Dogac
Primećen član
- Poruka
- 789
Dogac, svaka čast za tebe i Ajka![]()
Hvala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dogac, svaka čast za tebe i Ajka![]()
Juče je naš momak dobio ponudu za parenje ali tek iduće godine jer je mladoj samo jedna godinica, tako da su razmenili telefone.
@teta ljiljo, mes je vrh pas, to moram opet ponoviti, i zbog lepot a posebno zbog lepog vaspitanja ;-), da li mozete odati lokaciju gde se kupate, problematika je sledeca, ja sam mislio kod mene na nasip da ga vodim, tu pustaju lovacke pse i niko se nije zalio, licno meni se to ne svidja, ali je najblize, s druge strane, ne pada mi na pamet da zbog blizine ugrozim njegovo zdravlje, postoji kombinacija da ga jednom nedeljno vodim na kupanje, pa bi bas mogli tu oko save preciznije mozda kod sajmista, ili kod poslednje stanice 68.....jos samo da nadjem neku primamljivu lokaciju![]()
Moj će uskoro na jedno lepo jezero na Zlatiboru...to će mu biti prvo plivanje u životu.Ne znam kako li će reagovati!![]()
Ako bude reagovao kao Gal, nećeš moći da ga izvučeš iz vode![]()
Što? Ne vraća se na komandu?
on ostane napolju da kao pravi čuvar čuva sve nas, zaspi kao beba![]()
E ljiljo, što jes jes, ne bira gde će da se okupa...Bogami neće više, sad mu je zabranjeno bilo kakvo kupanje dok ovo ne prodje, mukica mojaSav je smešan, kao da se stidi samog sebe
![]()
E baš mi je žao...ja u ovim krajevima nemam problema sa čistoćom voda.![]()
Mukica mala. To ga sigurno muči, svrbi. baš mi je žao
I meni ga je jako žao, al eto nam škole za sledeći putGal je sa ponašanjem ok, ima problema sa kožom, pa ga to još dodatno iritira da liže, tako da je primio i antialergetik, što bi trebalo da mu ublaži svrab, i vidim da jeste. Deo na butini mu je čak obrijan
Bitno je da mu je bolje, e sad dlaka će porasti...
heh, *** snimao sam sa digitalnim fotoaparatom, uglavnom, ovo je emisija gde se 2 ekipe takmice u cudnim "takmicenjima", sta reci sem ovim ljudima je mnogoooooooo dosadno ;-)