Sinoc sam bila na kafi sa mojom drugaricom Nacom. Ona je super i bas se lepo ispricamo. Ovaj Novi Beograd moze stavrno da bude zanimljiv, iako sam nekako vise volela stari grad. Ima zanimljivih ljudi. Eto, sinoc, posle kafe Naca me je pozvala da odemo kod njenog druga u stan, koji je renovirao. Meni je bilo glupo, jer ne poznajem coveka, ali smo ipak otisle. Glupo mi je da pricam o ubedjivanju. Otisle smo. To je u stvari potkrovlje. Posto nisam kupila poklon, svratila sam u kiosk i kupila kafu i vino. To je tradicionalna stvar. Ipak, Naca je rekla da ne treba nista. Ja znam za red. U Srbiji sam vec nekoliko godina i znam kako ljudi gledaju na to kada im doneses, i kako kada im ne doneses.
Dakle, otisle smo mi tamo. Nova vrata. Puno drvo.

Stan je fantastican. Ima divne krovne prozore. Nema neki pogled na dosadne komsije. On nas je lepo ugostio. Ja sam samo uzela caj, mada je bila i neka torta kupovna, ali ja sam veganka, pa nisam uzela. Ko zna sta je u njoj, mozda su i GMO jaja.
On je profesor nemackog. Ima 47 godina. Stvarno lepo izgleda. Ima plave oci i ima kovrdzavu kosu. Zgodan je. Redovno trci. Odjednom je Naca morala da ide i onda sam shvatila da je to namestaljka. Iako zna da imam decka, ona je to sredila. Malo mi je bilo glupo, ali kada sam vec toliko dogurala. Ostala sam. Poceo je da mi pokazuje kako je namestao parket, krovne prozore. Moram da vam kazem da je bas nekako mocno izgledao u tom stanu. Jos je nosio i naocare. Ne znam zasto, ali mi se bas svideo. Zelela sam da me poljubi, dok sedim na tom kaucu od eko-koze.
Ipak, ja imam decka sa kojim zivim i delim dobro i zlo. To sam mu i rekla. On je rekao da je lepo provesti vece sa lepom i inteligentnom devojkom u prijatnom razgovoru.
Zasto neko tako dobro izgleda u novom stanu?