migora
Aktivan član
- Poruka
- 1.040
Uh ovaj tvoj isti moj Vuka.Bice taj tvoj sve tamniji i tamniji,a mogu ti reci da mi se prolepsao neznam kako je sad sa nogama al mi izgleda puno bolje nego na izlozbi.
Cobanoti dobro radi mala samo tako natavi.
Ljiljo svidja mi se Mes kako radi.Sve on to radi sad sablonski,ajd probajte da kad on otrci u basticu a vi mu bacite lopticu odma tu kod vasi nogu na jedno metar,zafrknite ga da vidite kako ce reagovati i traziti.

Kako joj usi samo lepo stoje

Još ako ima i neki pas koji hoće da se igra, samo gledaš da te ne sruše. Juče je naš momak dobio ponudu za parenje ali tek iduće godine jer je mladoj samo jedna godinica, tako da su razmenili telefone. 
. Ako je već bila u kontaktu sa devojčinim psom..........pa u redu, šta je bilo bilo je, ali i taj pas iako je zdrav može od napolje doneti neku boljku. On se neće razboleti jer je zaštićen ali bebac može da se razboli. Znači veliki pas je prenosilac. Ali, pošto gospodjici nije ništa za sada, hvala bogu, nastavite da se družite u dvorištu. Mnogo je slatka. I nemoj da ti skače u vis zbog kukova i nogu, mala je, nego neka trči