Negativa

Не сећам се ко је поставио ту конструкцију.

За плато као такав знам одавно да постоји.
Nisam želela da postoji plata Zorana Đinđića. Nikad čula.
Prvi put to vidim a milion puta sam tu prošla, ne verujem da ne bih primetila možda je skoro stavljeno.

gde pise ta zajdenicka struja?
gledam svoj racun i nigde ne vidim.
Ccccc
1000014709.jpg

Zovu na telefon i predstavljaju se kao studenti medicinskog fakulteta .
Ona klasična priča popodne smo u vašoj ulici,nudimo besplatno ......Nisam joj dala da završi . Ako pozovu ponovo priijaviću ih
Ovo je dno dna

Negativa je ogroman broj nepotrebnih tema, koje se štancuju svakodnevno i zatrpavaju Beograd, iako postoje dve lepljive teme i još nekoliko u diskusiji u kojoj bi se mogle postaviti te iste, pa tako imamo temu o cvećarama, kako je koja kafana dobila ime kako je Roda postala Buha, za početak Šantićeva ulica a verovatno slede ostale, Šarov za kafanskim stolom, Šio mi ga Đura i da ne nabrajam dalje...

Negativa je ogroman broj nepotrebnih tema, koje se štancuju svakodnevno i zatrpavaju Beograd, iako postoje dve lepljive teme i još nekoliko u diskusiji u kojoj bi se mogle postaviti te iste, pa tako imamo temu o cvećarama, kako je koja kafana dobila ime kako je Roda postala Buha, za početak Šantićeva ulica a verovatno slede ostale, Šarov za kafanskim stolom, Šio mi ga Đura i da ne nabrajam dalje...
Imaš izbor..Zaobidji takve teme ..Drugima ne smeta da procitaju po nesto zanimljivo a vezano za Beograd

Ne mogu da zaobiđem Beograd a kad dođem ovde sve se plavi od tvog avatara i tvojih novih tema.
99% tema si ti otvorila u poslednje vreme...

Uostalom to je meni negativa, pa me zaobiđi!

odavno je tako, i meni je to bzv skroz...

Lično ja nisam talenat za otvaranje
Ali da ima gomila tema na istu tematiku - ima.
Onda nemoj da prigovaras a teme nisu iste vec su sve iz istorije Beograda
Mnoge teme su otvorene na osnovu pisanja Milunke Savic koja je napisala i izdala knjigu o Beogradu i njegovim zanimljivostima
Ja na primer nisam znala o prvim cvecarama u Beogradu..Ne znam zasto je problem otvaranje jedne takve teme,a vidim i da je tema čitana

Back