-GoRsKi-
Aktivan član
- Poruka
- 1.535
Pa cekate ga vec 2000 godina !![]()
Ti ces ga cekati 1000 godina duze. Ja licno ne bi voleo da ti se to desi.
Poz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa cekate ga vec 2000 godina !![]()
A ti bas popovski nastupas. Da li se, kojim slucajem, salis? Ili ti to ozbiljno?Ti ces ga cekati 1000 godina duze. Ja licno ne bi voleo da ti se to desi.
Poz
Iz principa ne diskutujem sa mrtvacima. Imas li ti nesto da kazes ozbiljnije a ne da citiras mrtve i nepoznate duse koje, bar sto se mene tice, pisu nekim uvrnutim jezikom. Pa jos se pominje i prinosenje sina na oltar. Odakle ti takve ideje izviru?Jakov 2, 14. Каква је корист, браћо моја, ако ко рече да има веру а дела нема? Зар га може вера спасти?
17. Тако и вера ако нема дела, мртва је по себи.
18. Но може ко рећи: Ти имаш веру, а ја имам дела. Покажи ми веру своју без дела својих, а ја ћу теби показати веру своју из дела својих.
19. Ти верујеш да је један Бог; добро чиниш; и ђаволи верују, и дрхћу.
20. Али хоћеш ли разумети, о човече сујетни! Да је вера без дела мртва?
21. Авраам отац наш не оправда ли се делима кад принесе Исака, сина свог, на олтар?
22. Видиш ли да вера поможе делима његовим, и кроз дела сврши се вера?
23. И изврши се писмо које говори: Авраам верова Богу, и прими му се у правду, и пријатељ Божји назва се.
24. Видите ли, дакле, да се делима правда човек, а не самом вером?
25. А тако и Раав ***** не оправда ли се делима кад прими уходе, и изведе их другим путем?
26. Јер, као што је тело без духа мртво, тако је и вера без добрих дела мртва.
C,c,c, bice da nisi u pravu. Umrli su tek posto su nalpunili nekoliko stotina godina zivota na zemlji i u incestu izrodili silne narode.Lepo je rekao Bog, ako okusis umreces
Okusili su sami svojom krivicom i umrliBog nije lagao nego Sotona koji im je rekao bicete kao bogovi, a nije im rekao da ce umreti
C,c,c, bice da nisi u pravu. Umrli su tek posto su nalpunili nekoliko stotina godina zivota na zemlji i u incestu izrodili silne narode.
Ja ga uopste necu cekati . Sta mi taj tip koji je mozda nekada zivio a mozda je i izmisljen znaci u zivotu ?Ti ces ga cekati 1000 godina duze. Ja licno ne bi voleo da ti se to desi.
Poz
Perliceeee, ko pobi svu prvorodjenu misirsku decu, ko pobi svu prvorodjen decu misirskih robova, ko pobi prvorodjenje domace zivotinje misirske, Pinki, ko spali silne ljude u Sodomi i Gomoril, ko potopi celo covecanstvo. Sta bi bilo kad bih ja ubio tvoje prvorodjeno dete (i sama pomisao da je to neko cinio je grozomorna) jer si mi nesto ti skrivila, a ne ono, to nevinasce. I ti bi rekla, to je Hogarius ucinio iz ljubavi??? Tvoj bog je i ljubomoran i osvetioljubiv i alav. Cak je u toj "svetoj" knjizi napisao receopte od kojih zivotinja i kako da mu se zrtve pripremaju. Sta ce njemu alavom zrtve? To je samo mali deo njegove "ljubavi" prema sopstvenim kreacijama. Ako nisi procitala Bibliju, brzo se prihvati proucavanja koja ljubavna ubistva je sprovodio taj nikome ne prikazan bog. Kad procita Bibliju videces koje sve gluposti je on napisao, a da ne govoim o zlodelima.jer je Bog u svojoj milosti nije odustao od ljudskog roda, vec je odlucio da zeli da naprave potomstvo, a da ce se on zrtvovati, da iskupi te grehe koje oni nacine. Ceo svemir je posmatrao Bozju reakciju-i Bog je jos jednom pokazao da je <3 ljubav. To je linija tezeg otpora, ali na kraju ce imati nas - Njegova stvorenja koja Ga vole! :-* :-* :-*

C,c,c, bice da nisi u pravu. Umrli su tek posto su nalpunili nekoliko stotina godina zivota na zemlji i u incestu izrodili silne narode.
Perliceeee, ko pobi svu prvorodjenu misirsku decu, ko pobi svu prvorodjen decu misirskih robova, ko pobi prvorodjenje domace zivotinje misirske, Pinki, ko spali silne ljude u Sodomi i Gomoril, ko potopi celo covecanstvo. Sta bi bilo kad bih ja ubio tvoje prvorodjeno dete (i sama pomisao da je to neko cinio je grozomorna) jer si mi nesto ti skrivila, a ne ono, to nevinasce. I ti bi rekla, to je Hogarius ucinio iz ljubavi??? Tvoj bog je i ljubomoran i osvetioljubiv i alav. Cak je u toj "svetoj" knjizi napisao receopte od kojih zivotinja i kako da mu se zrtve pripremaju. Sta ce njemu alavom zrtve? To je samo mali deo njegove "ljubavi" prema sopstvenim kreacijama. Ako nisi procitala Bibliju, brzo se prihvati proucavanja koja ljubavna ubistva je sprovodio taj nikome ne prikazan bog. Kad procita Bibliju videces koje sve gluposti je on napisao, a da ne govoim o zlodelima.![]()

Koliko sam ja informisan, andjeli prema ISLAMU ne mogu ni da zgrese i oni sluze ALAHU i izvrsavaju njegovu volju.
Eto opet postavljam pitanje, ako su andjeli ti koji ne grese a pritom se nisu poklonili ADAMU, zasto je palom andjelu Iblisu uzeto za zlo to sto je odbio da se pokloni ADAMU?
Da ne govorim o tome da je Iblis pre ljudi na ovoj zemlji i vladao nad divovima i nakon "svetskog rata" ga je licno Alah uzeo ka sebi, i toliko je bio na dobrom putu da mu je jako malo trebalo da postane SAVRSEN.
Ali eto, nije se poklonio Adamu i ALAH ga je prokleo. A sto nije sve andjele?![]()
jer je Bog u svojoj milosti nije odustao od ljudskog roda, vec je odlucio da zeli da naprave potomstvo, a da ce se on zrtvovati, da iskupi te grehe koje oni nacine. Ceo svemir je posmatrao Bozju reakciju-i Bog je jos jednom pokazao da je <3 ljubav. To je linija tezeg otpora, ali na kraju ce imati nas - Njegova stvorenja koja Ga vole! :-* :-* :-*
Bog je milostiv prema ljudima i oprasta i voli ali prema zlikovcima je Zao i mrzi ih i gleda da ih istrebi sa zemlje
Ljubav Boziju dobijaju pravedni i dobri ljudi ne Zlikovci i oni koji ga mrze![]()
Zlikovci od Boga dobijaju samo sansu da se promene u dobre ljude i spase se tako im pokazuje ljubav nikako drugacije sve dok stoje na strani Zla sotone i demona
Neki su svesno zli, jer vole Sotonu i Zlo ... a neki ne znaju da su prevareni i da svojim postupcima rade protiv Boga...
Njih ceka da Ga upoznaju i pokaju se za sve lose postupke koje su pre cinili ^^

Ovi sto svesno rade Zlo obozavaju demone i sotonu njima nema oprostaja i sledi im Ognjeno jezero <3 sa onim koga su odabrali za boga![]()
Ovi sto nesvesno rade losa dela jer su zavedeni politikom, lznom religijom ili ljudskim obicajima a ne znaju Boziju volju ili je nikada nisu upoznali, oni ce dobiti sansu u Raju koji dolazi imace 1000 godina da se poprave - ako se do tada ne poprave bice unisteni konacno kada se sotona pusti iz bezdana![]()
samo budalu mozes zavesti sa ovakvim bajkama.1000 godina ovoliki svet da zivi i radja a da ne umre..kolko bi nas to bilo za hiljadu godina..neverovatno zaveden a ne zavodljiv..ispravi ime..Ovi sto svesno rade Zlo obozavaju demone i sotonu njima nema oprostaja i sledi im Ognjeno jezero <3 sa onim koga su odabrali za boga![]()
Ovi sto nesvesno rade losa dela jer su zavedeni politikom, lznom religijom ili ljudskim obicajima a ne znaju Boziju volju ili je nikada nisu upoznali, oni ce dobiti sansu u Raju koji dolazi imace 1000 godina da se poprave - ako se do tada ne poprave bice unisteni konacno kada se sotona pusti iz bezdana![]()

Svi ljudi ce dobiti priliku da saznaju Istinu do Hristovog drugog dolaska... tj. pre tih 1 000 godina.
samo budalu mozes zavesti sa ovakvim bajkama.1000 godina ovoliki svet da zivi i radja a da ne umre..kolko bi nas to bilo za hiljadu godina..neverovatno zaveden a ne zavodljiv..ispravi ime..![]()
i kada se nenastanjena podrucja pretvore u mesta za zivot
Obecanja ludom radovanja !"I videh nebo novo i zemlju novu; jer prvo nebo i prva zemlja prođoše, i mora više nema. I ja Jovan videh grad sveti, Jerusalim nov, gde silazi od Boga s neba, pripravljen kao nevesta ukrašena mužu svom. I čuh glas veliki s neba gde govori: Evo skinije Božije među ljudima, i živeće s njima, i oni će biti narod Njegov, i sam Bog biće s njima Bog njihov. I Bog će otrti svaku suzu od očiju njihovih, i smrti neće biti više, ni plača, ni vike, ni bolesti neće biti više; jer prvo prođe." (Otkrivenje 21, 1 - 4.)
"Radovaće se tome pustinja i zemlja sasušena, veseliće se pustoš i procvetati kao ruža. Procvetaće obilno, i veseliće se radujući se i popevajući; slava livanska daće joj se i krasota karmilska i saronska; ta će mesta videti slavu Gospodnju, krasotu Boga našeg. Ukrepite klonule ruke, i kolena iznemogla utvrdite. Recite onima kojima se srce uplašilo: Ohrabrite se, ne bojte se; evo Boga vašeg; osveta ide, plata Božja, sam ide, i spašće vas. Tada će se otvoriti oči slepima, i uši gluvima otvoriće se. Tada će hromi skakati kao jelen, i jezik nemog pevaće, jer će u pustinji provreti vode i potoci u zemlji sasušenoj. I suvo će mesto postati jezero, i zemlja sasušena izvori vodeni, u stanu zmajevskom, po ložama njihovim, biće trava, trska i sita. I onde će biti nasap i put, koji će se zvati sveti put; neće ići po njemu nečisti, nego će biti za njih; ko uzide njim, ni lud neće zaći. Neće onde biti lava, i ljuta zver neće ići po njemu, niti će se onde naći, nego će hoditi izbavljeni. I koje iskupi Gospod, vratiće se i doći će u Sion pevajući, i večna će radost biti nad glavom njihovom, dobiće radost i veselje, a žalost i uzdisanje bežaće." (Isaija 35. glava)
"Jer, gle, ja ću stvoriti nova nebesa i novu zemlju, i šta je pre bilo neće se pominjati niti će na um dolaziti. Nego se radujte i veselite se doveka radi onog što ću ja stvoriti; jer gle, ja ću stvoriti Jerusalim da bude veselje i narod njegov da bude radost. I ja ću se veseliti radi Jerusalima, i radovaću se radi naroda svog, i neće se više čuti u njemu plač ni jauk. Neće više biti onde malog deteta ni starca koji ne bi navršio dana svojih ... I oni će graditi kuće i sedeće u njima; i sadiće vinograde i ješće rod njihov. Neće oni graditi a drugi se naseliti, neće saditi a drugi jesti, jer će dani narodu mom biti kao dani drvetu, i izabranicima će mojim ovetšati dela ruku njihovih. Neće raditi uzalud, niti će rađati za strah, jer će biti seme blagoslovenih od Gospoda, i natražje će njihovo biti s njima. I pre nego poviču, ja ću se odazvati; još će govoriti, a ja ću uslišiti. Vuk i jagnje zajedno će pasti, i lav će jesti slamu kao vo; a zmiji će biti hrana prah; neće uditi ni potirati na svoj svetoj gori mojoj, veli Gospod." (Isaija 65, 17 - 25.)

"I videh nebo novo i zemlju novu; jer prvo nebo i prva zemlja prođoše, i mora više nema. I ja Jovan videh grad sveti, Jerusalim nov, gde silazi od Boga s neba, pripravljen kao nevesta ukrašena mužu svom. I čuh glas veliki s neba gde govori: Evo skinije Božije među ljudima, i živeće s njima, i oni će biti narod Njegov, i sam Bog biće s njima Bog njihov. I Bog će otrti svaku suzu od očiju njihovih, i smrti neće biti više, ni plača, ni vike, ni bolesti neće biti više; jer prvo prođe." (Otkrivenje 21, 1 - 4.)
"Radovaće se tome pustinja i zemlja sasušena, veseliće se pustoš i procvetati kao ruža. Procvetaće obilno, i veseliće se radujući se i popevajući; slava livanska daće joj se i krasota karmilska i saronska; ta će mesta videti slavu Gospodnju, krasotu Boga našeg. Ukrepite klonule ruke, i kolena iznemogla utvrdite. Recite onima kojima se srce uplašilo: Ohrabrite se, ne bojte se; evo Boga vašeg; osveta ide, plata Božja, sam ide, i spašće vas. Tada će se otvoriti oči slepima, i uši gluvima otvoriće se. Tada će hromi skakati kao jelen, i jezik nemog pevaće, jer će u pustinji provreti vode i potoci u zemlji sasušenoj. I suvo će mesto postati jezero, i zemlja sasušena izvori vodeni, u stanu zmajevskom, po ložama njihovim, biće trava, trska i sita. I onde će biti nasap i put, koji će se zvati sveti put; neće ići po njemu nečisti, nego će biti za njih; ko uzide njim, ni lud neće zaći. Neće onde biti lava, i ljuta zver neće ići po njemu, niti će se onde naći, nego će hoditi izbavljeni. I koje iskupi Gospod, vratiće se i doći će u Sion pevajući, i večna će radost biti nad glavom njihovom, dobiće radost i veselje, a žalost i uzdisanje bežaće." (Isaija 35. glava)
"Jer, gle, ja ću stvoriti nova nebesa i novu zemlju, i šta je pre bilo neće se pominjati niti će na um dolaziti. Nego se radujte i veselite se doveka radi onog što ću ja stvoriti; jer gle, ja ću stvoriti Jerusalim da bude veselje i narod njegov da bude radost. I ja ću se veseliti radi Jerusalima, i radovaću se radi naroda svog, i neće se više čuti u njemu plač ni jauk. Neće više biti onde malog deteta ni starca koji ne bi navršio dana svojih ... I oni će graditi kuće i sedeće u njima; i sadiće vinograde i ješće rod njihov. Neće oni graditi a drugi se naseliti, neće saditi a drugi jesti, jer će dani narodu mom biti kao dani drvetu, i izabranicima će mojim ovetšati dela ruku njihovih. Neće raditi uzalud, niti će rađati za strah, jer će biti seme blagoslovenih od Gospoda, i natražje će njihovo biti s njima. I pre nego poviču, ja ću se odazvati; još će govoriti, a ja ću uslišiti. Vuk i jagnje zajedno će pasti, i lav će jesti slamu kao vo; a zmiji će biti hrana prah; neće uditi ni potirati na svoj svetoj gori mojoj, veli Gospod." (Isaija 65, 17 - 25.)

Nece svi![]()
Postoje plemena u Africi i slicnim zemljama, nepismeni, postoje gluvi i slepi koji ne mogu da cuju niti da vide

...Ne brini o tome ima mesta na zemlji kada se zli unistei kada se nenastanjena podrucja pretvore u mesta za zivot
![]()
Pustinje, Mesta prekrivena Ledom i Vodom , Dzungle ...![]()
Samo trecina zemlje je nastanjena i to nije potpuno nastanjena , veci deo zemlje obuhvataju gradjevine koje ce biti uklonjene

Obecanja ludom radovanja !![]()

U tome je stvar! Tehnologija ce napredovati da ce svi ljudi poslednje generacije pred Hristov drugi dolazak biti upoznati sa potunom Istinom
..." i propovedace se ovo Evandjenje po svemu svetu, i onda ce doci posljedak."
TV, Internet itd... za gluvo-neme postoji takodje sve kao i za normalne ljude![]()

Kako ces gluvom i slepom i nepismenom coveku reci ili pokazati i objasniti sta je Bog ?
Slikama ne mozes , recima ne mozes, ne moze sam da cita...![]()
Propovedati ali uvek se rode novi ljudi svakog dana![]()
Ako danas dodje Sudnji dan - postojace bebe koje nisu uspele upoznati Boga ili mala deca do 10 god![]()