Nekome ko će razumeti ostavite poruku

Uočila sam ja promenu u tvom bioritmu i tvoju nesanicu. Imam isti problem. Razlog nam je isti. Bar da nisi toliko tvrdoglav, imali bismo barem čestiti epilog, ovako nek nas nedorečenost izjeda. Ja sam kriva što sve to nisam ranije predvidela i sasekla kad je još moglo biti bezbolno, ali ti si kriv za ovo stanje sad, to breme nije moje.

Šta je bilo tikvane, nedostaje ti da imaš nekog koga ćeš tako kur**vito da ignorišeš ?!?!
Mene si mislio da zaebavaš i pasivno-agresivno zlostavljaš. Ja ti obećavam da ću te kao gumicom izbrisati iz svog života, a kad nešto obećam , to kad-tad ispunim.
pa po ovome "tikvane" pretpostavljam da je poruka za mene ali, pravo da ti kazem, nista ja tu ne razumem.. pa ja te i ne poznajem

Znam da mi nećeš čestitati. Ne bih ni ja tebi, kao što i neću kad bude bio. Daj Bože da do tad zaboravim i da si ikada postojao, potrudiću se baš da to tako bude.
Ako sve ovo radiš iz inata i hira, nadam se da će te stići neka karma za sve osećaje koje sam progutala.
Ako radiš iz nekih drugih razloga, kao ja, onda... jbg, onda patimo oboje, valjda ćemo imati više sreće kad sve prođe...

E5JZnXzXIAI6icA.jpeg.jpg

Fotografija je prelepa.

Back