miraaa
Zainteresovan član
- Poruka
- 280
miro,ajmo sad istinu na videlo...nije njemu lako pored tebe ili tebi pored njega...izjasni se...sta je istina???zar nisi pricala nesto sasvim drugo na temi : Blizanci???
Zdravo draga!
Za tango je potrebno dvoje...I jednom i drugom je bilo teško. Sve ono što sam napisala na temi Blizanci - stoji !
Mi smo prekinuli bez reči...( sad se ponavljam, ali moram..), bez objašnjenja, u tom momentu nisam znala da li sam kriva ja, da li sam nešto pogrešno uradila, rekla...ili je jednostavno prestao da me voli ili upoznao neku drugu devojku...Uglavnom, sve što sam tamo napisala stoji! Ponašao se kao kreten, ili bolje rečeno kao kukavica koja nema mu.. da me pogleda u oči i kaže mi istinu. A bar toliko zaslužujem...
Ja nisam savršena, ja sam verovatno sve ono što jedan Blizanac ne podnosi. Ja insistiram na razgovoru, smaram dok ne dobijem odgovore na sva moja pitanja. Jer imam prava da znam! Ja volim da sve držim pod kontrolom! Ja želim da pored sebe imam MUŠKARCA na kog mogu da se oslonim u svakom momentu i koji će za mene biti tu UVEK!
Pošto on nije mogao da me pogleda u oči, napisao mi je "poruku objašnjenja"..Naše želje se ne poklapaju, moj tempo je previše brz - on ne može da me prati.. ja sam previše ambiciozna...
Dakle, ni meni nije bilo lako sa njim, ni njemu samnom

!!! Djavolce na jednom ramenu andjelak na drugom