Nekome ko će razumeti ostavite poruku

604e87cb4d9e5e47b03358c13b16f866.jpg

Tanguy, nemoj pisati više od 2 proste rečenice. Odmah bude metež i traži se pomoć redakcije.
Ko te naljuti majku mu poljubim :zcepanje: pola dana me nema i vidi što su ti napravili,majku im njihovu lopovi :aha::aha: Daj brate vrati se zapeli smo na Rižotu onaj dan,di te vrag odnio sad nije zagorio viruj mi.Sa kim ću da sad lajem o Kupusu bem mu mater i njemu,sto ga nema ode.......:zaljubljena::uja:

Ko te naljuti majku mu poljubim :zcepanje: pola dana me nema i vidi što su ti napravili,majku im njihovu lopovi :aha::aha: Daj brate vrati se zapeli smo na Rižotu onaj dan,di te vrag odnio sad nije zagorio viruj mi.Sa kim ću da sad lajem o Kupusu bem mu mater i njemu,sto ga nema ode.......:zaljubljena::uja:
Nije me nitko naljutio, da jest ne bih tu više bio. Zezao se sa avatarom. Tražim još uvijek. Nije zagorio, čudi me. I na njega klima utječe izgleda.

Ne mogu da virujem da tu pojedine osobe imaju po par profila ne znam što bi rekla za tu osobu ne mogu da ih mrzim ne prezirem niti malo,već nekako u dubini duše se onako malo zamislim pa kažem koliko ta osoba mora biti jadna,bijedna da se s tim hrani,koliko nisko mora da padne da to uradi,jadno je to što radite, to nije niti malo smiješno već jadno i bjedno što se tako nisko pada.Za neke sam osobe mislila da su stvarno normalne ali vidim da sam se gadno zahebala u tome.

Back