..Samo mi jedan pogled pokloni,samo jedan tren,da mogu ga u vechnost utisnuti,tako nevin,iskren,rechit,blag a opet strastan,pun vreline,zara,ljubavi...Pokloni m ijedan pogled,da rastera tugu shto u meni vlada,da da smisao zivotu mome...Tuzan je,ah,kako tuzan zivot,kad se budish svako jutro,sa pogreshnim pogledom pored Tebe...pofgledom u kome nema ljubavi,nema razumavenja,vec samo navike...Vredi,svako jutro,kad u ochima shto pred sobom vidish,ugledash i prepoznash samo ljubav,samo iskrenost,samo toplotu,bez srama,bez glume,bez paravana,lazi...I svaki dan vidish neshto drugo-iste te male stvari koje zivot chine lepshim a opet,stalno neshto novo...neshto novo shto samo ljubav radja...Teshko Tebi choveche,kad Ti pogled zgasne,i kad bez zelje i cheznje gledash izbranu srca svog...Kad plam u ohima nestane,tad i plam u dushi,u srcu nestaje,i boj se tada...boj se za dushu...Bolje baci sve iza sebe nego ceo zivot da zivish u lazi,lepshencesh ziveti srecan bez ichega,nego li nesrecan okruzen svim blagom ovog sveta...
Zelim da nadjem TE OCHI,da s njima podelim ono zivota shto je ostalo,i znam da hocu...Sve il'nishta.oduvek je to bio moj moto...nekad je to kletva a nekad blagoslov...al'davno sam prestao da se pitam shto sam takav a ne onakav...Kad sam sebe prihvatish,onakav kakav si,onda Te i drugi prihvate lakshe...
Gledajte ochi pored sebe,dushom ih gledajte,onda cete istinski videti...i nece Vam laz promaci...i dajte samo ljubav i ljubav ce Vam se dati...Zelite dubinu,dubinu cete videti,zelite mir,mir cete videti,zelite srecu,ljubav cete videti...ali samo ako iskreno gledate u ochi,kao u istinske prozore dushe ljudske,shto vaistinu i jesu...I ako iskreni prema sebi budete,shta vidite....