Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
boxer-dog-1.jpg

bx2-1.jpg

preslatki su samo sto po meni bela ima lepsu saru od ove na zadnjoj slici. e i gledaj da smanjis slike neko ko nema brzi net smorio bi se ne bi ni pogledao stranicu.
znam zato sto do nedavno nisam bio uplatio kablovski net zbog ispita, pa znam koliko mi je znacilo da su male slike:D kada sam isao sa dile up-om.
i gde su ovi sa priznatim bokserima, mi napravismo temu beli boxer;-) :rolleyes:

gde su ovi sa priznatim bokserima, mi napravismo temu beli boxer;-) :rolleyes:[/QUOTE]

hehehe :super: ...
a sta bi radili Vito i ostali...
ja iskreno ne znam da manjim slike... pitacu mili ili mackica... :ok:

Smanji sliku tako sto odes na imageshack.us i uploadujes sliku,pa iskopiras
Thumbnail for forums..
E,onda moze da se klikne i uveca,a korisnicima sa dial-up _ om ce biti lakse ;)
pozz

btw,ne stavljas kod
img] vec samo kopiras link.

e ovako smo mi bili mali...

xexeexexexe..............Lepo ti ispalo ovo malo kuce........masiraj malo te usi da ne lomi i kafortane daji po 10 kom. dnevno nemoj da se zezassss......moram malo da se umesam ,sta cu....pogledaj nova legla B>cekerbox i C>cekerbox,imam od Lusi opet 2 bela,jedno M,Z.
tvoje leglo nismo okacili posto je bila samo tvoja BELA i 1 zuta...spremni su za preuzimanje 1 JUNA.............................
POZZZ>>>za sve koji vole ovu RASU www.cekerbox.com:lol:

xexeexexexe..............Lepo ti ispalo ovo malo kuce........masiraj malo te usi da ne lomi i kafortane daji po 10 kom. dnevno nemoj da se zezassss......moram malo da se umesam ,sta cu....pogledaj nova legla B>cekerbox i C>cekerbox,imam od Lusi opet 2 bela,jedno M,Z.
tvoje leglo nismo okacili posto je bila samo tvoja BELA i 1 zuta...spremni su za preuzimanje 1 JUNA.............................
POZZZ>>>za sve koji vole ovu RASU www.cekerbox.com:lol:

e drago mi je sto si se jawio!!!! sada cemio imati kontakt, jer meni wise ne radi hotmail...
pozdrawi kuce... i postawi neke slikice... po:D:D:D

Da li neko zna koliko kosta jedno stene boxera

stene je 200e. poseti www.cekerbox.com B<C.leglo .
ZA Emu drago mi je sto se slazes sa svojim psom,voleo bi da je slikas u njenoj visini sa strane da vidim kakva je u telu,posto vidim da je glavica extra,slike nemogu da postavljam jos i ovde bilo bi malo mnogo xexexexee....vidim da dosta znate o ovoj rasi i mnogo mi je drago da ima toliko zaljubljenika u istu....negde sam na pocetku video da je neko prokomentarisao da boxer ima veliku glavu *TO I JESTE BOXER BAS TA JAKA GLAVA DONJA VILICA I LABRNJE* ,....xexe...dobro...pozz..za sve ljubitelje....:lol:

Evo da se i ja ukljucim, vlasnik sam 3 boxera od kojih je jedna zenkica sampionka ime joj ji MINA (Popytown Ritham and Blues
ovo je sa 10 meseci
egohav.jpg

a ova sa 24 meseca
xddz6f.jpg

Prelepa kuja,ako se nevaram ona je dobila u Lazarevcu prosle godine....imam njenu sliku na sajtu ako moces pogledaj i prepoznaj taj temperament Rebicevih pasa koji je slican mojima xexexexe.....kuja ti je prelepa odushevila me je u lazarevcu..puno uspeha sa njom pozzz...:lol:

Pozdrav za Robiku i Minu!
Evo jedne mnogo lepse i najsvezije Minine slicice, sa specijalke u Senti.
poppytownrhythmandblues.jpg

S' obzirom da je Robi skroman,pa nece da se hvali, ja cu reci da je Mina jedan od najlepsih boxera u nas i izmedju ostalog je na najprestiznijoj specijalki boxera u Italiji bila Godisnja pobednica BK Italije (najlepsa mlada tigrasta zenka) pobedivsi aktuelnu mladu ATIBOX (svetsku) prvakinju. Prvi boxer sa ovih prostora kome je to poslo za rukom (sapom).

ZA Emu drago mi je sto se slazes sa svojim psom,voleo bi da je slikas u njenoj visini sa strane da vidim kakva je u telu,posto vidim da je glavica extra,slike nemogu da postavljam jos i ovde bilo bi malo mnogo xexexexee....vidim da dosta znate o ovoj rasi i mnogo mi je drago da ima toliko zaljubljenika u istu....negde sam na pocetku video da je neko prokomentarisao da boxer ima veliku glavu *TO I JESTE BOXER BAS TA JAKA GLAVA DONJA VILICA I LABRNJE* ,....xexe...dobro...pozz..za sve ljubitelje....:lol:[/QUOTE]

imam wishe njenih slika u kompu nego swojih!!! Al imam spor net, uskoro stize brz pa cu postawiti silike... pozz

Back