i, kazi nam, kojoj zivotinjskoj vrsti tacno osjecas da pripadas? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i, kazi nam, kojoj zivotinjskoj vrsti tacno osjecas da pripadas?![]()
Garant nekoj reptilidnoj...
nekoj opakoj reptiloidnoj
![]()
Ja sam nulta negativna, i imam sve te osobine, osim navedenih - paranormalnih. Ne sećam se da sam viđala NLO ili predviđala, ali snovi, izgled.... sve se poklapa.
Ja sam pozitivan![]()
Ne nalazim raloge vec ukazujem na nelogicnosti. Mada vrlo je moguce da su nultasi negativci uneli gen medju ridje i plavooke. Eto Bus je ocit primer toga, plavook a crnokos, znaci mix - 100% nulta negativna. Da nema neko podatke o krvim grupama americkih predsednika?A pozitivnima je sada krivo pa nalaze razloge protiv ovih istrazivanja.
Pozitivan sam [verovatno]. Kojim izabranima? Reptilima? Dobro je sto nisam medju vama.Evo Ramox je ocito pozitivan i to ne moze nikako da sada pojmi kako on nije medju izabranima.
Pa neko bi da bude lav, neko jelen - nije to isto.Ovo je jos jedna podela na koje ljude tera intuitivno osecanje "izbaranosti" i zelje da se izdignu izvan mase zato sto svako u sebi nalazi jedinu realnost ..volju, a oko sebe predstavu ili iluziju.
Da li stvarno u ovoj prici o rh faktoru ima neceg osim ove psihiologije ne znam. Ne bih rekao, mada ko zna?
Ово је предвиђена учесталост Rh фактора у становништву, на бази појављивања генотипа:
становништво Rh- Rh+
европско порекло 16% 84%
афричко порекло 0.9% 99.1%
неевропско, неафричко 0.1% 99.9%
Крвне групе нису правилно распоређене широм популације. O+ је најчешћа, а AB- најређа. Такође постоје варијације у распореду крвних група у оквиру људских суб-популација. Цифре у овој табели важе за становништво европског порекла.
Тип Учесталост
O+ 38%
A+ 34%
B+ 9%
O- 7%
A- 6%
AB+ 3%
B- 2%
AB- 1%
Koje sredstvo imas protiv mene?(zvuk spreja protiv dosadnih komaraca)
Isto tako, svaka krvna grupa u sebi ima dva genotipa Rh faktora. Roditelji koji su Rh pozitivni, u sebi mogu nositi Rh+ i Rh- genotip ili Rh+ i Rh+ genotip. Dok roditelji koji su Rh negativni, u sebi nose samo Rh- i Rh- genotip. Beba nasleđuje jedan gen od oca i jedan gen od majke, s tim što je Rh pozitivan gen jači, dominantniji u odnosu na Rh negativan gen, i u kombinaciji Rh+ i Rh- gena, dete će uvek biti Rh pozitivno.
Važno je znati da ukoliko je majka Rh negativna, a beba Rh pozitivna, ovo može dovesti do komplikacija u trudnoći.
Koje sredstvo imas protiv mene?![]()
Znaci ti odgovoran za moju neobicnu upalu grla! Bona neoangina je crvena - da nije to ona Morfeusova?Na žalost, nijedno delotvorno (Zasada. Videčemo kad mi stigne ebola virus u tetrapaku)
Postoje određene različitosti kod osoba sa rh neg.rezusom nego kod onih sa pozitivnom a to su:
1-prevlast zelene ili plave boje očiju
2-prevlast crvene ili crvenkaste boje kose
3-sporiji otkucaji srca
4-niski krvni tlak
5-oštar vid i sluh
6-ESP(ŠESTO ČULO)
7-jedno rebro više ili vertabrae
8-NLO viđenja
9-ljubav prema znanosti
10-osječaj da ne pripadaju ljudskoj vrsti
11-prodorne oči
12-paranormalne pojave
13-lucidni snovi
14-traženje za istinom
15-želja za višim znanjem
16-suosječajnost u bolesti
17-duboka suosječajnost za sudbinu čovječanstva
18-osječaj poslanja u životu
19-psihičke sposobnosti
20-neobjašnjivi ožiljci na tijelu
21-sposobnost da uznemiri elektrotehničke uređaje,npr da se tv sam od sebe ugasi,explodira žarulja itd
22-izvanzemaljski kontakti
23-viši kvocijent inteligencije od prosjeka
24-jaka intuicija,vidovitost
25-ne može se klonirat
26-rh negativna majka ako nosi rh pozitivno dijete tijelo ga odbacuje jer ga vidi kao stranca
IZVORI I ŠTO MISLITE O TOME:
http://www.spiritconnectionstore.com...connection.htm
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread331248/pg1
http://scienceray.com/philosophy-of-...s-and-science/
http://www.divineanswers.com/rh-nega...ychic-ability/
http://www.greatdreams.com/reptlan/rhneg.htm
sve kraljevske obitelji, iluminati, vođe svijeta Bush, Britanska Kraljica, Vald de Draco - Grof Dracula (rituali s krvi) imaju taj RH faktor negativan. Osim toga svih poznatih kraljevskih obitelji su simboli zmajevi ili orao sa zmajem.
Priča o tome nadovezuje se na Alfa Draconis i Reptile iz Alfa i Beta Sirusa...Nephilimi.
Sve je preuzeto sa drugog foruma
The Reptilians are tracking those with Rh-Negative Factor Blood. Going back into time....the Rh-Neg Hybrids came from the DRACO Caverns in the Carpathian Mountains. They were mostly RED Haired, with Green Eyes and Black haired, with Brown Eyes. They tried to infiltrate themselves into the Blond/Brown Haired, with Blue Eyes, Civilization. They wanted to Mate with those who were not Rh-Negatives. Most Rh-Negs have a Lower Body temperature and Blood pressure than Rh-Positives. Many Rh-Negs are born with a CAUDA(tail) or an Extra Vertebra (Tail Bone). Rh-Negs are Hybrids. They are Part Reptilian/part human. If two Rh-Negs try to have a baby it will usually die or be born a "BLUE Baby", because it is Not processing oxygen properly. Thus "Blue-Bloods", if they survive. 5% of the Earth's population are currently Rh-Negatives. But, they are 15% of the population of the England and the USA.
The Basque people of Spain and France have the highest percentage of Rh negative blood. About 30% have (rr) Rh negative and about 60% carry one (r) negative gene. The average among most people is only 157%-Rh negative, while some groups have very little. The Oriental Jews of Israel, also have a high percent Rh negative, although most other Oriental people have only about 1% Rh negative. The Samaritans and the Black Cochin Jew also have a high percentage of Rh negative blood, although again the Rh negative blood is rare among most black people.