negativna krvna grupa-KRV BOGOVA

Dobro, de, zanimljivo je, moram priznati :)
Nego, odakle podatak o višku rebara? Rebra koja nisu spojena sa grudnom kosti zovu se vita rebra i svi ih imamo. Nema tu ništa neobično. Tačno se zna koliko skelet čoveka ima kostiju ( 206, čini mi se ), i koliko od tih kostiju su rebra. Ima svega, ima izuzetaka, anomalija, ali to je baš to - izuzetak. Da je pravilo, učilo bi se u školama da postoje dva tipa skeleta, u zavisnosti od krvne grupe, tj. Rh faktora.

A za ove sve teorije... imam ja predlog. Da uFatimo jednog reptila pa da mu odredimo krvnu grupu, Rh faktor i da mu prebrojimo hromozome, a? I da rešimo dileme jednom za svagda ;) Mislim, reptila bi teorijski mogli, za ove biblijske andjele je malo kasno ;)

I što se ja Fatam u ovo kolo kada sam Rh pozitivna? Nisam ni plave krvi, ni sotonin ratnik... piiii, prosek. Neki bi rekli - zlatna sredina, a ja kažem - samo prosek. Idem da smislim nešto ludo, d'unidjem bar u Ginisovu knjigu rekorda ( mada ni krigla ginisa ne bi loše pala ;) ), pa da razbijemo taj prosek više :ok:
ono rebro koje sam pomenula da je kod mene slobodno bi trebalo da je spojeno sa ostalim preko hrskavice 7.rebra, slobodno je u malom % slučajeva :)
Možda kad bi nešto pojele s vremena na vreme ne bi imale tih problema. :lol:

misliš? :lol:

ajd i ja ko Djika da vidim da ocenim baš:

ja sam A negativna.

-Rebro viska - nemam, mada mi nije spojeno 10.sa ostalim rebrima, nego slobodno.

-IQ iznad proseka - visoko inteligentna, ali ništa posebno, ništa iznad proseka mada nisam radila od onih proverenih.

-Osetljivije culo vida, i ostala cula - pokvarila sam vid, nosim dioptriju koja doduše stalno stoji na istom broju. -0,75. ostala čula dosta osetljiva :)

- Niza telesna temperatura - ruke, noge non stop hladne.

-Visi krvni pritisak - imala sam do skoro nizak pritisak, sad imam relativno na normali, postigla sam ga redovnim konzumiranjem kafe :aha:

-Plave, zelene ili lesnik braon oci - imam plavo zelene oči

-Crvena ili crvenkasta kosa - smedja

-Povecana osetljivost na toplotu i sunce. - obožavam sunce, ne znam na šta se tačno misli pod 'preosetljivost' :think:

I ja imam dioptriju -0,75 vec godinama :lol:
Ali ja ne nosim ni naocare ni sociva...

-Rebro viska - Imam to, takozvano "slobodno" rebro

-IQ iznad proseka - Sta ti ja znam. Ti testovi kazu da sam iznad proseka, al' dzaba mi kad knjigu ne pipam

-Osetljivije culo vida, i ostala cula - Vid imam savrsen, dosta ostar, sluh, manje vise, sto se tice cula dodira, imam osetljivu kozu :D

- Niza telesna temperatura - Noge hladne, ruke hladne

-Visi krvni pritisak - Nemam pojma, nisam merio

-Plave, zelene ili lesnik braon oci - Imam kakano braon oci

-Crvena ili crvenkasta kosa - svetlo smedja

-Povecana osetljivost na toplotu i sunce- E sad, obozavam i ja sunce, ali kada izadjem na sunce nakon sto sam bio u kuci, moram da se priviknem. I ako sam jos pospan, i pogledam u sunce, oci mi zasuze onako najgore moguce. I mrzim toplotu, po busevima, napolju itd... Dodje mi da idem u boksericama u skolu.

Inace, sto se tice krvnih grupa i koliko su retke:

O+ A+ B+ AB+ O- A- B- AB-
36.38% 28.19% 20.78% 5.10% 4.27% 3.48% 1.38% 0.43%

:D

Poslednja izmena:
.....
Nitko ne zna kako je nastala rh neg.krvna grupa,i znanstvenici su podijeljenog misljenja,neki tvrde da je nastala mutacijom dok drugi tvrde da je upravo to karika koja nedostaje.Ako je covjek evoluirao od majmuna onda bi svi ljudi na svijetu imali pozitivnu krv.grupu no od kuda neg.krv grupa,sve zivotinje imaju pozitivnu i 85 posto ljudi,no od kuda onih ostalih 15 posto sa negativnom?U genetici je glavno pravilo da sve nasljedjujemo od svojih predaka,s toga ako su covjek i majmun nastali od zajednickog pretka i njihova ce krv evoluirati na isti nacin,krvni faktor se prenosi sa najviise tocnosti nego druge karakteristike.Ako je sve covjecanstvo evoluiralo od istog pretka njihova krv ce biti kompatibilna,onda odakle dolaze negativci?,ako nisu potomci prahistorijskog covjeka mogli bi bit potomci drevnih astronauta.Zasto se hemoliticka bolest novorođenceta dogadja samo kod ljudi ako su svi ljudi iste vrste,zasto bi majcino tjelo odbacilo svoje potomstvo?,nigdje u prirodi se ne desavaju takve stvari.Krv se spominje cesce nego bilo koje druge rijeci u Bibliji osim Boga,ove dvije rijeci ce te nac skoro na svakoj stranici-KRV i BOG - (krv Bogova)ova poruka je napisana vec tisucama godina.Vase rh stanje se opisuje dali imate ili nemate proteina na povrsini crvenih krvnih stanica,crnci-100 posto rh pozitivni

azijati-100 posto rh pozitivni

bjelci-85 posto rh pozitivni hmmm malo cudno zar ne.

Zanimljivo. Nisam znao da su samo belci Rh negativni.

Mada, kada bi se sada igrali teorije zavere, ne bi uopste bilo cudno. Jer da su vanzemaljci, ili bilo ko drugi, hteli da uspostave kontakt sa ljudima, sigurno bi to uradili tamo gde su ljudi najaktivniji, ne bi ih jurili po prerijama, pustinjama i sumama.
Mada ima i ona prica da su pali andjeli sisli u danasnji Izrael, i zaceli djavolsko seme medju Jevreje.

-Rebro viska - Imam to, takozvano "slobodno" rebro

-IQ iznad proseka - Sta ti ja znam. Ti testovi kazu da sam iznad proseka, al' dzaba mi kad knjigu ne pipam

-Osetljivije culo vida, i ostala cula - Vid imam savrsen, dosta ostar, sluh, manje vise, sto se tice cula dodira, imam osetljivu kozu :D

- Niza telesna temperatura - Noge hladne, ruke hladne

-Visi krvni pritisak - Nemam pojma, nisam merio

-Plave, zelene ili lesnik braon oci - Imam kakano braon oci

-Crvena ili crvenkasta kosa - svetlo smedja

-Povecana osetljivost na toplotu i sunce- E sad, obozavam i ja sunce, ali kada izadjem na sunce nakon sto sam bio u kuci, moram da se priviknem. I ako sam jos pospan, i pogledam u sunce, oci mi zasuze onako najgore moguce. I mrzim toplotu, po busevima, napolju itd... Dodje mi da idem u boksericama u skolu.

Inace, sto se tice krvnih grupa i koliko su retke:

O+ A+ B+ AB+ O- A- B- AB-
36.38% 28.19% 20.78% 5.10% 4.27% 3.48% 1.38% 0.43%

:D
Svako ko se izjasnio kao negativan reče da ima smeđu kosu, da ima hladne noge i ruke, i ,,neki " teskovi su pokazali IQ iznad proseka ili skoro iznad proseka. Takodje je i boja očiju odgovarajuća. Ima nešto možda i sa tim grupama, ali pitanje je šta.

Vertebra = pršljen (možda je i rebro viška)
Današnji čovek nije evoluirao u direktnoj liniji. Prvi čovek koji je bio kreiran (ne evoluirao od majmuna ili drugih životinja) imao je karakteristike mozga i nervnog sistema koje su odgovarale njegovom niskom stanju svesti a to znači i misaonim mogućnostima. Kada je Duša dovoljno evoluirala (ono što stvarno jesmo) da joj je trebalo telo sa mnogo većim potencijalom mozga onda je došlo do nove kreacije. Prethodna je lagano izumrla. Tako je bilo nekoliko skokova dok se nije došlo do današnjeg čoveka koji svpjim telom "udomljuje" Dušu koja može dosegnuti najviše duhovne kapacitete i realizovati najviša stanja svesti tzv. Bog-Svesti.
Nauka i jeste otkrila da Neandertalac nema DNK takav da se može reći da je predak današnjem čoveku - jer i nije. Cro-magnon je na sličan način samo jedan novi stepenik.
Sve to podseća na prvu, drugu, treću i nove generacije kompjutera sa mnogo većim mogućnostima.
Iza kreacija čoveka i prvom i narednim izdanjima stajao je sami Sveti Duh.

Medjutim, život na ovoj planeti nije nastao kada i na drugim planetama na kojima je duhovna ali i fizička evolucija bila daleko isprad ovdašnje. Tamošnji ljudi su već mogli juriti širom ove i drugih galaksija dok smo se mi tek budili u duhovnom smislu. Mnoge civilizacije su dolazile ovde i odlazile (smatrani su bogovima od strane još primitovnog ćoveka na zemlji).

Bilo kako bilo, ako nekoga stvarno zanima da o ovome sklapa svoje mozaike može dosta pomoći knjiga Initiation od Elisabeth Haich. Ima je prevedena u Srbiji. Takodje knjiga The Pleiadian Mission - Time of Awareness od Randolph Winters (neznam da li je ima prevedene ali se može naći na Googlu.) I još jedna knjiga koja govori o dolaku civilizacije sa druge planete (ali samo usputno budući da knjiga ima za cilj drugu temu), još pre nekoliko hiljada godina je knjiga In The Company of ECK Masters od Phill Morimitsu-a.
Prihvatljivo je da je bilo mešanja civilizacija različitog stupnja razvitka ali i da je kreacija čoveka u najdirektnijem smislu ipak malo drugačija. Ukrštanja su bila gotovo sigurno.
U svemu tome nema zdravog prihvatljivog objašnjenja da krvna grupa, pozitivna ili negativna, kod današnjeg čoveka na zemlji ima posledicu toga da li je neko od nas potomak "bogova" ili ovozemaljskog prašinara. Mi kao duhovna bića, Duše ne nosimo fizičku genetiku. Ako je negativna krvna grupa kod nekog današnjeg čoveka posledica ranijih ukrštanja to nikako ne znači da sam ja kao Duša ikada bio u telu ondašnjih duhovno razvijenih civilizacija, niti iko od današnjih Duša koje su u telima čoveka. Ovo govorim da sa takvim stavom sebi ne zaustavlkjamo duhovni progres iako mi je jasno da danas ima dosta onih koji su duhovno izuzetrno razvijeni i jesu tu baš zato da bi pomogli čoveku da se usmeri u ispravnom duhovnom pravcu i smeru.
Bilo kako bilo, mi kao Duše imamo istovetan cilj, bilo da smo na ovoj planeti ili na bilo kojoj drugoj... Inteligencija ne zavisi od karakteristika fizičkog tela a to znači i krvne grupe.
Obično ljudi znaju uzimati one primerke i pojedince koji će potkrepiti njihovu teoriju.

Poslednja izmena:
Svako ko se izjasnio kao negativan reče da ima smeđu kosu, da ima hladne noge i ruke, i ,,neki " teskovi su pokazali IQ iznad proseka ili skoro iznad proseka. Takodje je i boja očiju odgovarajuća. Ima nešto možda i sa tim grupama, ali pitanje je šta.

Imam plavu kosu, hladne ruke da-cak i kad je napolju +40, inteligencija nemam pojma, u skoli mi rekli da je iznad proseka al davno je bilo.
Plave oci. Mislim da nemam rebro viska xD

Jebte, ja sam nulta negativna.
Dakle, po tome, ja sam i alien i majmun.

Ja sam sa planete majmuna.

PotA03.jpg

Dze ste koke, evo Zoke ingeener-a...

hajde da testiram sebe :P ali ja sam O+.. nema veze :P

-Rebro viska - koliko ja znam..nemam XD

-IQ iznad proseka - od prilike tu negde

-Osetljivije culo vida, i ostala cula - pa, vid mi je prilicno dobar sa obzirom na to koliko vremena provodim na racunaru... po jedno 4-6 sata dnevno o.o i vidim odlicno, ne nosam naocale :P ostala cula tu i tamo, ali opasno jako osecam smrad :S

- Niza telesna temperatura - yup, hladan sam k'o led, i ruke i noge :D (znate da kazu da je onaj koji ima hladne ruke dobar u krevetu? xP :mrgreen: )

-Visi krvni pritisak - nizi

-Plave, zelene ili lesnik braon oci - lesnik braon

-Crvena ili crvenkasta kosa - crna je bila do sada, sada je nekako svetlija

-Povecana osetljivost na toplotu i sunce. - nisam osetljiv na sunce uopste, ali imam narav da uvek zamracim prostoriju u kojoj sedim, tako je na prozoru moje sobe uuuvek neka posteljina ili nesto da bi mi soba bila tamnija :)

samo molim Boga da ono za hladne ruke bode tacno XD

Be negativna...
-Rebro viska - nemam

-IQ iznad proseka - visoko intaligentan,tako barem pokazuju testovi

-Osetljivije culo vida, i ostala cula -Odlicno vidim i odlicno cujem,i ostala cula Me dobro sluze

- Niza telesna temperatura - ruke i noge stalno hladne

-Visi krvni pritisak - Malo visi :D

-Crvena ili crvenkasta kosa - svijetlo smedja sa ponekim plavim vlasima i dva bijela pramena :D

-Povecana osetljivost na toplotu i sunce. - osjetljiv

Be negativna...
-Rebro viska - nemam

-Osetljivije culo vida, i ostala cula -Odlicno vidim i odlicno cujem,i ostala cula Me dobro sluze

-Crvena ili crvenkasta kosa - svijetlo smedja sa ponekim plavim vlasima i dva bijela pramena :D

Reptilu jedan. :D

Be negativna...
-Rebro viska - nemam

Dobrodosao u klub!
Od tako malo B negativnih, ovde nas ima cak petoro :D

Back