SeverZapad
Poznat
- Poruka
- 7.193
Nema mana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgovor ne mora da ukazuje da je taj koji odgovara baš to, već na njegovo viđenje stvari kao takvo.na krsti ebac do ebaca i svakom moze klerk gebl da pozavidi
na internetu ih je upravo najvise.Odgovor ne mora da ukazuje da je taj koji odgovara baš to, već na njegovo viđenje stvari kao takvo.
Zašto misliš da bi ljudi trebalo da misle da je hendikep biti prelep, prezogodan, bogat i k*rat?
Logično, al' opet, svako realan bez obzira na sopstveno stanje će reći da je bolje biti sve nabrojano nego kontra.na internetu ih je upravo najvise.
pa mislio sam, npr pridje ti orosecan muskarac pravi dalubu od sebe da te osvojiz i ti padnes. Isto to ako atraktivan uradi, sa njim nesto nije u reduz on moze da ima koju hoce sto bi se ubijao oko mene
definitivno hahaorošen ili prosečan?nije svejedno
sveŠta misliš pod definicijom atraktivan? Samo fizički ili da ima nešto malo i u ponašanju, inteligenciji, manirima itd. Kod muškaraca i žena ukoliko imaju samo fizički izgled top a sve ostalo ispod proseka teško da mogu zablistati nešto posebno u izboru partnera. Mnogo faktora utiče na povezivanje i stvaranje veze izmedju dve osobe. Fizički izgled je samo mali deo toga.
" gajim cveće pa ga poredim sa tim vašim atraktivnim muškarcima"Ma, izuzetno lep cvet instinktivno hoćemo da uberemo i ukrasimo svoj dom/život njime... ali učim već jednu lutkicu da lepo cveće ne treba uopšte brati da bi se samo izložilo u isto tako lepoj vazi.
Gajim cveće, pa ga poredim sa tim vašim atraktivnim muškarcima. Lepo ih je prosto gledati, ali su često svačiji pogledom, a ustvari ničiji.
Malo mi je teško poverovati da zgodni ljudi teško pronalaze ljubav, ali... i meni su govorili mnogi da sam veoma lepa, pa nisam nikad osećala da sam voljena.
Moguće je da teško pronalaze ljubav kakvu žele shvatajući da ih ona neka druga strana doživljava strogo kao samo atraktivne, pa se zbog toga smore, ali...
s toga me ne čudi da je izuzetno lep čovek osetio nešto dublje i više sa nekim ko je manje konvencionalno lep/a i atraktivan/a, a ista formula važi i za suprotni pol.
"Šta ona vrsna lepotica nađe u onom zamzilu?"
Pa, ko zna...
Nije sve u fizičkoj tj. konvencionalnoj lepoti!