Negativa

Разбила сам колено (немојте никада трчати за аутобусом) и сад идем на превијање чак у Нехруову јер мој дз (Стари Меркатор) нема превијалиште. Газа се тако залепи за рану да све звезде видим кад ми скидају да би ставили нови. Џаба прскање оним средством, ужас. А тзв станицид газе која се не лепи за рану једноставно нема. Нигде.

Знаш за мајстора из Захумске?
znam sad kad si me podsetila :deda2:...mada, sad kupih na tezgi na kalenicu nov rajsferslus, i taj sto prodaje takodje i opravlja, pa mi rekao da moj ne moze opraviti....
odsetacu mozda sutra u zahumsku da vidim sta oni kazu, ali verujem da ne moze. 'zinuo' je na sredini
IMG_20230110_130922.jpg

a tek kad se setim kako su admini, valjda po naredbi, brisali postove i branili da se negativno komentarise vakcinacija i korona virus
Pa muka mi je od sankcionisanja i lupanja packi.

gomile znam kojima se pokrenule neke hronicne bolesti ili izrasline u telu i preminuli posle vakcine...
Gde su sad svi silni strucnjaci koji nam s tv-a ispirali mozgove?...
A da...sad glodjemo temu ko je bio na proslavi u RS...pa napadi, pa atentati...i tako.....

Videcemo za par meseci...da li je tacno - da je dogovoren rok za prolece da se obostrano prizna kosovo....pa zato sad imamo drugih tema za zanimaciju...

I tako...odoh postom u politiku....ali nama je nametnuto da nam je sve postalo politika

a tek kad se setim kako su admini, valjda po naredbi, brisali postove i branili da se negativno komentarise vakcinacija i korona virus

gomile znam kojima se pokrenule neke hronicne bolesti ili izrasline u telu i preminuli posle vakcine...
A da...sad glodjemo temu ko je bio na proslavi u RS...pa napadi, pa atentati...i tako.....

Videcemo za par meseci...da li je tacno - da je dogovoren rok za prolece da se obostrano prizna kosovo....pa zato sad imamo drugih tema za zanimaciju...

I tako...odoh postom u politiku....ali nama je nametnuto da nam je sve postalo politika
A tek što jedva čekaju da se pojavi neka vest o virusu da postave temu

Valjda ih plaćaju po objavama

Око вируса и вакцина... Не треба бркати оно што нам се свиђа са оним што је тачно. А често нам се свиђа да нам се прича да смо много паметни и да не треба ништа да се предузима (не вакцинише итд.)
Колико год да лично знамо људи, то је смешно мало према целим државама. Ако се на узорцима који представљају целе државе нешто доказало, онда не могу ја да се правим паметан и тврдим нешто супротно.
Испратио сам прилично, није баш да сам хтео али је била нужда, доста око вакцина и још више око разних (фантастичних - читај тешко изводљивих) прича око вируса и вакцинисања. Чињенице су остале, приче су потонуле. На сваких највише шест месеци су се лансирале нове приче... Када јасно питам да ми се објасни шта је било са претходнима - нема одговора. Зашто нема? Зар не би проток времена накупио доказе?

Нека друга тема је наша политика и наш вођа. Приметићеш да га ословљавам само са "вођа" и никако другачије. Уопште не именујем ко је и шта је, а јасно је на кога мислим, зар не? Сваких три месеца иде лупетање о атентату на вођу. Пронађени планови за то дело? Непостојећи. Ухапшених? Нула.
Чињеничност те магле је - не липши магарче до зелене траве.

Што кажу, многи људи не желе да се баве политиком, али се она бави нама.

[ 13 January 2023 05:43 ] ⁨Tata Android⁩: Probudio se, dobro jutro sine!
[ 13 January 2023 05:48 ] ⁨Tata Android⁩: Imamo veliki problem, u zgradi pukla glavna kanalizaciona cev, porumi pune vode, a mi nemamo vode 24h.!Zvali smo hitne intervencije, ali njih nema!
[ 13 January 2023 05:57 ] ⁨Branimir Maksimovic⁩: jao :(
[ 13 January 2023 05:58 ] ⁨Branimir Maksimovic⁩: jel imate zalihe vode?

ne mogu da izadju, jer su iskljuchili lift :(

сви које знам, а примили су бар две дозе вакцине - нон стоп су нешто болесни...имају кратке паузе, па опет....и тако од јесенас.
дај Боже да грешим овим уопштавањем, пошто се народ пелцовао само тако.

Back