Vlada-
Primećen član
- Poruka
- 760
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po pravilu Foruma Krstarice ne smes da reklamiras forum na free hostu i koji ima manje od 1000 clanova...Al nema veze zanimljiv forum....
meš neće u kućicu ni pod razno. Milica pravi problem jer ga uvodi u kuću, kao hladno mu je napolju na tremu, a on se onda ohrabren s njene strane toliko ubebastio da je gori od Šašave![]()
E setih se, sto mi pas jede kamenje i lize pesak? xD nzm,,,ni dal je zdravooo (nije verovatno) al pretpostavljam da je do zuba....
Jel lize beton ponekad,odnosno da li si primetio tako nesto slicno?? Ako jesi ,potrebni su mu minerali...Jedno vreme je moja sara tako radila i ja odem kod veterinara ispricam ,i on mi dao neke kapi i neki prasak koji sam joj davao u hranu....
Raffa puštamo u trpezariju preko dana ali noću ne pravi probleme, poslušno izlazi napolje iz kuće i ulazi u kućicu. Prilično je disciplinovan u tome. Dok je u kući, preko dana, kad ima potrebe da izađe (nekad zbog nužde a nekad samo želi napolje), samo stane kod vrata od terase i zagleda se napolje. Pustimo ga i on napolju vrši nuždu. Čudesno, to ga niko nije učio?![]()
Ma i Meš ulazi u kuću preko dana, pa napolje.......uveče uredno uzadje na trem na njegovo mesto i tu spava (znači napolju) ali u kućiću neće ni pod razno nego na trem.....a bilo bi mu toplije u kućici ......doduše ne kisne, u ćošku mu je mesto, ali kad duva tu vetar kovitla, sve lišće nabije u taj ćošak........i ne da da mu se pipne njegovo mesto, jedva uspem da počistim, prati me u stopu i dežura dok ne sredim........meni je samo zbog toplote i vetra da bude u kućici, ali njega nije briga što mu je kućica obložena blažujkom, ima crep, izolaciju.......ima i cveće čak![]()
Ja mislim da vam nema druge nego da kućicu stavite na trem![]()
Ja mislim da vam nema druge nego da kućicu stavite na trem![]()
Ti to mene zezas???? Imao sam nameru da skupim ljude koji vole ovu rasu pa da se diskutuje tamo o tome......
I Raff je imao tu fazu: kamenje, malter, ciglu...poludeli smo, ali to ga je prošlo. Sad još grize cepanice, nekad nađe i granu od 1,5 m i vuče je kroz celo dvorište da bi je dovukao u neki ćošak i onda je na miru drobi, grize, uništava.![]()
I Raff je imao tu fazu: kamenje, malter, ciglu...poludeli smo, ali to ga je prošlo. Sad još grize cepanice, nekad nađe i granu od 1,5 m i vuče je kroz celo dvorište da bi je dovukao u neki ćošak i onda je na miru drobi, grize, uništava.![]()