e ovako.. dugo me nije bilo na forumu ali sad imam prinove od kojih cu jednu a mozda i vishe nadam se da poklonim ovde. otac je Oskar majka Tara beli boxeri. iako smo planirali jedan okot pa sterilizacija, parenje se desilo ranije nego sto smo ocekivali naravno
slike oskara i tare imate sigurno u ranijim postovima davno, davno koga zanima neka potrazi nece mu biti teshko
uglavnom postoji uslov: a to je da ga buduci vlasnik drzi u kuci,stanu nebitno iz dva razloga:
jer iz iskustva znamo da slabije podnose previshe hladno i previshe toplo , drugi je sto su jako privrzeni i osetljivi [emocinalno

] to znaju oni koji ih imaju i ne bih voleo da zavrshe u nekom boxu ne daj boze na lancu, moji psi imaju dvorishte ali gotovo i da ne izlaze jel su stalno pored nas naravno

mi smo iz beograda tako da prednost dajemo komshiluku ali to nije najvaznije, i josh ako ima dece savrsheno :super
stenci imaju 1.5 meseci prelepi su, zdravi i t.d
koga zanima kontakt:
kamasna@gmail.com pa cemo se dogovoriti detaljnije
molim ADMINE da ne prebacuju temu u podforum poklanjam, jer da sam hteo tako vec bi stavio, mislim da je ovde pravo mesto posto uglavnom su ovde ljubitelji te rase i dobro znaju sta da ocekuju ili su se barem raspitali

u suprotnom bolje neka obrisu post
a da ne bude da samo poklanjam [kao izgovor adminima

) stavicu i neke slike