Jeli moguce da se ljudi tokliko plashe boxera???
Ewo weceras sam shtela Belly bez powodca (na shta je wec nawikla u wechernjim satima kada nema nikoga. . . ) oko 10h(pola 11h). . .
Do tada je morala da istoshtuje naredbu ,,pored", shto i jeste. . .
Onda kada smo izashli na chistinu blizi dechijeg parka je joj naredim ,,brishi", shto bi znachilo da moze slobodno da se krece. . .
Ona swa srecna pochne da juri i raduje se. . .
U nashoj blizini je bila josh jedna klupica sa nekim ljudima koji ochito nisu bili iz kraja. . .(ja bi moje budale prepoznala. . . )
Poshto je bio mrak ja nisam widela da je tu neko dete staro oko3/4 god. koliko sada ima moj brat. . .
Kako se Bella radowala, tebe je potrchlo za majkom koja se ne znam zashto udalji od njihowe klupice. . .
Bella je swa srecna pojurila za njom. . .
Zena se isprepadala i pochela da wice. . .
Dete se uplashi od njenog dranja i pochne da i ona wrishtii i da bezi mnogo brze. . .
I odjuri ona ka mami, i Bella za njom. . .
Narawno Bella pucajuci od srece, jer je tu dete, pochne da skache po majci koja je uhwatila swoje dete u ruke. . .
I zena poche da je dere na mene(dijalog!!!):
skloni kuche, ujedaje za noge!!!(Bella samo skache i hoce da se igra. . .)
Ja: ma nece ona je beba samo se igra. . .
Zena: Jesi ti normalna?
Ja: ko zna, mozda i nisam...
Zena: ma pomeri je. . .
Ja: ewo... Ona je josh beba, hoce da se igra imam i ja mladjeg brata i ona je nawikla na decu...
Zena: Ma wezi je na lanac ona napada. . .
Ja: necu da je wezujem. . .
Zena: shta je pushtash u parku.. .
Ja: pa deca se ne shtaju u 11 uveche po parkowima, zato je shtam owako kasno.. . .
Njen muz(waljda): Hocesh da je pomerish. . .
Ja; ewo, gospodine, schekajte malo... Idemo Bella...
I odosmo mi. . .
Jeli stwarno moguce da se ljudi plashe boxera samo zbog izgleda i ziwahnosti???
Owo je samo jedan od primera, kojih se wishe i ne secam, da su se ljudi uplashili Belle...
Obichno je ne shtam u blizi parka, ali mislim 11 uwewche...
Pa deca tada waljda spawaju...???...!!!
Jedan deda je hteo da me bije jer sam je shtela bez powodca...
A pustila sam je ujutru rano-kada nema nikoga, sem komshija koji nas odlichno poznaju...
Narawno da postoje ljudi koji su je mazili chim bi je wideli, ali ....
Wolela bih da chujem odgowor ne samo od ljubitelja boxera, nego i od swih ostalih...
Ukljuchujuci moderatora...
Pozz za swe. . .