Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pokusavam par dana da ubacim slike,ali mi nikako ne uspeva,a bas bih voleo da vidite mog lepotanera,raste kao iz vode.Danas smo u setnji sreli zenku nemackog boksera ogromna je,a moj Roki naspram nje kao pekinezer.Inace pre setnje po dvoristu pravi strv,a kad se vratimo ne dira ni mamine papuce koje obozava,ne grize ih nego ih nosa po dvoristu.Kad ona izadje da ih trazi on se mangup zavuce u kucicu, koja inace sluzi za ukras i viri da vidi hoce li ih naci.Mala lopuza,kako zna da se to ne sme,a ipak radi,Nasu obucu i ne gleda,a njenu to je haos.

Pokusavam par dana da ubacim slike,ali mi nikako ne uspeva,a bas bih voleo da vidite mog lepotanera,raste kao iz vode.Danas smo u setnji sreli zenku nemackog boksera ogromna je,a moj Roki naspram nje kao pekinezer.Inace pre setnje po dvoristu pravi strv,a kad se vratimo ne dira ni mamine papuce koje obozava,ne grize ih nego ih nosa po dvoristu.Kad ona izadje da ih trazi on se mangup zavuce u kucicu, koja inace sluzi za ukras i viri da vidi hoce li ih naci.Mala lopuza,kako zna da se to ne sme,a ipak radi,Nasu obucu i ne gleda,a njenu to je haos.

http://www.upload-jpg.com/index.php?page=File_Upload

Porbaj ovde ja sam se jedino tu snasla!!!!

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::klap::klap::klap:
Ljudi, moja cerka i ja smo odlucile da ipak uzmemo muzjaka, iz razloga sto zenke moraju odmah da se sterilisu tj. sa 7-8 meseci, a ja to ne mogu, nemam srca. Priroda je priroda. Sada treba da sacekamo da napuni osam nedelja, pa da odemo po njega. Jedva cekaaaaaam! :klap::super:

Cestitamo i neka je sa srecom,zelimo vam da se puno volite i da dugo budete zajedno i kada stigne malisa novi clan vase porodice da odmah vidimo slikice,pozzzzzz svima.

Poslednja izmena:
Bili smo opet da vidimo male kuce i kao sto sam rekla dogovorili smo se da uzmemo muzjaka, ali dogodilo se nesto neocekivano. Jedna slatka zenkica je prisla mojoj cerki i pocela da je lize po ruci, ona ju je uzela u narucje i to je bio onaj pogled i osmeh na licu, ljubav je procvetala izmedju njih dve i eto sada cemo nju da uzmemo. Zvace se Eli. Pokusacu da stavim slike. Ima 4 nedelje.

Evo moja starija cerka i mala Eli.

Prilozi

• IMAGE_028 manja.jpg
    IMAGE_028 manja.jpg
    137,7 KB · Pregleda: 25
bio sam malo odsutan,nije me bilo a vidim ovde se bas zakuvalo sve vise bokserasa nego ima li neko skicu kotilice i dimenzije,pa da napravim nesto slicno ako je ikako moguce...pozz za sve bokserase pa da ozivimo malo temu

picture.php

dignes sa daskama 15 cm .sa strane,a dimenzije 1m sa 1,3m ti je onako pristojno da moze kuja da funkcionise i ima dosta mesta ,a ne preterano mnogo da stenad lete po njoj kapiras....kako god uradis dobro je samo napravi ogradicu da se stenad ne kotrljaju napolje..:ok:

Prodajem 2 prelepe zenkice Nemackog boksera,zutu i tigrastu,stare 7 nedelja ociscene od parazita i vakcinisane.Otac tigrast dva puta CAC,radni ispit A,prvak Srabije,majka zuta prvak Srbije 200E.064/237-0694

Prilozi

• HPIM2710.jpg
    HPIM2710.jpg
    32,3 KB · Pregleda: 16
  • 3.jpg
    3.jpg
    38,2 KB · Pregleda: 17
  • 2.jpg
    2.jpg
    33 KB · Pregleda: 15
  • HPIM2741.jpg
    HPIM2741.jpg
    44,9 KB · Pregleda: 17
  • HPIM2759 1.jpg
    HPIM2759 1.jpg
    35,5 KB · Pregleda: 16
Poslednja izmena:
e ovako.. dugo me nije bilo na forumu ali sad imam prinove od kojih cu jednu a mozda i vishe nadam se da poklonim ovde. otac je Oskar majka Tara beli boxeri. iako smo planirali jedan okot pa sterilizacija, parenje se desilo ranije nego sto smo ocekivali naravno :rumenko:

slike oskara i tare imate sigurno u ranijim postovima davno, davno koga zanima neka potrazi nece mu biti teshko :confused:

uglavnom postoji uslov: a to je da ga buduci vlasnik drzi u kuci,stanu nebitno iz dva razloga:
jer iz iskustva znamo da slabije podnose previshe hladno i previshe toplo , drugi je sto su jako privrzeni i osetljivi [emocinalno :roll:] to znaju oni koji ih imaju i ne bih voleo da zavrshe u nekom boxu ne daj boze na lancu, moji psi imaju dvorishte ali gotovo i da ne izlaze jel su stalno pored nas naravno :) mi smo iz beograda tako da prednost dajemo komshiluku ali to nije najvaznije, i josh ako ima dece savrsheno :super:

stenci imaju 1.5 meseci prelepi su, zdravi i t.d :)

koga zanima kontakt: kamasna@gmail.com pa cemo se dogovoriti detaljnije

molim ADMINE da ne prebacuju temu u podforum poklanjam, jer da sam hteo tako vec bi stavio, mislim da je ovde pravo mesto posto uglavnom su ovde ljubitelji te rase i dobro znaju sta da ocekuju ili su se barem raspitali :) u suprotnom bolje neka obrisu post:think:

a da ne bude da samo poklanjam [kao izgovor adminima :whistling:) stavicu i neke slike:)

Edit: slike Oskara sa ovog foruma od ranije http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=6207203#post6207203 a evo i Tarinih sllika kada je bila mala http://forum.krstarica.com/threads/162764&page=11

Prilozi

• Picture 001.jpg
    Picture 001.jpg
    50,9 KB · Pregleda: 21
  • Picture 002.jpg
    Picture 002.jpg
    51,9 KB · Pregleda: 18
  • Picture 004.jpg
    Picture 004.jpg
    54,9 KB · Pregleda: 19
  • Picture 006.jpg
    Picture 006.jpg