Isto znam i ja. I svi posle vakcine opet po par puta imali koronu...
Znam i neke koji su imali nekakve benigne izrasline negde u telu, i sa tim ziveli 15g...lekari pratili, to je mirovalo...Ne dugo posle primljenih vakcina to 'nesto' je poludelo i konkretno zena brzo umrla.,.A i cula sam price da su grdni pomrli, i svi do jednog imali nekakve bolesti a pelc im samo doprineo da se bolest dodatno uzburka...
I tako....ne nagovaram ljude protiv, svako nek radi kako hoce sa svojim zivotom...Ali ako neko na forumu iznosi zasto je za...iznosim i ja zasto sam protiv.
Верујем само подацима. Рекла казала за мене нема значај.
Мислим, или ћемо да се вратимо на равноземљаше или ћемо да верујемо подацима.
Вирус доказано прави карамбол по организму. Шта год је ко имао - после вируса то изгледа као да се 2-3 године није лечио.
Вирус је до мене ипак стигао прошлог августа, мада сам се надао да ћу га потпуно избећи. Јес три вакцине, али јес и 10 месеци после последње примљене дозе.
Прилична слабост један дан, температура 2-3 дана, још неко време ме је вукло да кашљем и то је све. Укус ми се неко време променио, све ми је било неслано. Од времена доласка вируса код нас до кад ме је закачио нисам био болестан и време када сам се опоравио па до сада једнако ми не фали ништа. Нисам осетио губитак кондиције. Чим је престала температура, после 2-3 дана сам нормално радио све, мада нисам се одмах бавио нечим тежим, типа усисавање и слично.
Код једне моје рођаке, невакцинисане, двапут ју је вирус посетио, температура, слабост, опадање косе... Неки полип (један) који је имала од пре - сад има 4-5 комада.
Нека буде слободна процена ко је боље прошао.
Свако има право да пружи податке, на што већем узорку то боље.
Два примера која сам дао, то је само два, није пуно.