Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e ovako.. dugo me nije bilo na forumu ali sad imam prinove od kojih cu jednu a mozda i vishe nadam se da poklonim ovde. otac je Oskar majka Tara beli boxeri. iako smo planirali jedan okot pa sterilizacija, parenje se desilo ranije nego sto smo ocekivali naravno :rumenko:

slike oskara i tare imate sigurno u ranijim postovima davno, davno koga zanima neka potrazi nece mu biti teshko :confused:

uglavnom postoji uslov: a to je da ga buduci vlasnik drzi u kuci,stanu nebitno iz dva razloga:
jer iz iskustva znamo da slabije podnose previshe hladno i previshe toplo , drugi je sto su jako privrzeni i osetljivi [emocinalno :roll:] to znaju oni koji ih imaju i ne bih voleo da zavrshe u nekom boxu ne daj boze na lancu, moji psi imaju dvorishte ali gotovo i da ne izlaze jel su stalno pored nas naravno :) mi smo iz beograda tako da prednost dajemo komshiluku ali to nije najvaznije, i josh ako ima dece savrsheno :super

stenci imaju 1.5 meseci prelepi su, zdravi i t.d :)

koga zanima kontakt: kamasna@gmail.com pa cemo se dogovoriti detaljnije

molim ADMINE da ne prebacuju temu u podforum poklanjam, jer da sam hteo tako vec bi stavio, mislim da je ovde pravo mesto posto uglavnom su ovde ljubitelji te rase i dobro znaju sta da ocekuju ili su se barem raspitali :) u suprotnom bolje neka obrisu post:think:

a da ne bude da samo poklanjam [kao izgovor adminima :whistling:) stavicu i neke slike:)
Veliki pozdrav za vas,prvo da kazem da su vam psici prelepi i veliki i mali,mislim da je super to sto ste resili da poklanjate malisane sto govori da ste pravi ljubitelji zivotinja ali na osnovu licnig iskustva jer cuvam kuconje vec 15 godina ljudi koji dobiju psa na poklon necene ga nikad kao oni koji ga kupe tako da je moj savet bolje ih je prodati pa makar i za neku simbolicnu sumu nego pokloniti,jer psi koje smo mi poklonili iako smo bili ubedjeni da su to pravi ljudi za nase malisane ispostavilo se da nije tako(nebih sada u detalje previse se nerviram)Eto nsto ako zelite da razmislite a i ako ne puno pozdrava za vas a poljubaca za malisane.

Evo jos jedna slikica mama i beba.

Prilozi

• nase kuce2a.jpg
    nase kuce2a.jpg
    113,7 KB · Pregleda: 21
Veliki pozdrav za vas,prvo da kazem da su vam psici prelepi i veliki i mali,mislim da je super to sto ste resili da poklanjate malisane sto govori da ste pravi ljubitelji zivotinja ali na osnovu licnig iskustva jer cuvam kuconje vec 15 godina ljudi koji dobiju psa na poklon necene ga nikad kao oni koji ga kupe tako da je moj savet bolje ih je prodati pa makar i za neku simbolicnu sumu nego pokloniti,jer psi koje smo mi poklonili iako smo bili ubedjeni da su to pravi ljudi za nase malisane ispostavilo se da nije tako(nebih sada u detalje previse se nerviram)Eto nsto ako zelite da razmislite a i ako ne puno pozdrava za vas a poljubaca za malisane.

takodje i ja vama cestitam stvarno su prelepi:))) ja svoje nisam uspeo da pohvatam i napravim normalne slike :) ima tu istine, mnogi su mi to savetovali i razmishljao sam i o tome da bude barem neshto simbolicno cisto za vakcinu... naravno oni su beli i zato ne dobijaju papire, i ako je pogotovu majka iz odlicnog legla.
pre svega smo hteli da damo prijateljima sto ce verovatno i biti slucaj ali neki su odustali pa smo se oducili i ovde i ako je rizicno davati preko oglasa, ali nadam se da ce naici pravi ljudi pogotovu na ovoj temi:)

takodje i ja vama cestitam stvarno su prelepi:))) ja svoje nisam uspeo da pohvatam i napravim normalne slike :) ima tu istine, mnogi su mi to savetovali i razmishljao sam i o tome da bude barem neshto simbolicno cisto za vakcinu... naravno oni su beli i zato ne dobijaju papire, i ako je pogotovu majka iz odlicnog legla.
pre svega smo hteli da damo prijateljima sto ce verovatno i biti slucaj ali neki su odustali pa smo se oducili i ovde i ako je rizicno davati preko oglasa, ali nadam se da ce naici pravi ljudi pogotovu na ovoj temi:)

Imali smo leglo pre 10 godina,tada sam imao zenkicu koja vise nije ziva uginula je od starosti 2004 i celo leglo smo poklonili to jest 4 steneta,od cetri 2 je poginulo nesavesnim ponasanjem ljudi kojima smo ih poklonili(to smatram kao licni neuspeh jer sam trebao znati bolje od toga).E sada drugo leglo sam imao 2006,morao sam da uparim zenkicu sa 2,5 godine iz zdravstvenih razloga i dobili smo 5 steneta,sve smo ih prodali i to smo birali kao i danas kome cemo ih dati posto su dolazili ljudi koji su hteli da ih kupe a meni se nisu dopali jer sam bio ubedjen da im nece pruziti onakav dom kao sto bih ja ili neko drugi bez problema sam ih odbio,da skratim vidjam 4 od 5 pasa posto je peti otisao u inostranstvo i svi zive kao kraljevi,bili smo svi zajedno na izlozbi u decembru da se ocene i prelepi su psi postali.Tako da mozes i sam da izvuces zakljucak,meni su isto tako pricali pre deset godina a ja ih nisam poslusao tako da se debelo kajem zbog toga i mislim da bez obzira sto su albino bokseri onaj ko nije spreman da plati minimum 50-100 E za psa netreba ni da ga dobije jer kako ce sutra biti spreman nesto da mu kupi ili nedaj boze da ga leci ako suma bude i veca od toga.

Procitao sam neke stvari koje si napisao na strani linka koji si postavio i slazem se sa tobom u potpunosti,zasto bokseri nebi bili u tri boje beli su podjednako lepi kao i zuti kao i tigrasti i mislim da je greota sto nemogu dobiti papire i biti ravnopravni sa ostalima,a sto se tice onog drugog licno bih udavio svakoga ko je spreman da ubije stene bilo koje i ne samo srene nego bilo koju zivotinju mozes misliti kao ides u lov ili nosis bundu ili neznam sta,ljudi su zivotinje u svakom smislu reci.

Mogu ti reci iz iskustva da u parenju zutog sa zutim bokserom nikada nisam video da se rodilo stene druge boje,ja sam imao dva legla i prisustvovao sam jos dva i iskreno isto neznam zbog cega.

e ovako.. dugo me nije bilo na forumu ali sad imam prinove od kojih cu jednu a mozda i vishe nadam se da poklonim ovde. otac je Oskar majka Tara beli boxeri. iako smo planirali jedan okot pa sterilizacija, parenje se desilo ranije nego sto smo ocekivali naravno :rumenko:

slike oskara i tare imate sigurno u ranijim postovima davno, davno koga zanima neka potrazi nece mu biti teshko :confused:

uglavnom postoji uslov: a to je da ga buduci vlasnik drzi u kuci,stanu nebitno iz dva razloga:
jer iz iskustva znamo da slabije podnose previshe hladno i previshe toplo , drugi je sto su jako privrzeni i osetljivi [emocinalno :roll:] to znaju oni koji ih imaju i ne bih voleo da zavrshe u nekom boxu ne daj boze na lancu, moji psi imaju dvorishte ali gotovo i da ne izlaze jel su stalno pored nas naravno :) mi smo iz beograda tako da prednost dajemo komshiluku ali to nije najvaznije, i josh ako ima dece savrsheno :super:

molim ADMINE da ne prebacuju temu u podforum poklanjam, jer da sam hteo tako vec bi stavio, mislim da je ovde pravo mesto posto uglavnom su ovde ljubitelji te rase i dobro znaju sta da ocekuju ili su se barem raspitali :) u suprotnom bolje neka obrisu post:think:

a da ne bude da samo poklanjam [kao izgovor adminima :whistling:) stavicu i neke slike:)

Edit: slike Oskara sa ovog foruma od ranije http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=6207203#post6207203 a evo i Tarinih sllika kada je bila mala http://forum.krstarica.com/threads/162764&page=11

Divni su Vam psi!!!!

dali je istina da bokser kad ujede dobija kocenje vilice ono nesto u fazonu kao pit i staford???

Mislim da to nije tacno,ali sigurno znaju ljudi koji vise godina drze nemacke boksere.Mislim da je besmisleno uporedjivati ih sa bilo kojim rasama,uostalom psa kako vaspitas takav ce biti i mislim da ne treba da se plasis boksera,mozda deluju malo grubo ali ako ih pravilno vaspitas nemas cega da se bojis.

jer iz iskustva znamo da slabije podnose previshe hladno i previshe toplo , drugi je sto su jako privrzeni i osetljivi [emocinalno :roll:] to znaju oni koji ih imaju i ne bih voleo da zavrshe u nekom boxu ne daj boze na lancu, moji psi imaju dvorishte ali gotovo i da ne izlaze jel su stalno pored nas naravno :) mi smo iz beograda tako da prednost dajemo komshiluku ali to nije najvaznije, i josh ako ima dece savrsheno :super:

Edit: slike Oskara sa ovog foruma od ranije http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=6207203#post6207203 a evo i Tarinih sllika kada je bila mala http://forum.krstarica.com/threads/162764&page=11

Lepo od tebe sto bi zeleo da budes human,ali ako si pravi ljubitelj zivotinja nemoj ih poklanjati,jer se zivotinje ne poklanjaju.Ne brinu svi jednako o njima,veruj svasta se nagledam kod nas na nasipu gde obicno setamo pse.Ostavljaju ljudi kucice po korpama.,A da ne pricam o tome da ih uzmu kao stenad i onda kad narastu oostavljaju napustene.Srce me boli kad ih vidim tako izgladnele,svsaki dan kad idem sa Rokijem u setnju nosim kosti ili nesto da im dam da jedu.Bolje ih prodaj manje ce te boleti.Kuce su ti predivne.Po meni su beli bokseri najlepsi.Moj je zute boje i ima cetiri meseca.

Mislim da to nije tacno,ali sigurno znaju ljudi koji vise godina drze nemacke boksere.Mislim da je besmisleno uporedjivati ih sa bilo kojim rasama,uostalom psa kako vaspitas takav ce biti i mislim da ne treba da se plasis boksera,mozda deluju malo grubo ali ako ih pravilno vaspitas nemas cega da se bojis.

ma jok moj drug ima boksera to je jedna dobrica samo bi se igrao jedino kada se oseti ugrozenim onda napada...

ma jok nego ja nisam znao da bokser ako ujede dobija ono kao pit staford takozvano kocenje vilice nego mi taj drug rece pa ja cisto da proverim...

ma jok moj drug ima boksera to je jedna dobrica samo bi se igrao jedino kada se oseti ugrozenim onda napada...

ma jok nego ja nisam znao da bokser ako ujede dobija ono kao pit staford takozvano kocenje vilice nego mi taj drug rece pa ja cisto da proverim...

Moj Roki je jos mali da bi bilo koga napao,prava je maza,samo sam primetio da je mnogo ne poverljiv prema nepoznatim ljudima ,na ulici kad nas sretnu neda ni da se pomiluje,ali zato decu obozava.Moja sestra od strica ima troje dece,stanuju u kuci pored nas i obavezno kad idemo u setnju moramo da svratimo prvo kod njih da bi se malo igrao sa njima.Obozava ih.:D

Prodajem 2 prelepe zenkice Nemackog boksera,zutu i tigrastu,stare 8 nedelja ociscene i vakcinisane.Otac tigrast dva puta CAC,radni ispit A,prvak Srabije,majka zuta prvak Srbije 200E. 064/237-0694 Beograd

Prilozi

• 00.jpg
    00.jpg
    107,5 KB · Pregleda: 16
  • 0.jpg
    0.jpg
    99,9 KB · Pregleda: 17
  • 00000.jpg
    00000.jpg
    128,3 KB · Pregleda: 17
  • 2.jpg
    2.jpg
    99,9 KB · Pregleda: 14
  • 0000.jpg
    0000.jpg
    129,2 KB · Pregleda: 17
Poslednja izmena:
Prodajem prelepu tigrastu zenkicu Nemackog boksera,staru 8 nedelja ociscenu i vakcinisanu.Otac tigrast dva puta CAC,radni ispit A,prvak Srabije,majka zuta prvak Srbije 200E. 064/237-0694 Beograd

Prilozi

• 0.jpg
    0.jpg
    129,9 KB · Pregleda: 11
  • 01.jpg
    01.jpg
    126,1 KB · Pregleda: 10
  • 06.jpg
    06.jpg
    130,4 KB · Pregleda: 12

Back