Nekome ko će razumeti ostavite poruku

Ako nekad budem sama... Ne brini, neću te ni tad kontaktirati. Da, toliko sam tvrdoglava ili ćudljiva ili pasivna ili nedokazana, nazovi kako god hoćeš, da i kad bih znala da si za mene stvoren, ne bih ništa uradila, imam ja svoje razloge. Možda grešim, možda i ti grešiš i možda bi trebalo iz toga da naučimo nešto ali bojim se da smo suviše tvrdoglavi da bi išta naučili.

E75K5gRXMAc07SG.jpeg.jpg

Bože moj,oprosti mi što cu biti iskrena
ali nekad mi stvarno dođe da odem na most i skočim,da zaustavim suze i bol.Da zaustavim ludi teror nad mnom,svakog dana sve veći i veći pritisak se vrši nad mnom,stalno ja problem izgleda...
Nekad stvarno ne vidim izlazak drugi od skakanja,najgore od svega toga što se ja sama sa sobom borim da to ne uradim.A znam da bi učinila svijetu lipu uslugu s tim.:sad2:Umorih se iskreno od plakanja,svađanja i suza,izbisali su mi svaki trag radosti i sreće u meni što je bilo.I onda se ja u ciloj ovoj zbci sjetim LABUDA, da se samo sa njim oprostim i da mu kažem da mi OPROSTI ako sam ga ikad sa ićim uvrijedila.Ludo ha!
Točno se bojim da je došlo moje vrime, samo ga tribam prepoznati ništa drugo.Sklopiti oči i proletjeti u neki bolji svijet bez tuge i boli....

73241.jpg

Možda ne bi bilo loše!

Ako je ovo odgovor na moj gornji post,ma brate trebao si dodati OROŠTENO ti je,skači ptico više hebo te ajde,što čekaš leti i javi kako ti je bilo :zcepanje::zcepanje:
Ako nije to išlo na moj gornji post zanemari ovu poruku.Bila bi odmah ovo napisala ali stigli gosti da me pozovu na večeru jer im se sin oženio ima mj dana i sad se sitili ljude počastiti.:confused:
Ja bi da skačem sa mosta, a oni me zovu na slavlja,reko u sebi odite svi u sto jednu pm lipo......

Back