Neizlechivi romantichar

:roll: ....ma COOL baby
ni ja se Tebi nisam obratila, dok me posredno nisi prozvao ;)
Duso draga, pomesao si me sa drugom "matorkom" ...

...:roll:...koja juri piletinu...

Zezam , sto bi rekla aFFrodita:"opusteno, iskreno....bla, bla...
" ;)

( stvarno uspeva, cim dignem temu, ona zazivi :D )

MOLIM ?????

prvo....niko te nije prozvao...obracam se ghost-u
drugo ? kakve matorke i kakva piletina ?
dusa ? draga ?

da ne bih coveku pokvarili temu...prestani da piskarash nebulozne postove kao sto su ovi...

Dragi romanticari. Nacin je zivljenja romantika, toliko prefinjen da nema mesta medju nama nijednom ostrom
izrazu. Nas nacin je krajnje prijatan, uljudan, nezan, tih.. blago nasmejan. :heart:

Volite se.. drugo se ne mora ni reci. :D

Hmmmmm, da...ja sam neizlecivi romantichar:D:ok::D
aba5-1.jpg

Kakvo bre muvanje ovo je romantika....(valjda?):hahaha:
...a bre kakvi ste trachari/re,ne zadjem ovde 100 godina i neko dig'o temu iz mrtvih...Pozdravljam vas sve...Sreshcemo se valjda negde,nekad,mi izgubljene dushe...Izgubljene u vetrovima promena,shto sharolik teret na svojim krilima nose-nekad tugu,nekad srecu,nekad momente mira nekad, pak,i vreme jada,tuge...No za sve postoji vreme,i sve bude i prodje,pa tako i bol i tuga...
Nije vazno ako padnesh vazno je koliko brzo ustanesh i nastavish dalje...

Kakvo bre muvanje ovo je romantika....(valjda?):hahaha:
...a bre kakvi ste trachari/re,ne zadjem ovde 100 godina i neko dig'o temu iz mrtvih...Pozdravljam vas sve...Sreshcemo se valjda negde,nekad,mi izgubljene dushe...Izgubljene u vetrovima promena,shto sharolik teret na svojim krilima nose-nekad tugu,nekad srecu,nekad momente mira nekad, pak,i vreme jada,tuge...No za sve postoji vreme,i sve bude i prodje,pa tako i bol i tuga...
Nije vazno ako padnesh vazno je koliko brzo ustanesh i nastavish dalje...

:ok:....

Back