***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
ono rebro koje sam pomenula da je kod mene slobodno bi trebalo da je spojeno sa ostalim preko hrskavice 7.rebra, slobodno je u malom % slučajevaDobro, de, zanimljivo je, moram priznati
Nego, odakle podatak o višku rebara? Rebra koja nisu spojena sa grudnom kosti zovu se vita rebra i svi ih imamo. Nema tu ništa neobično. Tačno se zna koliko skelet čoveka ima kostiju ( 206, čini mi se ), i koliko od tih kostiju su rebra. Ima svega, ima izuzetaka, anomalija, ali to je baš to - izuzetak. Da je pravilo, učilo bi se u školama da postoje dva tipa skeleta, u zavisnosti od krvne grupe, tj. Rh faktora.
A za ove sve teorije... imam ja predlog. Da uFatimo jednog reptila pa da mu odredimo krvnu grupu, Rh faktor i da mu prebrojimo hromozome, a? I da rešimo dileme jednom za svagdaMislim, reptila bi teorijski mogli, za ove biblijske andjele je malo kasno
I što se ja Fatam u ovo kolo kada sam Rh pozitivna? Nisam ni plave krvi, ni sotonin ratnik... piiii, prosek. Neki bi rekli - zlatna sredina, a ja kažem - samo prosek. Idem da smislim nešto ludo, d'unidjem bar u Ginisovu knjigu rekorda ( mada ni krigla ginisa ne bi loše pala), pa da razbijemo taj prosek više
![]()

Možda kad bi nešto pojele s vremena na vreme ne bi imale tih problema.![]()
misliš?