- Poruka
- 131.400
pretpostavljam da je to zbog radova i da ce biti vracen kad se zavrsi kruzni tok.Nema više pešačkog prelaza između Balkana i Moskve!
Svi pod zemlju![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pretpostavljam da je to zbog radova i da ce biti vracen kad se zavrsi kruzni tok.Nema više pešačkog prelaza između Balkana i Moskve!
Svi pod zemlju![]()
sad si lepo oborila svoju teoriju.
znaci ipak ima curenja kod tvojih.
ok vodovod ima pik na milanovac i svima je digao cene ..vazi...
raspitao sam seNema više pešačkog prelaza između Balkana i Moskve!
Svi pod zemlju![]()
Срећа па није трајно...Nema više pešačkog prelaza između Balkana i Moskve!
Svi pod zemlju![]()
Nisam upoznata sa tim delomЈесте... а у Алексинцу или Зајечару?
golem si ččkoljok vodovod ima pik na milanovac i svima je digao cene ..vazi...
sto prosto nisi trazila da ti vrate pare kad vec imaju takvu proceduru.Sinoć kupim Gorenje usisivač a prašina izlazi po svim šavovima i papučici!!!
Malopre ga vratim a procedura prvo servis treba da utvrdi da postoji fabrička greška da bih mogla da uzmem drugi!
A propo teme o životu u Beogradu i unutrašnjosti, taxi za cca 1km vožnje sam platila 500din, a za te pare u Milanovcu mogu da se vozim 5-6 km!
ja imam phiplis neki ciklonSamsung je u poslednje vreme, bar ovde, najbolji za usisivace.
elektrolux je moj favorit (imala sam i samsung ali ni prići ovom)Samsung je u poslednje vreme, bar ovde, najbolji za usisivace.
Pravo da ti kažem nisam mnogo gledala marku, samo sam tražila što manji.stvar izbora, ali ja gorenje izbegavam u sirokom luku
Uzela sam na rate, i tražila sam da se raskine ugovor da mogu da uzmem novi, međutim on neće, jer servis mora da potvrdi da je u pitanju fabrička greška!sto prosto nisi trazila da ti vrate pare kad vec imaju takvu proceduru.
ti imas prava da ga vratis u roku od 5 dana od uzimanja i da ne kazes zastoga vracas.
da nije u pitanju tehnomanija?
sa tehnomanijom imam uzasno iskustvo, vec sam pisao o tome i vise tamo ne kupujem.Uzela sam na rate, i tražila sam da se raskine ugovor da mogu da uzmem novi, međutim on neće, jer servis mora da potvrdi da je u pitanju fabrička greška!
Nije Tehnomanija već Gigatron.
prirpema se (k)ruzni tok.Ne znam da li ste prolazili Trgom republike, pošto su tamo na kolovozu postavili milion onih stubića saobraćaj je bukvalno u kolapsu.
Da li su ti popunili garanciju?Uzela sam na rate, i tražila sam da se raskine ugovor da mogu da uzmem novi, međutim on neće, jer servis mora da potvrdi da je u pitanju fabrička greška!
Pa bio je u novinama slučaj kad je čovek u Gigatronu kupio Asus laptop od 2000+ evra za posao. Ispalo da je baterija mrtva, laptop ne radi kad je isključen iz struje. Reklamirao, poslali ga u neki žnj servis, neovlašćen od Asusa gde su mu rekli da laptop radi, šta je problem. Onda je poslao mail Asus Srbija sa serijskim brojem laptopa, i ispalo da je taj laptop ukraden u Indoneziji. Asus mu se izvini, refundira mu novac i pokloni laptop u toj vrednosti. Gigatron ništa.sa tehnomanijom imam uzasno iskustvo, vec sam pisao o tome i vise tamo ne kupujem.
sto se tice gigatrona vrlo su korektni i odradili su sve kako treba kad sam imao reklamaciju..ali opet to je pojedinacni slucaj.mozda su se pokvarili.
Pa znam, ali je moglo to bolje da se organizujeprirpema se (k)ruzni tok.