Nekome ko će razumeti ostavite poruku

e4fec31a88f09ad42ab4a5d4f30c34f4.jpg

39b8492a46ab91a63e42322db005a75e.jpg

NE sramim se nikog pogledati u oči,mada bi mnogi
mogli kad sretnu mene,sramiti se sebe i svog ponašanja.
Nikad nikome nisam uputila ružnu riječ, meni jest i to milion puta, da sam plakala po cijele noći, pitala se zašto i zbog čega sam to zaslužila.
Nikad nisam otela tuđeg muža i sjebala taj brak, dok drugi jesu.
Nikad nisam visoko letjela, jer znam da je to sranje samo tako, dok mnogi se visoko drže i lete a razloga nemaju.

39b8492a46ab91a63e42322db005a75e.jpg

NE sramim se nikog pogledati u oči,mada bi mnogi
mogli kad sretnu mene,sramiti se sebe i svog ponašanja.
Nikad nikome nisam uputila ružnu riječ, meni jest i to milion puta, da sam plakala po cijele noći, pitala se zašto i zbog čega sam to zaslužila.
Nikad nisam otela tuđeg muža i sjebala taj brak, dok drugi jesu.
Nikad nisam visoko letjela, jer znam da je to sranje samo tako, dok mnogi se visoko drže i lete a razloga nemaju.

To je lepo, no ako je pisano zarad mojih reči iznad, bilo je nepotrebno.
Nemaju veze s tobom.

Ok, istina kad sam pročitala tvoj post
prvo mi je palo na pamet, što sam toj ženi napravila,
stvarno sam mislila da si ga meni napisala, ne pratim te ali pročitam di koji tvoj post napisani
više puta sam se upitala zašto i zbog čega ima pik ta žena na mene,nisam ju uvrijedila nisam joj ništa rekla,mogla sam ja sam
reći i glumiti glumu praviti budalu od sebe pa se praviti da ne razumijem što pišeš, ali neću
ako kažeš da nema veze sa mnom ok HVALA na tome. --------Mada bi moj post mogao ići i za osobu koja se na prošlom postu smije tom tekstu gore,samo mi nije jasno što je to smješno tamo napisano.

Ok, istina kad sam pročitala tvoj post
prvo mi je palo na pamet, što sam toj ženi napravila,
stvarno sam mislila da si ga meni napisala, ne pratim te ali pročitam di koji tvoj post napisani
više puta sam se upitala zašto i zbog čega ima pik ta žena na mene,nisam ju uvrijedila nisam joj ništa rekla,mogla sam ja sam
reći i glumiti glumu praviti budalu od sebe pa se praviti da ne razumijem što pišeš, ali neću
ako kažeš da nema veze sa mnom ok HVALA na tome. --------Mada bi moj post mogao ići i za osobu koja se na prošlom postu smije tom tekstu gore,samo mi nije jasno što je to smješno tamo napisano.

O Bože, kakav pik ? Žao mi je ako sam Te ikakvim gestom uvredila, to mi nije ni na pameti bilo, nikad i nigde.
Stvarno mi je i čudno i žao ako si se pronašla u mojim rečima, ali one ama baš ni zadnjim slovom nemaju veze s Tobom.
Možda nisi primetila ili obratila pažnju, po većini tema se ne nastavljam na prethodni post, osim gde to tema zahteva ili citiram nekoga.
Što bi rekao Đole "...pevam svoj bluz bez namere bitne " pa sam čak nekad davno i otvorila temu s tim nazivom sa namerom da se baš tako i postuje, bez ograničenja i namera, ali kao novajlija, nisam je lepo objasnila :)
Tebe bih komotno mogla oslovljavati i sa Vi, jer za mene si neko ko je nov. Samim tim nikad ne bih bila neprijatna prema nekom ko se tek snalazi, jer znam kako je biti nov ( ako jesi nova ). A nije mi manir da budem neprijatna. Jedino što mi treba puno vremena da se naviknem na novajlije.
Razumem da se vodiš načinom postovanja koji je ustaljen možda na romantici, ali čak ni tamo moji postovi retko imaju veze sa nadimcima iznad,
osim sa temom, a često ne ispratim sasvim ni temu.
Gde Ti i zašto sebe nađe, pojma nemam. Pozdrav :kpozdrav:

Mislim da sam prema njenoj(i ne samo prema njenoj) sestri ispao više nego korektan iako mi je preko Instagrama uradila to što je uradila. Mislim da to i moja očekivanja i postupci nakom tog njenog gadovskog postupka samo potvrđuju. Ipak, malo se zeznula(i ona a pogotovo njena sestra) ako misli da je mene lako namagarčiti.

Poslednja izmena:
Znam kako ovo ide...svaki dam će da se viđate,on će tako da flertuje s tobom,ti ćeš da se praviš da te ne zanima dok ne padneš na to i...i nisam se zaljubio u tebe...samo ne želim da uletiš u nešto što ne valja po tebe,lik je oženjen...
Stvarno se nisam zaljubio...
Nisam...
Ne,ne...
Ne?
Maa nee
I da jesam nema veze,ne radi se o meni nego o tome da to neće da se završi dobro po tebe...

Back