Kikiaki
Početnik
- Poruka
- 26
Pa dobro jeste da to moze biti i vise od obicnih i sitnih kapljica,ali ja poznajem dosta ljudi koji drze zenkice u kuci.Problem teranja resavaju tako sto im oblace gacice,koje im cesce menjaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokusavam par dana da ubacim slike,ali mi nikako ne uspeva,a bas bih voleo da vidite mog lepotanera,raste kao iz vode.Danas smo u setnji sreli zenku nemackog boksera ogromna je,a moj Roki naspram nje kao pekinezer.Inace pre setnje po dvoristu pravi strv,a kad se vratimo ne dira ni mamine papuce koje obozava,ne grize ih nego ih nosa po dvoristu.Kad ona izadje da ih trazi on se mangup zavuce u kucicu, koja inace sluzi za ukras i viri da vidi hoce li ih naci.Mala lopuza,kako zna da se to ne sme,a ipak radi,Nasu obucu i ne gleda,a njenu to je haos.
Pa dobro jeste da to moze biti i vise od obicnih i sitnih kapljica,ali ja poznajem dosta ljudi koji drze zenkice u kuci.Problem teranja resavaju tako sto im oblace gacice,koje im cesce menjaju.
Ljudi, moja cerka i ja smo odlucile da ipak uzmemo muzjaka, iz razloga sto zenke moraju odmah da se sterilisu tj. sa 7-8 meseci, a ja to ne mogu, nemam srca. Priroda je priroda. Sada treba da sacekamo da napuni osam nedelja, pa da odemo po njega. Jedva cekaaaaaam!![]()
Evo moja starija cerka i mala Eli.
bio sam malo odsutan,nije me bilo a vidim ovde se bas zakuvalo sve vise bokserasa nego ima li neko skicu kotilice i dimenzije,pa da napravim nesto slicno ako je ikako moguce...pozz za sve bokserase pa da ozivimo malo temu
neke nove slicice...
evo jos malo