LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
Zverovi mali 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Lola je provalila da se ljuljaska ljulja i sad uziva.
![]()

Joj lud je ko struja!!Nema mira ama ni 5 minuta,sve zivo je pojeo,samo ide i grize,unistitelj!
Hvala,hvalaJoj lud je ko struja!!Nema mira ama ni 5 minuta,sve zivo je pojeo,samo ide i grize,unistitelj!
![]()

Stigao je Carli ! SUUUPEEREvo,da vas pozdravimo Charli i ja!![]()

Kako samo zna da uziva pametnica malaLola je provalila da se ljuljaska ljulja i sad uziva.
![]()

Stigao je Carli ! SUUUPEER![]()

Tako mali al ne gube vreme genetika je cudo, pa oni vec pokazali da sa njima nema sale, a kad porastu.... Slatkisi![]()
prvi kontakt sa rukavom,kanda ce ovi da vataju mada je jedan vec zabio zube![]()
Nemanja da li mu je to prvi put? Blek kad cuje u daljini pucanj laje kao lud a grmljavina tek ga izludjuje a bogami i komsije. Ne deluje kao da se plasi vec je zustar a znam jednog psa koji kad grmi pokrije sapama usi i neizlazi iz kuciceevo ga ovaj moj ludak trci po dovristu dok pada kisa i laje na grmljavinu...lud pas 100 posto...hehehe nije normalan sav je mokar...
Mudar je nece da trosi glas uzalud zna Mes kada treba da lajeMeš laje ako baš,baš grmi pa ga uvedem unutra da se ne dere. Ovako, ne daje ni pet para

Mudar je nece da trosi glas uzalud zna Mes kada treba da laje![]()
(čitaj lenja buba) sem kad je loptica i nadvlačenje u pitanju. E sad mu je interesantno kupanje. A o crevu u dvorištu da ne govorim. To mu je opsesija. kako uhvati neko nešto da opere ili zalije eto njega. Svi smo posle toga mokri jer on juriša na crevo i grize mlaz vode kao lud. Sad se malo smirio što se tiče kosilice jer smo primenili vaspitne mere
ali od njega nisi mogao pokositi travu.Blago Vama kad imate gde da vodite pse da uzivaju u vodi i da se rashlade po ovoj vrucini.Moj ima na raspolaganju dve varijante posuda iz koje pije vodu kad se izbrcka slatko ostane mu toliko da ne moze ni zedj da utoli ili kad peremo box ili stazu crevom onda saradnika na slavini obavezno postavim za pomoc ,pustaj i iskljuci tek malo da se Blek okvasi dok skace na vodu.Mes i ostali nek se malo brckaju i za druga Bleka bice im zahvalan puno puno dok i mi ne nadjemo neko mesto za kupanje
Setnja obavezno, trcanje i loptica i stara fudbalska lopta koju ne pusta po tridesetak minuta dok se nadvlaci sa moji muzem igrancija do mile volje i komande koje smo ga naucili sve to ali u nasoj okolini ima i jezero i reka nije bas blizu ali dok se ne raspitam kakva je situacija (bilo je ranije nekih problema sa ispravnoscu vode) nema morace da se strpi dok mu to ne priustimoPa morate pronaći neki modus. Malo je samo dvorište za NO. Ako ne kupanje onda bar šetnja, trčanje, loptica.
Inace LJiljo , saznali smo zasto je Blek imo problem sa stolicom u pocetku mozda virus ili prehlada ali ono svaki treci dan nesto meksa stolica je bilo prekomerena ishrana odnosno hranila sam ga tri puta dnevno i to bas kolicinom tako da je odbacivao visak ne iskorscene hrane cim smo smanjili na manje obroka vec danima sve ok.Ja sva u brizi mislim mali je jos pa mora cesce da jede ali to je vec 10 meseci i vrlo je krupan ali meni zao pa preterah.Skoro smo promenili granule i to je ok