Nemacki ovcar

@teta ljiljo, mes je vrh pas, to moram opet ponoviti, i zbog lepot a posebno zbog lepog vaspitanja ;-), da li mozete odati lokaciju gde se kupate, problematika je sledeca, ja sam mislio kod mene na nasip da ga vodim, tu pustaju lovacke pse i niko se nije zalio, licno meni se to ne svidja, ali je najblize, s druge strane, ne pada mi na pamet da zbog blizine ugrozim njegovo zdravlje, postoji kombinacija da ga jednom nedeljno vodim na kupanje, pa bi bas mogli tu oko save preciznije mozda kod sajmista, ili kod poslednje stanice 68.....jos samo da nadjem neku primamljivu lokaciju ;)

@teta ljiljo, mes je vrh pas, to moram opet ponoviti, i zbog lepot a posebno zbog lepog vaspitanja ;-), da li mozete odati lokaciju gde se kupate, problematika je sledeca, ja sam mislio kod mene na nasip da ga vodim, tu pustaju lovacke pse i niko se nije zalio, licno meni se to ne svidja, ali je najblize, s druge strane, ne pada mi na pamet da zbog blizine ugrozim njegovo zdravlje, postoji kombinacija da ga jednom nedeljno vodim na kupanje, pa bi bas mogli tu oko save preciznije mozda kod sajmista, ili kod poslednje stanice 68.....jos samo da nadjem neku primamljivu lokaciju ;)

ovo je na šljunkari na kraju šetališta u bloku 45. Mi tu inače šetamo, ali smo otkrili jeno maleno mesto za kupanje iza šljunkare. Jedini problem je veliki šleper koji se nekad tu parkira. Tako im je sinoć svirao da izvedu pse iz vode. Nije to ništa veliko ali može se prići putićem a da ne ideš po visokoj travi i katakombama.

Mislim, Gal je Gal, dušica koja jednako obožava i čistu i prljavu vodu
Ovde je čisto. Narednih dana smo ga ispregledavali da nije dobio stafilokoke ili neko kožno oboljenje. Nema ništa, hvala Bogu. Voli plićak blenta, zapravo dokle ima tlo pod nogama. Mada ode i zapliva i u dublje da donese lopticu. Svaki dan je sve opušteniji što se dubine tiče. Zato i ide svako svako veče na kupanjac, pa jurcanje za lopticom da se osuši, onda još malo vitla po dvorištu kada dodjemo kući i smara devojke koje uopšte na ovu vrućinu nisu oduševljenje njegovim euforičnim ponašanjem. E onda, kada svi udjemo u kuću a on ostane napolju da kao pravi čuvar čuva sve nas, zaspi kao beba :heart:

E baš mi je žao...ja u ovim krajevima nemam problema sa čistoćom voda. :)

Ma mi imamo ovde problem. Prvi je problem da nadješ gde možeš otići sa psom a da ne prelaziš kilometre i kilometre kroz ceo beograd. Drugi problem je da je čisto, bez flaša, tetrapaka i ostalog djubreta. A treći je i kada nema djubreta koje pliva po vodi, da je ta voda čista da ne dobije neku infekciju. prošlog leta, kada je meškica bio mali, ušao je u vodu na šetalištu i pokvasio samo stomačić i dobio stafilokoke. Zato ga nismo vodili ponovo. Sada smo pronašli to mesto po kome osim šlepera po nekad ništa ne pliva, rizikovali da se okupa, par dana nakon toga ga nismo vodili na kupanje da vidimo da li ima problema sa kožom, i tek kad smo se uverili da nema nikakvih nuspojava opet smo otišli. A on je sretan, sretan i trči kao lud onako razdragan posle po 2-3 sata. E onda zaspi :hahaha:

Mukica mala. To ga sigurno muči, svrbi. baš mi je žao

I meni ga je jako žao, al eto nam škole za sledeći put:sad2: Gal je sa ponašanjem ok, ima problema sa kožom, pa ga to još dodatno iritira da liže, tako da je primio i antialergetik, što bi trebalo da mu ublaži svrab, i vidim da jeste. Deo na butini mu je čak obrijan:rumenko: Bitno je da mu je bolje, e sad dlaka će porasti...

I meni ga je jako žao, al eto nam škole za sledeći put:sad2: Gal je sa ponašanjem ok, ima problema sa kožom, pa ga to još dodatno iritira da liže, tako da je primio i antialergetik, što bi trebalo da mu ublaži svrab, i vidim da jeste. Deo na butini mu je čak obrijan:rumenko: Bitno je da mu je bolje, e sad dlaka će porasti...

Izmazi ga od nas
Odoh kući :bye:

moj kada vidi vodu skace kao lud u nju..do sada sam ga vodio na kanal u kraju gde vezbaju kajakasi ...i odrzavaju kanal lepo je uredjen ...sto mi je super..a bogami cu od kada ste spomenuli to pripaziti malo bolje gde ga pustam...evo klipa bio sam ga postavio na par strana unazad kako se kupa ludak..

rukav-1.jpg

prvi kontakt sa rukavom,kanda ce ovi da vataju mada je jedan vec zabio zube:hahaha:

Back