Lara08
Aktivan član
- Poruka
- 1.438
E pa Vlado bas ste porasli i lepi ste. Obojica 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu smo mi sad, vratili smo se na forum ponovo kao pre...
![]()
Blago vama. Vasi slazu drva sa vama. A moji blesavci sve sto ja slozim oni rasture. Pozdrav
Хаха, мој слаже дрва, али на његову гомилу![]()
![]()
Blago vama. Vasi slazu drva sa vama. A moji blesavci sve sto ja slozim oni rasture. Pozdrav
Хаха, мој слаже дрва, али на његову гомилу![]()
![]()
...Ovaj moj ih uzme i onda ga jurim po celom dvoristu!
![]()
Gde si bre Ljiljo...
A vi sto se zalite na rasturanje drva, skoknite do strane 253- http://forum.krstarica.com/showthread.php/36073-Nemacki-ovcar/page253
da vidite kako se to radi...Pogledajte fotke koje sam okacio - nije namestaljka![]()
Gde si bre Ljiljo...
A vi sto se zalite na rasturanje drva, skoknite do strane 253- http://forum.krstarica.com/showthread.php/36073-Nemacki-ovcar/page253
da vidite kako se to radi...Pogledajte fotke koje sam okacio - nije namestaljka![]()
Jedno pitanje...naime juce kad sam ga setao, video sam neku grdosiju od lutalice i nisam se usudio da prodjem pored sa Ajaksom, nego sam zaobisao taj kvart, najvise zbog toga sto ne znam kako bi ta lutalica reagovala i da li bi napala Ajaksa...za Ajaksa znam kako reaguje, evo npr pre par dana kad sam isao nesto do Zeleznicke stanice u Novom Sadu bukvalno je za nama trcalo 15 lutalica i on nije ni zalajao a kamo li zarezao...nastavio je da mi ide uz nogu i nije bilo problema...ali ja i dalje bas ne volim da prolazim sa njim, kad vidim taku neku grdosiju...ne zbog mene, izes mene, nego zbog njega
Tako da, ako neko ima iskustva sa tim ''velikim'' lutalicama... da li bi mogao da da neki savet...da li bi Ajaks promenio nastup zato sto je ovaj velik ili bi ga iskulirao kao i sve ostale?
Au Ljiljo i Krisb, lepe fotke i jos lepsi psi...
Ajs je sinoc dobro prodrmao jednog terijera...Setali smo s povodcem kada j naisao taj mali. Rezi, laje, trci oko nas u zelji da zakaci Ajsa.
Ja "cibe", "brisi"... ma jok. A onda, posto sam umirivao Ajsa i povlacio povodac ka sebi, ovaj je pokusao da ga ujede za njusku. E sad, da li sam dobro postupio ili ne - prosudite sami.
Na delic sekunde sam namerno popustio povodac, Ajs ga je scepao za vrat i tako drzao uz zemlju. Na moje zaprepastenje, na komandu "pusti, dosta" odmah ga je pustio. (Valjda nije slucajno)
Mali nije znao sta ga je snaslo, kevcajuci ode. Posle par metara, iako je taj mali bio jods uvek u blizini, pustio sam Ajsa sa povodca da bi ga relaksirao. Znao sam da ga vise mali ne zanima, sto je bilo tacno.
Ajs je sve samo ne flegmatican pas, i kada je u prisustvu svoje vrste, ako misli da nije glavni - belaj je u nagovestaju.
.... Svaka čast za obojicu......posebno za Ajsa.....i naravno pozdrav za gospodju...bez nje, iskreno vas dvojica bi .....propali![]()
.............................................................................................................
![]()