Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
picture.php

sta kazete na ovog lepotana.......belo stene ima 50 dana i 50-tak eura kosta xexeeee...:super:

A shto 50-tak?
Kako je samo sladak...
Pozz:bye:

Ewo danas mi se opet onaj chowek drao, shto Belly ne shtam sa porodcem ili korpom...
Na liwadici nema ziwe dushe zbog jucherashnje kishe...
Ne znam koji je coweku, ali me je tako napsowao, da mom caletu nije dobro...
Ja sam mu samo rekla da necu da se rasprawljam i okrenula se i otishla, a on...
Ako neko widi starijeg coweka koji trcihi po Zwezdarskoj shumi i grdi swe ziwe neka mu kaze:
Cale ne zelish da upoznash Bambijewog oca...
Wala...

obozavam boksere:)imala sam ih tri do sada,jedan je bio beli bokser....nema umiljatijih i privrzenijih psa od njih....nazalost...vise ih nemam....beli je uginio kad je imao sedam godina-to je otprilike i njihov zivotni vek-mozda ce nekom biti cudno,ali mesecima nisam mogla da prebolim njegov nestanak....ostali su uginuli od bas duboke starosti , verovali ili ne-imali su cetrnaest godina....divni psi-poslusni,ma jednom recju-najbolji:)

obozavam boksere:)imala sam ih tri do sada,jedan je bio beli bokser....nema umiljatijih i privrzenijih psa od njih....nazalost...vise ih nemam....beli je uginio kad je imao sedam godina-to je otprilike i njihov zivotni vek-mozda ce nekom biti cudno,ali mesecima nisam mogla da prebolim njegov nestanak....ostali su uginuli od bas duboke starosti , verovali ili ne-imali su cetrnaest godina....divni psi-poslusni,ma jednom recju-najbolji:)

Imash neke slike da postawish?
Da upoznamo te lepote?
:bye:

Back