Negativno o znacima

mirka_krokodilka:
Ovnovi muskarci i zene skorpije su slicne,bar iz mog iskustva,bahati,glasni,istina privlace paznju na sebe, i ne mozes da ih ne primetis kad udju u prostoriju,ali ne zato sto zrace nekom "magnetskom privlacnoscu",kako oni zele da veruju, vec zato sto prave neverovatnu buku u pokusaju da privuku paznju na sebe.
Orgazzma,slazem se sa tobom,uglavnom za sve,pogotovo za rakove i njihovu podlost koja je izrazena mozda zato sto se uglavnom prave nevinasca pa kad oni povrede,vise boli...Ali ne slazem se da su bikovi neempaticni,jer ko jeste ako nisu oni...Iz mog iskustva,oni su jedini sposobni da budu pravi prijatelji i da "kad negde gori bez pitanja priskoce u pomoc"...

Rakovi vole da budu pateticni nekad mislim da uzivaju da ih neko povrijedi...onda imaju legitiman razlog da se sazaljevaju i kukaju

Ja sam recimo Lavica i nervira me to sto sam preterani detaljista u smislu ako me koci jedna stvar ja ne mogu doci do cilja dok se svaka nejasnoca ne rascisti i u stanju sam da lupam glavom dok god je potrebno,perfekcionista sam,ne volim kod sebe sto svaka stvar moze da me pogodi,sve primam k'srcu i pri tome burno reagujem,nekad me ljudi vide kao fasadu kao neemotivno bice sto je naravno totalna zabluda,mogu biti preterano tvrdoglava iako mozda nekad shvatim da sam pogresila retko cu to priznati ponosa radi,mnoge stvari ne bih uradila kako ne bih pregazila svoj ponos,mogu biti promenljivog raspolozenja i tada imam potrebu da se izolujem i jednostavno ne budem nikome dostupna jer mi je to najbolji lek i ocekujem da to ljudi koji me poznaju naravno shvate bez nekog mog pravdanja,ne volim da delim sa ljudima svoje neraspolozenje,ne volim da se pravdam a uvek ocekujem da sam shvacena,ne volim kad vidim ili znam da mi nesto nije dostupno e onda bih to htela da imam ili osvojim po svaku cenu pa kud puklo da puklo..........ALI naravno ima Lav i jako puno,puno pozitivnih osobina...............! ;)

Ovan - nesretjni u ljubavi
Bik - isuvishe lezherne persone, drze do sebe svoje tajne i probleme, ma koliko vas voleli
Blizanac - dvolichnost, neprestana potreba za gundjanjem
Rak - "uzivaju da ih neko povrijedi...onda imaju legitiman razlog da se sazaljevaju i kukaju"
Lav - Ja, ja, ja, ja i ja! Ko si pa ti?
Devica - Sitnichavost, preterana skromnost, netolerantnost, itd.
Vaga - Neodluchnost, narcisoidnost
Shkorpija - najvetje trachare
Strelac - neshto slichni lavovima, samo imaju meru.. ponekad
Jarac - preterano realan, preterano star, preterano zaposlen, preterano ambiciozan..
Vodolija - koristoljublje mi je sinonim za Vodolije, kao i varanje...
Ribe - suvishe mashtaju, plivaju i na tom putu, ne razmishljaju mnogo o drugima

Ja sam Lav i Lavovi su po mom misljenju bezveze. Ceo zivot me ubija to glupo lavovsko zaletanje da sve radim srcem. Kao da sam naopako okrenuta. Takodje me ubija sto bolesno volim lepe stvari, red i harmoniju. Nervira me kada me sitnice i gluposti izbace iz ravnoteze. Obozavam red i disciplinu. Ne podnosim galamdzije i ljude koji nemaju meru i ukusa - prema njima sam arogantna i to me nervira kod mene ali sta da radim. Ne volim kada me svi gledaju i kada me guraju i pipkaju, kada sam u centar paznje. To mi smeta izbacuje me iz ravnoteze. Kada imam mnogo ljudi oko mene i cim osetim pritisak bas postajem nezgodna... Glupi Lav.

Samantha Jouns:
To je tacno Mirka krokodilka Bikovi su stvarno JAKOOOOOO VELIKI prijatelji i dace sve za drugarstvo, samo sto ima gomila ljudi koji to ne znaju da cene. I jako se vezu za ljude, brzo ih zavole zato su uglavnom Bikovi i razocarani ljudima pa se okrecu zivotinjama.
Ja jos nisam tako daleko dogurala ;)

Na mom biznisu ovako stoje stvari: 4 vage (jedna je dupla, druga je vaga / strelac, treca vaga / lav a cetvrta vaga / devica), 3 vodolije (ne znam podznake) 1 devica - blizanac, 1 jarac - strelac, 1 ovan - riba i 1 lav - vaga (tj. ja)

Samantha Jouns:
To je tacno Mirka krokodilka Bikovi su stvarno JAKOOOOOO VELIKI prijatelji i dace sve za drugarstvo, samo sto ima gomila ljudi koji to ne znaju da cene. I jako se vezu za ljude, brzo ih zavole zato su uglavnom Bikovi i razocarani ljudima pa se okrecu zivotinjama.
Znaju oni, mislim na one kojima bik pomaze, ali brzo zaboravljaju, a to je ono sto mene barem najvise boli. Moja losa karakteristika je kad sam povredjen ja se potpuno zatvorim i tesko komuniciram. Tada sam cesce na netu i pisem :(

P.S. Kupio sam slatkog malog Jorksirskog terijera :)

Lilith24:
ovo za vodolije nije tacno, a ni za druge znake nije, posebno ne za ovnove i skorpije, bar muske.

За девојке не знам(мало шкорпија познајем) али за нас мушке си скроз у праву. Трачарење...па ако је иједан знак изнад тих олајвања, онда је то шкорпија. Знам себе 8-)

mammy:
E, ljudi, upravo sam otkrila da u mojoj kancelariji, od 10 ljudi koji rade sa mnom - 3 su ribe!!!! Kako ja to da prezivim nemam pojma.

A shta ti imash protiv nas ribica...?Pogotovo kada je posao u pitanju-uvek se trudimo da damo sve od sebe...predani smo kada nas neshto stvarno zanima...i nije tachno da smo nezainteresovani...Jedino mi smeta shto umem da "zivim" u lepim uspomenama,ili,kako neko reche,zatvaram ochi pred realnoshcu,prosto odbijam da prihvatim surove trenutke kao sastavne delove zivota...

Back