Nemacki ovcar

Ares je bio bezobrazan,preskocio je ogradu,otisao kod komsija,zadavio par kokošaka i nastavio da luta ulicom :eek::eek:
Sad je opet na svom terenu,a društvo mu pravi njegova cicamaca koja ga kulira,ali ne i on nju :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Mracno je,i kišno,ali je to jedini trenutak koji sam uhvatio :)

meš neće u kućicu ni pod razno. Milica pravi problem jer ga uvodi u kuću, kao hladno mu je napolju na tremu, a on se onda ohrabren s njene strane toliko ubebastio da je gori od Šašave :dash:

Raffa puštamo u trpezariju preko dana ali noću ne pravi probleme, poslušno izlazi napolje iz kuće i ulazi u kućicu. Prilično je disciplinovan u tome. Dok je u kući, preko dana, kad ima potrebe da izađe (nekad zbog nužde a nekad samo želi napolje), samo stane kod vrata od terase i zagleda se napolje. Pustimo ga i on napolju vrši nuždu. Čudesno, to ga niko nije učio?:klap::klap::klap:

E setih se, sto mi pas jede kamenje i lize pesak? xD nzm,,,ni dal je zdravooo (nije verovatno) al pretpostavljam da je do zuba....

I Raff je imao tu fazu: kamenje, malter, ciglu...poludeli smo, ali to ga je prošlo. Sad još grize cepanice, nekad nađe i granu od 1,5 m i vuče je kroz celo dvorište da bi je dovukao u neki ćošak i onda je na miru drobi, grize, uništava.:dash::dash::dash:

Jel lize beton ponekad,odnosno da li si primetio tako nesto slicno?? Ako jesi ,potrebni su mu minerali...Jedno vreme je moja sara tako radila i ja odem kod veterinara ispricam ,i on mi dao neke kapi i neki prasak koji sam joj davao u hranu....

Raff nije lizao, on je GRIZAO beton (ono kad majstorima iz kolica kapne malter pa se ne pokupi na vreme i ostane i stvrdne se na površini):dash::dash::dash:

Raffa puštamo u trpezariju preko dana ali noću ne pravi probleme, poslušno izlazi napolje iz kuće i ulazi u kućicu. Prilično je disciplinovan u tome. Dok je u kući, preko dana, kad ima potrebe da izađe (nekad zbog nužde a nekad samo želi napolje), samo stane kod vrata od terase i zagleda se napolje. Pustimo ga i on napolju vrši nuždu. Čudesno, to ga niko nije učio?:klap::klap::klap:

Ma i Meš ulazi u kuću preko dana, pa napolje.......uveče uredno uzadje na trem na njegovo mesto i tu spava (znači napolju) ali u kućiću neće ni pod razno nego na trem.....a bilo bi mu toplije u kućici ......doduše ne kisne, u ćošku mu je mesto, ali kad duva tu vetar kovitla, sve lišće nabije u taj ćošak........i ne da da mu se pipne njegovo mesto, jedva uspem da počistim, prati me u stopu i dežura dok ne sredim........meni je samo zbog toplote i vetra da bude u kućici, ali njega nije briga što mu je kućica obložena blažujkom, ima crep, izolaciju.......ima i cveće čak :rotf::rotf::rotf:

Ma i Meš ulazi u kuću preko dana, pa napolje.......uveče uredno uzadje na trem na njegovo mesto i tu spava (znači napolju) ali u kućiću neće ni pod razno nego na trem.....a bilo bi mu toplije u kućici ......doduše ne kisne, u ćošku mu je mesto, ali kad duva tu vetar kovitla, sve lišće nabije u taj ćošak........i ne da da mu se pipne njegovo mesto, jedva uspem da počistim, prati me u stopu i dežura dok ne sredim........meni je samo zbog toplote i vetra da bude u kućici, ali njega nije briga što mu je kućica obložena blažujkom, ima crep, izolaciju.......ima i cveće čak :rotf::rotf::rotf:

Ja mislim da vam nema druge nego da kućicu stavite na trem :)

I Raff je imao tu fazu: kamenje, malter, ciglu...poludeli smo, ali to ga je prošlo. Sad još grize cepanice, nekad nađe i granu od 1,5 m i vuče je kroz celo dvorište da bi je dovukao u neki ćošak i onda je na miru drobi, grize, uništava.:dash::dash::dash:

Kakve bre grane - kad se vratim s posla, saceka me kod kapije i ako usi drzi unazad, znaci bilo je cirkusa.Motike, cevi, lopate, sekire - sve me to saceka na sred dvorista.Ne mogu sve da sklonim iz dvorista. Jedna od lopata je grizena do besvesti, dok je nije prelomio na pola :eek: .Sad je vec noc, sutra cu je fotkati. Kad sam to video, trebao sam da budem ljut i da vicem, ali nisam :hahaha:

Stavis mu pun tanjir (ili sta vec, chonju) i sam ce on to regulisati koliko ce pojesti....Pa zamisli sebe...Ako jedes i nestane ti hrane jeo si al nije to to a kad ima u izobilju ti jedes dok ne budes sit...Dakle sam ce to regulisati.

E, pa evo sta me je docekalo u dvoristu po povratku sa posla /da se razumemo odma', nema lazi - nema prevare, nista od "artikala" pipnuo nisam/.

http://www.dodaj.rs/?z/Qc/3bovAoKJ/napokonsamudvoristu.jpg

Ovako je skoro svaki dan.Ako mu zabranim da stvari razvlaci po dvoristu, onda kida kondor sa stepenica.Uvek se nesto nadje ... :ok:

A evo i one lopate o kojoj sam vec govorio

http://www.dodaj.rs/?2i/i6/25vumk3N/lopata.jpg

A ovaj pogled, ako zelite da stvorite poslusnog psa, morate ignorisati.

http://www.dodaj.rs/?47/Fq/3IcQmnRb/aycelook.jpg

:)

Poslednja izmena:
b38e2a36.jpg

d350ba71.jpg

Sve što on halaplivo razbaca dok jede,ne moram ja da skupljam,ima ko kupi ostatke :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Nema mira,ceo celcati dan skace po dvorištu i jurca,ne znam dokle će tako,eto zašto je mršav :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Poslednja izmena:

Back