Nekretnine i muskarci ... namestaljka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Sinoc sam bila na kafi sa mojom drugaricom Nacom. Ona je super i bas se lepo ispricamo. Ovaj Novi Beograd moze stavrno da bude zanimljiv, iako sam nekako vise volela stari grad. Ima zanimljivih ljudi. Eto, sinoc, posle kafe Naca me je pozvala da odemo kod njenog druga u stan, koji je renovirao. Meni je bilo glupo, jer ne poznajem coveka, ali smo ipak otisle. Glupo mi je da pricam o ubedjivanju. Otisle smo. To je u stvari potkrovlje. Posto nisam kupila poklon, svratila sam u kiosk i kupila kafu i vino. To je tradicionalna stvar. Ipak, Naca je rekla da ne treba nista. Ja znam za red. U Srbiji sam vec nekoliko godina i znam kako ljudi gledaju na to kada im doneses, i kako kada im ne doneses.
Dakle, otisle smo mi tamo. Nova vrata. Puno drvo. ;) Stan je fantastican. Ima divne krovne prozore. Nema neki pogled na dosadne komsije. On nas je lepo ugostio. Ja sam samo uzela caj, mada je bila i neka torta kupovna, ali ja sam veganka, pa nisam uzela. Ko zna sta je u njoj, mozda su i GMO jaja.
On je profesor nemackog. Ima 47 godina. Stvarno lepo izgleda. Ima plave oci i ima kovrdzavu kosu. Zgodan je. Redovno trci. Odjednom je Naca morala da ide i onda sam shvatila da je to namestaljka. Iako zna da imam decka, ona je to sredila. Malo mi je bilo glupo, ali kada sam vec toliko dogurala. Ostala sam. Poceo je da mi pokazuje kako je namestao parket, krovne prozore. Moram da vam kazem da je bas nekako mocno izgledao u tom stanu. Jos je nosio i naocare. Ne znam zasto, ali mi se bas svideo. Zelela sam da me poljubi, dok sedim na tom kaucu od eko-koze.
Ipak, ja imam decka sa kojim zivim i delim dobro i zlo. To sam mu i rekla. On je rekao da je lepo provesti vece sa lepom i inteligentnom devojkom u prijatnom razgovoru.
Zasto neko tako dobro izgleda u novom stanu? :heart:

Jesi muss dala ****** ako nisi da te banuju dok ne obavish...shta ti mislish da je tvoja zlatna ?

Naravno da nisam spavala sa njim. Znas kako, svi vi ovde dolazite i zalite se da imate probleme sa seksom. Prvo ste imali probleme sa ljubavlju, a sada ste dosli i do problema sa seksom. Ja imam ljubavne probleme, jer zelim da se udam i da nemam probleme sa seksom. Zelim da nadjem normalno muskarca s kojim cu provesti ceo zivot,a ne da besomucno tragam za necim i postanem nezadovoljna zivotom, jer ne ispunjavam neka ocekivanja, koja je postavio ko zna ko i ko zna kada. Da si ti jos uvek nevina, ne bi bila tako agresivna i besna. :heart:

Ja bi se naljutila na drugaricu sto mi je to priredila....

Nije u redu da se preduzimaju takve akcije,
a ti imas jednog celog decka u stanu^^

I jos je pristao da zivite zajedno, a da ne delite krevet...
Ko zna kako je njemu jadnicku :sad2:

Mislim da treba vise da cenis tog decka koji ti je u stanu ~~~

Ovde je pitanje, zasto je on izgledao tako dobro u tom stanu. :heart:

Pa, lep stan, tek renoviran.
On istrenitan, intelektualac...
Naocari daju poseban smek itd.

:)

Ako ostanes s njim u konaktu,nastavice da te muva :whistling:
iako si mu rekla da imas decka :aha:

- - - - - - - - - -

Pokaži mi tog "normalnog muškarca" koji bi te ženio bez sexa? :lol:

Ako ti je 12 godina, ša tražiš ovde na pdf-u? :lol:

Nemoj tako,

Cica je odrasla u jednoj drugoj kulturi ^^

Pristala je da zivi s njim,
sada je njegov korak da joj da taj prsten :whistling:

a i red bi bilo da mu da kad je već dotle došlo...****** dečka

- - - - - - - - - -

što je u celoj priči bitan njegov novi stan ? suštine je da je drugarica htela da je odvuče mečki na rupu da se olakša čovek :per:

(misim evo da pokušam da zamislim da je u pitanju žensko)

- - - - - - - - - -

Nemoj tako,

Nisam pročitao uvodni post, dugačak je, a plus je uokviren.
Odgovorio sam samo na komentar, u kojem se ponaša kao malo dete. :lol:

Pa sad, postavlja se pitanje, da li s udaje za čoveka ili za materijalne stvari? Neznam koji će slepac na tako nešto pristati. :lol:

A možeš i ti da mi objasniš, kako to vi zamišljate da se udajete, da će neko da vas ženi, odrasle ste, bez sexa? :ceka:

Nisam pročitao uvodni post, dugačak je, a plus je uokviren.
Odgovorio sam samo na komentar, u kojem se ponaša kao malo dete. :lol:

Pa sad, postavlja se pitanje, da li s udaje za čoveka ili za materijalne stvari? Neznam koji će slepac na tako nešto pristati. :lol:

A možeš i ti da mi objasniš, kako to vi zamišljate da se udajete, da će neko da vas ženi, odrasle ste, bez sexa? :ceka:

Pa sta ti je tu cudno.. to se radi :aha:

Imas princip, tako se postavis - pa ako hoce - hoce, ako nece - moze da proseta :mrgreen:

Pa neznam ko se ženi za principe, sa mačkom u džaku. :lol:

- - - - - - - - - -

I nije mi jasno, kako to mislite, da žena koja se neseksa je POŠTENA, a ona koja upražnjava sex, nepoštena?

Postenje je sirok pojam.. Nisam rekla da je neko neposten.

Ima i momaka koji nece da imaju sex osim sa onom koju izaberu za brak :)

Opet , ponavljam, mozda se samo ne krecete u takvom drustvu, pa ni ne znate da takvi ljudi postoje :aha:

Postenje je sirok pojam.. Nisam rekla da je neko neposten.

Ima i momaka koji nece da imaju sex osim sa onom koju izaberu za brak :)

Opet , ponavljam, mozda se samo ne krecete u takvom drustvu, pa ni ne znate da takvi ljudi postoje :aha:
Ako bi uzeli u obzir starosno doba, znači, muškarci do 18 godina, ženske do 14 godina, onda bih nekako i mogao da prihvatim tu vašu teoriju o poštenju, i da nevini ulaze u brak. :lol:
Ali dušo, pa gde to ima danas? :lol:

Sve ostalo, znači čim se prevaziđe pubertet, više nema tih dečijih, tj, iskonskih pravila. Ona više ne važe. :lol:

Svaka žena, znači od punoletstva, koja duže zagovara vezu bez sexa, ili nešto nije u redu sa njom, ili je nepoštena, lopov i prevarant. :lol:

Pokaži mi tog "normalnog muškarca" koji bi te ženio bez sexa? :lol:

Ako ti je 12 godina, šta tražiš ovde na pdf-u? :lol:

Ovaj pdf se zove "Ljubav i Seks", zar ne? Znaci, na pravom sam mestu. Ljubav trazim, da bih dosla i do seksa. "Normalan muskarac" ce me ozeniti, jer ce dobiti odanu zenu, koja nece juriti za drugim muskarcima, zato sto je cula da je onaj neki tamo dobar u seksu. Seks je jedan prirodan cin kod zivih bica od koga je napravljena toliko komplikovana prica. Postoji ljudska anatomija, morfologija, endokrinologija. Svi se ti ljudi bave da otkriju tajnu koja postoji od prvog trenutka stvaranja zene. Kakav to ekskluzivan seks imaju ljudi danas u odnosu na seks od pre 500 ili hiljadu godina. Sada, kada je toliko dostupan, ljudi su vise nezadovoljni. Nesto sto ne bi trebalo da bude problem, postalo je problem. :heart:

- - - - - - - - - -

Nemoj tako,

Ja sam odrastala u drugoj sredini, to je tacno, ali sam voje tinejdjersk godine provela u sredini, koja moze ovaj forum da oduva u svakom pogledu. Bila sam igracica, pevacica, striptizeta, radila sam na hotlajnu, zar mislite da nisam mogla da nadjem nekog drvosecu, koji bi to sve odradio da sam htela. Ja sam htela, ali mi je jedan bivsi decko objasnio na sta to lici. Tako sam odlucila da cekam do braka.
Zanimljivo je da ja nikog ne osudjujem zato sto nesto ima, u ovom slucaju seks ili imitaciju seksa, jer ocigledno svi tragaju ne znam ni ja za cim i nezadovoljni su, a mene svi osudjuju zbog necega sto nemam, a mogu da imam i zadovljna sam. Mislim da to sve govori.:heart:

Pozdravi profu.
Neka lepo održava krovne prozore, čisto zbog kiše...
Btw- tema o nameštaju od eko kože, punom drvetu i krovnim prozorima je za drugi pdf-neko uređenje enterijera i sl.
A, tema o GMO jajima,opet za nekid drugi pdf.
A, tema o ,,bezizlaznim situacijama" u koje ulećeš-za psihologiju :heart:
Lock

:heart2::heart2::heart2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back