Nemacki ovcar

ja mislim da nema u pet centru...

u ovim radnjama ima sto posto

HAPPY DOG CLUB BEOGRAD- VRACAR 011/ 244 - 07- 09

CALYPSO PET SHOP BEOGRAD-KOTEZ 011/ 331-8639

Ima ali ti ne mozes da ih kupis jer nisi uzgaivac :)
Meni su ranije davali kad sam kupovao kod njih u veleprodaji kao poklon kad kupis dzak 5kg hrane ne znam da li to jos praktikuju. Bice sigurno na CACIBu pa najbolje da se tamo raspitate kako i gde mozete doci do odgovarajuce hrane za vase ljubimce

e ovako...pre par dana pomazim kera sa strane po rebrima i osetim nekakvo ispupcenje na stomaku(velicine i oblika kao nekakva manja mandarina z:) ) odmah kod rebara...pipnem ga na to mesto nista ne oseca ne boli ga nista..bio sam do veterinara on mi rece najverovatnije se negde udradio ...dali ste imali sa ovim iskustvra i sta moze da bude kako da se izleci..nekako mi se cini da je veterinar na brzaka rekao sta je..

Nemanja, moguće je da je hematom od udarca i on će proći sam od sebe a moguće i da nije. što ga sutra ne odvedeš na vet.fak. u ambulantu pa da vidiš šta će da ti kažu. Tamo su dobri lekari i iskusni i najmanje košta.

Ja imam jednog psa mesanca ...cuo sam da nemoze da ide na izlozbu jer je mesanac..pa me zanima nesto o agilitu ili flaibolu ..imali to kod nas na izlozbama ta takmicenja...i ako ima kako da ga vezbam za to ?posto ja sam is kule a ovde nema toga!!

Ljiljo bliži se CACIB...šta si rešila na kraju?? Jesi razgovarala sa Mešom? :)

Kako su vam ljubimci,nema postova u zadnje vreme? Moj Ajk je super...ako je upola dobar kao što ga dreser hvali,ja sam prezadovoljan!!

Porazgovarali smo, kako da nismo hahahahaahah
I sa gazdom sam porazgovarala.z:) i obojica su sa razumevanjem prihvatili sugestije i nastavili po svome z:cry:
Prijavili smo ga u razred mladih
Biće ludo. Malo vežbaju. U principu mislim da će biti zadovoljavajuće a svakako smešno.
A ovde ne pišem jer pravo da ti kažem nema nikoga pa baš tolika ludajka nisam da se sama sa sobom dopisujem.
Dolaziš sigurno ?
Drago mi je Ajka, baš sam nešto mislila juče da te pitam kako je lepotan.

Pa vidim ja da se narod malko razbežao... :)

Dolazim 10000% ...to ne bih propustio,nema šanse!Baš sad pričam sa direktorom da idemo zajedno jer je i on ljubitelj pasa...ima dva šarova od kojih je jedan (ženka) ujela Ajka! z:(

Trebalo bi danas da idem do vojnika,ali je neka kiša počela pa ne verujem da ću... z:cry:

Ma biće divno. Dolazi puni njih i na izlaganje a i kao posetioci sa psima ili bez njih.
Dolazi i Žika, već je rekao smeni da su taj dan sami još samo da obavesti šefa.
A došli su i Belgijanci, tj. Andrea sa svojim malinoima i pored agilitija biće još neka disciplina prezentovanja (sad ne mogu da se setim kako se zove) ali ima na temi malino.
Kada budeš išao da posetiš vojnika izmazi ga za sve nas i da mu kažeš da od mene ima jedan z:kiss:
neka dodje i direktor jer tamo ima prelepih šarova. Žika je njihov obožavalac ali eto ne da nam se da imamo tog psa jer je Lea uginula, a da nije mislim da ne bi kod nas bila ni Šaša a ni Meš. Šta ćeš, večita životna vaga

Poslednja izmena:
@teta ljiljo, mislim da mislite na Andrijanu, ona se takmici u Blegijskom ringu, heh u prvi mah lici na IPO, ali BR je mnogooo realniji sport, svidja mi se sto ima kao test, da nepoznata osoba daje klopu psu, ali on ne sme da je uzme ;-), umesto traga imaju skokovi, ma u svakom slucaju mnogooo realniji od IPO, nadam se da ce biti lepse vreme za vikend pa cu otici do poligona da gledam trening

--------------------------------------------------------------------------------
Svi psi koji dodju na CACIB bez obzira da li učestvuju ili dolaze kao posetioci MORAJU
1.imati potvrdu da su zdravi i vakcinisani izdatu od vet.i ne stariju od 48 sati,
2.zdravstvenu knjižicu
3.potvrdu o čipu
Na ulazu stoje inspektori tako da ne možeš da udješ ako to sve nemaš i još gospodja kaže da ako nam nešto nije jasno zovemo veterinarsku inspekciju da nam oni objasne zašto je to tako. Fina neka gospodja, z:mrgreen:__________________

Poslednja izmena:
Ja od papira imam Zutu i plavu knjizicu..prva je valjda cekcinacije druga cip..jel mi treba jos nesto..imaju potvrde da je vacinisan protiv besnila,cipovan

Uz sve to što imaš treba ti i potvrda od veta ne starija od 48 sati da je pas zdrav i vaksinisan. To što je čipovan i primio pre tri meseca vakcinu protiv besnila ne znači da je u momentu dolaska na izložbu zdrav. Po mom mišljenju to je ispravno jer ako neko dovede bolesnog psa on može zaraziti i veliki broj drugih zdravih.
Jesenas na izložbi baš u ringu NO je bio pas koji je u ringu takav proliv imao da je sama voda išla iz njega. Pas sa takvim problemom sigurno nije zdrav a njegov vlasnik totalno neodgovoran. Ta potvrda košta kod mog veta 400 din.Nije puno.

Back