poceo da njusi nekog terijera i mali ga malo gricnuo po nosu ali ja nisam to primetio ne znam kako ali gledam ovaj moj odjednom "podivljao" reze, skace, laje...i nista ja ga povucem i nastavim kuci i tek posle vidim da ima malo krvi po nosu i znao sam sta je bilo... xD

Par jesenjih slika...

181020101102res-1.jpg

1010201044res-1.jpg

Ajs od danas sepa na prednjim nogama, cas na levu casna desnu.
Ispipao sam ga,nista ga ne boli i jastucici su nepovredjeni.Zvao sam veterinara,nije siguran, misli da je ili infekcija ili upala grla.
Da li je neko imao nesto slicno?

Koliko je tezak?

Iskreno, nemam pojma :rumenko: Kad budemo išli negde gde ima vage, izmerićemo se oboje:)

Ispipao sam ga,nista ga ne boli i jastucici su nepovredjeni.Zvao sam veterinara,nije siguran, misli da je ili infekcija ili upala grla.

Moguće da je upala krajnika, u tim slučajevima psi šepaju i na prednjim i na zadnjim šapama. Bolje nek vet to pogleda što pre.

Gospodja rece: "al' to je istina, da znas da je zena u pravu. Pozdravi je puno. :rotf:

Naravno da sam u pravu.....Hvala na pozdravu :lol:

Mora kod veta i verovatno injekcije.....odmah

Ljiljo, jeste upala i zesca infekcija grla. 4 injekcije primio sinoc, jos 4 ce danas. Veterinar se cudio kako nije legao posle primljenih,
jer kaze da jako omamljuju. Umesto toga, dosadjivao mi je celo vece turajuci mi njegovu loptu u ruke, da mu bacam (gospodja ga pustila u kucu, a veterinar dosao pravac iz stale,
lecio neku junicu, pun "aromaticnih" mirisa)... ma cirkus...:roll:

Ljiljo, jeste upala i zesca infekcija grla. 4 injekcije primio sinoc, jos 4 ce danas. Veterinar se cudio kako nije legao posle primljenih,
jer kaze da jako omamljuju. Umesto toga, dosadjivao mi je celo vece turajuci mi njegovu loptu u ruke, da mu bacam (gospodja ga pustila u kucu, a veterinar dosao pravac iz stale,
lecio neku junicu, pun "aromaticnih" mirisa)... ma cirkus...:roll:

Pa to je bre No........neje čivava :rotf:
Gospodja je pametno zradila što ga je pustila u kuću....mislim psa....veterinar je mogao da sedi napolju :rotf::rotf::rotf:
Odlično kad može injekcijama da se sredi

Da, bolje je mnogo,ne vidim da sepa vise. ALi juce kada je davana druga tura injekcije...au brate...
Veterinar je bio malo brzoplet,pa mu je prvu od 4 dao u misic. Posle toga sam ga jedva drzao,a i malo je pokretom njuske opomenuo veterinara da mu to sto ovaj radi nije nimalo
zabavno. Drugu injekciju je iskrivio (mislim, bukvalno iskrivio, kako se Ajs trgao), treca mu je ostala na kozi (jurio sam ga podvoristu damu izvadim) a za cetvrtu nisam hteo
da rizikujem da slucajno ne ujede coveka,pa sam mu stavio korpu. Ali nije bas doslo do toga, i posle cetvrte je dolazio do njega i donosio mu loptu damu ovaj baca...bukova blentavina..

Da, bolje je mnogo,ne vidim da sepa vise. ALi juce kada je davana druga tura injekcije...au brate...
Veterinar je bio malo brzoplet,pa mu je prvu od 4 dao u misic. Posle toga sam ga jedva drzao,a i malo je pokretom njuske opomenuo veterinara da mu to sto ovaj radi nije nimalo
zabavno. Drugu injekciju je iskrivio (mislim, bukvalno iskrivio, kako se Ajs trgao), treca mu je ostala na kozi (jurio sam ga podvoristu damu izvadim) a za cetvrtu nisam hteo
da rizikujem da slucajno ne ujede coveka,pa sam mu stavio korpu. Ali nije bas doslo do toga, i posle cetvrte je dolazio do njega i donosio mu loptu damu ovaj baca...bukova blentavina..

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:e vala je stvarno blentav

Back