Negativa

mislim debilno je ako planira da ljude tera da se spustaju do pesackog prelaza u vrhu prizrenske da bi zaokruzili i dosli do moskve.

premda to planira i na trgu kad ubije pesacki prelaz kod staklenca zbog kruznog toka ljudi ce morati da se spustaju do doma omladine da bi presli ulicu.

u stvari sad kad malo razmislim i moraju da spustaju pesacki prelaz jer ne moze na tom mestu pesacki prelaz u pocetku kruznog toka jer ce zapusiti saobracaj u samom kruznom toku, zato su i prelazi na slaviji dosta pomereni od samog kruznog toka.

licno mislim da je taj kruzni tok kod moskve nepotreban.

od svi kruznih tokova koji su planirani u centru jedino onaj kod skupstine ima smisla.

sad si lepo oborila svoju teoriju.
znaci ipak ima curenja kod tvojih.

Koliko puta moram da ti napišem da nema nikakvog curenja, da nije samo mojoj majci uvećan račun, nego svima u Milanovcu, svi plaćaju nenormalno velike račune za vodu!
I kakve veze to ima sa činjenicom da ja plaćam duplo manje od tebe?
Lud zbunjenog...

Nema više pešačkog prelaza između Balkana i Moskve!

Svi pod zemlju 😂😂😂
raspitao sam se :D
to je privremeno ukidanje jer se nalazi u zoni gradilista.
tu se smanjuje trotoar i prosiruje kolovoz
secas se da je tu letos bila basta hotela balkan. sad je sklonjena
po planu bi trebao da se vrati kad zavrse radove.

Poslednja izmena:
Sinoć kupim Gorenje usisivač a prašina izlazi po svim šavovima i papučici!!!
Malopre ga vratim a procedura prvo servis treba da utvrdi da postoji fabrička greška da bih mogla da uzmem drugi! 😡

A propo teme o životu u Beogradu i unutrašnjosti, taxi za cca 1km vožnje sam platila 500din, a za te pare u Milanovcu mogu da se vozim 5-6 km!

Sinoć kupim Gorenje usisivač a prašina izlazi po svim šavovima i papučici!!!
Malopre ga vratim a procedura prvo servis treba da utvrdi da postoji fabrička greška da bih mogla da uzmem drugi! 😡

A propo teme o životu u Beogradu i unutrašnjosti, taxi za cca 1km vožnje sam platila 500din, a za te pare u Milanovcu mogu da se vozim 5-6 km!
sto prosto nisi trazila da ti vrate pare kad vec imaju takvu proceduru.
ti imas prava da ga vratis u roku od 5 dana od uzimanja i da ne kazes zastoga vracas.

da nije u pitanju tehnomanija?

sto prosto nisi trazila da ti vrate pare kad vec imaju takvu proceduru.
ti imas prava da ga vratis u roku od 5 dana od uzimanja i da ne kazes zastoga vracas.

da nije u pitanju tehnomanija?
Uzela sam na rate, i tražila sam da se raskine ugovor da mogu da uzmem novi, međutim on neće, jer servis mora da potvrdi da je u pitanju fabrička greška!
Nije Tehnomanija već Gigatron.

Uzela sam na rate, i tražila sam da se raskine ugovor da mogu da uzmem novi, međutim on neće, jer servis mora da potvrdi da je u pitanju fabrička greška!
Nije Tehnomanija već Gigatron.
sa tehnomanijom imam uzasno iskustvo, vec sam pisao o tome i vise tamo ne kupujem.
sto se tice gigatrona vrlo su korektni i odradili su sve kako treba kad sam imao reklamaciju..ali opet to je pojedinacni slucaj.mozda su se pokvarili.

Da li su ti popunili garanciju?

Davno, kupila sam frižider. Kada smo ga uključili - grejao je umesto da hladi.
Otišla sam u prodavnicu da reklamiram.
Tražili su mi garanciju. Bila je neoverena.
Brzo su je popunili i uputili na sevis.
Nisu mi zamenili frižider već su ga popravili.
Da zlo bude veće, šefa prodavnice sam odlično poznavala.
Mogao je u prodavnici da izvrši zamenu ali nije.

To je bilo ranije, možda su pravila sada drugačija.
Srećno!

sa tehnomanijom imam uzasno iskustvo, vec sam pisao o tome i vise tamo ne kupujem.
sto se tice gigatrona vrlo su korektni i odradili su sve kako treba kad sam imao reklamaciju..ali opet to je pojedinacni slucaj.mozda su se pokvarili.
Pa bio je u novinama slučaj kad je čovek u Gigatronu kupio Asus laptop od 2000+ evra za posao. Ispalo da je baterija mrtva, laptop ne radi kad je isključen iz struje. Reklamirao, poslali ga u neki žnj servis, neovlašćen od Asusa gde su mu rekli da laptop radi, šta je problem. Onda je poslao mail Asus Srbija sa serijskim brojem laptopa, i ispalo da je taj laptop ukraden u Indoneziji. Asus mu se izvini, refundira mu novac i pokloni laptop u toj vrednosti. Gigatron ništa.

Back