Nemacki ovcar

Ljiljo,gde si to saznala?...drugar vodi psa,ali nije prijavljen,nego onako,pa da mu javim za ova pravila! :)

Zvala sam kiniološki savez Srbije i to su rekli.Neko kaže da uopšte ne kontrolišu (nas nisu kada smo jesenas bili kao posetioci), ovi iz saveza kažu da treba i ajd sad.
Ja lično mislim da treba. Da sam za to znala jesenas vodila bih Meša. Je si li video onog sa prolivom jesenas. E to ne može niko da me ubedi da je zdrav pas, da onako ide iz njega. Meš ide u petak popodne kod veta. Neću za 400 din. da rizikujem da nas neko vrati. Gde bre da tražim veta tada.
Inače, juče je bio naš vet kod nas, pregledao Meša, oprao mu uši pošto to nije radjeno više od pola godine, pogledao nokte, oči, zube, grlo i dao vitoligam. Sada prelazimo na vitoligam na svaka 3 meseca i izbacujemo kafortan a uvodimo koštano brašno u hrani. Još je rekao da ga ne pušta Miloš baš sa svakim nepoznatim kerom da se njuška jer vladaju virusi u ogromnom broju (normalno samo sa poznatima da se njuška a to su ovi naši forumaški kerovi) i da mu ponesemo neku prostirku da legne da se ne bi vukao po onom hladnom i vlažnom betonu a ne kao naš Meš prošli put hahahahaahah. Smrdeo je da blagi bog sačuva a ja se nisam toga setila jesenas.

Poslednja izmena:
Ok...ortakov pas je vakcinisan ali nije čipovan...

Jede li Meš kosti?

Kako ćeš sa prostirkom?Nisam video da neko nosi prošli put...a i ovčar je to ***,leže po snegu pa im ništa ne fali!

Ok...ortakov pas je vakcinisan ali nije čipovan...

Jede li Meš kosti?

Kako ćeš sa prostirkom?Nisam video da neko nosi prošli put...a i ovčar je to ***,leže po snegu pa im ništa ne fali!

Ma ne radi se o hladnoći, leži i ovaj na betonu. Nego onaj pod zaprljan i da izvineš upišan. Znaš kako je smrdeo kada smo došli kući. Užas. Ja ću da ponesem jedan peškir na koji on može da stane kada legne. Pa ako hoće hoće a ako neće neće. Neću ga terati.
A Milici smo zabranili da ga mazi, nek ide da mazi druge kerove jer ona kad počne da mu tepa ovaj se odma izvrne na ledja. A i ti kad dodješ sa sestom i devojkom samo se pozdravi molim te sa Mišom, ovog blentu pomazi po glavi onako kao usput jer ako ga sudija vidi na ledjima nadrljali smo. Ima bre da kaže "gospodjo, šta napraviste od ovog kera". Znači kada dodjemo tamo Miloš je sam sa psom a mi ćemo da pričamo. Kada se završi ring onda ćemo se maziti. Jel važi?

Jedna stara dobra Lenina slika ;)

Prilozi

• IMG_5085.jpg
    IMG_5085.jpg
    25,8 KB · Pregleda: 10
E samo da javim zbog onoga sto je bilo sa mojim kerom u vezi one izrasline,poslusao sam moga veterinara i sacekao sam 7 dana i otok je spao i sada je veoma mali...bio je covek u pravu udario se negde i hematom je nastao...sada je super skoro se i nevidi pa se nadam da cu uspeti da ga dovedem na sajam cisto kao posetilac dolazim..pozz..ako budem nasao vremena

Zeenmc, ako još jednom budeš pomenuo radne i eksterijerce i čija je čija tema stvarno ću se naljutiti. Kakve to veze ima sa psima , našom brigom i ljubavlju? Pas je pas, bar što se ovčara tiče.
Mislim......... bolje da ne napišem:mrgreen:

Ma teta ljiljo verujte mi da mi je to bas nebitno, ima jedna stvar koja mi se gadi kod eksterijeraca, a i iskreno, najveci razlog sto ih tako zovem tj izdvajam, bas ta spustena ledja.... ;-(

Časna reč Zeenmc, ako ne prestaneš sa tim ja odoh. Mi smo izabrali te pse a tebi ako se ne svidja ne moraš da komentarišeš.
Prva stvar, na javnom si mestu,
druga stvar, lepo se ponašaj,
treća stvar, reč je ubojitija od oružja pa zato pazi šta pišeš i kome šišeš,
četvrta stvar, ne možeš očekivati da te neko poštuje i sa respektom se odnosi prema tebi ako tog istog povredjuješ rečima.

Rezime: Ja volim svog psa, uzet je baš zato što ima spuštena ledja i NIKO nema prava da dodje i pljuje po mom izboru bez obzira da li mu se to svidja ili ne.
Možda se meni dosta toga ne svidja kod tvog psa pa kulturno ćutim i ne komentarošem i to što mi se ne svidja nije razlog da to javno po sto puta ponavljam i takodje nije razlog da tebi ili bilo kome drugom ne pomognem savetom ako mogu.
Kraj izlaganja

Ljudi pogresno ste shvatili pricu, ne zelim da me gledate kao ovde pojedine, nije stvar kad su tako prirodni, nego sto im stavljaju teret pa vuku, juce mi je opet neko rekao da to treba da stavim Akselu jer su mu ravna ledja !?......pa vi sad mislite sta hocete, nema to veze sa izgledom, nego sto prave invalide od pasa....

JA SE IZVINJAVAM SVIMA KOJE SAM UVREDIO, NISAM IMAO LOSE NAMERE, NECE SE PONOVITI..... ;-)

Poslednja izmena:
Ljudi pogresno ste shvatili pricu, ne zelim da me gledate kao ovde pojedine, nije stvar kad su tako prirodni, nego sto im stavljaju teret pa vuku, juce mi je opet neko rekao da to treba da stavim Akselu jer su mu ravna ledja !?......pa vi sad mislite sta hocete, nema to veze sa izgledom, nego sto prave invalide od pasa....

Pa ko bre ovde pravi invalide?
Ko od nas to radi svom psu?
Možda Nemanja ili Dogac ili ja?
Jel vidiš da ih bre čuvamo kao malo vode na dlanu i prestani vuše da pominješ spuštena dupeta, invalidnost i ostale gluposti.
Piši bre čoveče o nečem pametnom :mrgreen:
E ne da si mi digao pritisak pred spavanje........

Ma setio sam se te zene od juce, pa sam se u trenu iziritirao.....i napisao to sto sam napisao...***...

Ma ljubitelji pasa nisu problem, vec oni sto stancujus stence....

@teta ljiljo, iskreno se izvinjavam....

@Nemanja, kad god dobija inekciju, vakcinu, baci pogled gde ga je bocnuo, makar sa koje strane, neko kaze da bi ubod trebao odmah da se masira, iskreno, to su mi rekli ljudi koji imaju veoma mali kontakt sa psima, a pitao sam veta, kazu samo ce to proci, tako da ono, mozda teta ljilja moze reci da li sme da se masira ili ne, ja licno ne masiram

Poslednja izmena:

Back