Negativa

сви које знам, а примили су бар две дозе вакцине - нон стоп су нешто болесни...имају кратке паузе, па опет....и тако од јесенас.
дај Боже да грешим овим уопштавањем, пошто се народ пелцовао само тако.

lep kazu tri puta bog pomaze :D
ja sam pukao dve Astra Zeneke i drmnuo jedan Fajzer ... i svi koje znam su
su se "bustovali" i da ne cuje zlo , ok su i nisu bili ni bolesni ni slicno...

bice da je do organizma coveka a ne do vakcine

сви које знам, а примили су бар две дозе вакцине - нон стоп су нешто болесни...имају кратке паузе, па опет....и тако од јесенас.
дај Боже да грешим овим уопштавањем, пошто се народ пелцовао само тако.
Isto znam i ja. I svi posle vakcine opet po par puta imali koronu...
Znam i neke koji su imali nekakve benigne izrasline negde u telu, i sa tim ziveli 15g...lekari pratili, to je mirovalo...Ne dugo posle primljenih vakcina to 'nesto' je poludelo i konkretno zena brzo umrla.,.A i cula sam price da su grdni pomrli, i svi do jednog imali nekakve bolesti a pelc im samo doprineo da se bolest dodatno uzburka...
I tako....ne nagovaram ljude protiv, svako nek radi kako hoce sa svojim zivotom...Ali ako neko na forumu iznosi zasto je za...iznosim i ja zasto sam protiv.

Znam i neke koji su imali nekakve benigne izrasline negde u telu, i sa tim ziveli 15g...lekari pratili, to je mirovalo...Ne dugo posle primljenih vakcina to 'nesto' je poludelo i konkretno zena brzo umrla.,.A i cula sam price da su grdni pomrli, i svi do jednog imali nekakve bolesti a pelc im samo doprineo da se bolest dodatno uzburka...
I tako....ne nagovaram ljude protiv, svako nek radi kako hoce sa svojim zivotom...Ali ako neko na forumu iznosi zasto je za...iznosim i ja zasto sam protiv.
Верујем само подацима. Рекла казала за мене нема значај.
Мислим, или ћемо да се вратимо на равноземљаше или ћемо да верујемо подацима.

Вирус доказано прави карамбол по организму. Шта год је ко имао - после вируса то изгледа као да се 2-3 године није лечио.

Вирус је до мене ипак стигао прошлог августа, мада сам се надао да ћу га потпуно избећи. Јес три вакцине, али јес и 10 месеци после последње примљене дозе.
Прилична слабост један дан, температура 2-3 дана, још неко време ме је вукло да кашљем и то је све. Укус ми се неко време променио, све ми је било неслано. Од времена доласка вируса код нас до кад ме је закачио нисам био болестан и време када сам се опоравио па до сада једнако ми не фали ништа. Нисам осетио губитак кондиције. Чим је престала температура, после 2-3 дана сам нормално радио све, мада нисам се одмах бавио нечим тежим, типа усисавање и слично.
Код једне моје рођаке, невакцинисане, двапут ју је вирус посетио, температура, слабост, опадање косе... Неки полип (један) који је имала од пре - сад има 4-5 комада.
Нека буде слободна процена ко је боље прошао.

Свако има право да пружи податке, на што већем узорку то боље.
Два примера која сам дао, то је само два, није пуно.

Верујем само подацима. Рекла казала за мене нема значај.
Мислим, или ћемо да се вратимо на равноземљаше или ћемо да верујемо подацима.

Вирус доказано прави карамбол по организму.
rekla - kazala nazivas da je ono sto se desilo meni vrlo bliskim ljudima o cijem stanju sve od njih znam i od lekara (jer upravo su kod mene odsedali uvek kad su dolazili na preglede u KC)?
Od kad je sveta i veka, zna se da grip ume biti vrlo opasan i poguban posebno za stariju populaciju, i kad vec volis da baratas podacima, pronadji iz nekih ranijih godina (dok se nije pojavio naziv korona) statisticke podatke, koliko je preminulih u svetu od obicnog gripa.
Dokazano je x puta sta su nas ovi sve slagali....otud i toliki otpor naroda za sve sto oni propagiraju. Posebno - niko nema toliko vakcina u okruzenju kao sto smo imali mi....e pa, Ako vec mogu da biram - biram da se ne pelcujem.

A `vernici` samo napred, bockajte se koliko zelite.
Takodje - verujte statistici i zvanicnim podacima...ja biram da ne verujem.

problem je u tome sto ti ne iznosis relevantne podatke nego koje si cula od tamo nekog, nemas pojam koliko je to istina a koliko proturena laz i dezinformacija.

rekla - kazala nazivas da je ono sto se desilo meni vrlo bliskim ljudima o cijem stanju sve od njih znam i od lekara (jer upravo su kod mene odsedali uvek kad su dolazili na preglede u KC)?
Od kad je sveta i veka, zna se da grip ume biti vrlo opasan i poguban posebno za stariju populaciju, i kad vec volis da baratas podacima, pronadji iz nekih ranijih godina (dok se nije pojavio naziv korona) statisticke podatke, koliko je preminulih u svetu od obicnog gripa.
Dokazano je x puta sta su nas ovi sve slagali....otud i toliki otpor naroda za sve sto oni propagiraju. Posebno - niko nema toliko vakcina u okruzenju kao sto smo imali mi....e pa, Ako vec mogu da biram - biram da se ne pelcujem.

A `vernici` samo napred, bockajte se koliko zelite.
Takodje - verujte statistici i zvanicnim podacima...ja biram da ne verujem.
А колико је то људи? Стотину?

Од шест људи које сам знао, а који су страдали од вируса, пет је било невакцинисаних и скоро сви су били са вишком килограма. Четворо 50-60 година и двоје око 70.
Једини вакцинисани, са кинеском вакцином, пензионер, са шећером и још сто проблема и невакцинисаном женом.
Јел могу да тврдим да невакцинисани умиру пет пута чешће?

То што смо ми боље вакцинисани од околине не значи ништа, јер је вакцинисано тек пола од броја који би био довољан.
А пратим статистику, пажљиво пратим. Србију је напустило 50000 људи више од очекиваног, било како да даш разлог. А сваког месеца када је вирус наваљивао је било више сахрана. И како је вирус попуштао, тако се мање умирало. Вишекратно поновљено.
Узорак скоро 2,5 милиона.

Страда се и од друих ствари, јасно, али о томе када будем видео податке.

Saznajte sa kojim se sve problemima suočavaju stanovnici beogradskih opština zbog divlje gradnje, bez ikakvog plana i reda.
Dok se pojedini investitori bogate nelegalnom gradnjom stambenih zgrada u Beogradu, njihovi stanovnici se svakodnevno suočavaju sa nedostacima osnovnih komunalnih uslova.
Najveću odgovornost za probleme hiljade Beograđana snosi gradska uprava jer je prvo dozvolila divlju gradnju, a potom neosnovano ozakonila ilegalno izgrađene zgrade.
Pročitaj priču: https://birn.rs/zivot-u-urbanistickom... Autori videa: Aleksandar Đorđević, Nataša Pantić i Dragan Gmizić

Saznajte sa kojim se sve problemima suočavaju stanovnici beogradskih opština zbog divlje gradnje, bez ikakvog plana i reda.
Dok se pojedini investitori bogate nelegalnom gradnjom stambenih zgrada u Beogradu, njihovi stanovnici se svakodnevno suočavaju sa nedostacima osnovnih komunalnih uslova.
Najveću odgovornost za probleme hiljade Beograđana snosi gradska uprava jer je prvo dozvolila divlju gradnju, a potom neosnovano ozakonila ilegalno izgrađene zgrade.
Pročitaj priču: https://birn.rs/zivot-u-urbanistickom... Autori videa: Aleksandar Đorđević, Nataša Pantić i Dragan Gmizić
Слабост администрације... А како и не би била, познато је шта је потребно да би се тамо ушло. Памет и способност нису на списку потребних особина. Такви не разумеју последице неиспланираности. Њима је важније да буду климоглавци или да примају мито.

Katastrofa
Kriminalna drzava, pa kako drugacije....

ja sam se vakcinisala i na kraju sam pelcovala koronu sa obostranom uplalom pluca , bilo bi mnogo teže da nisam bila vakcinisana

ja sam se vakcinisala i na kraju sam pelcovala koronu sa obostranom uplalom pluca , bilo bi mnogo teže da nisam bila vakcinisana
moja mama (1938-mo), pre 5 g joj operisana/zamenjena srcana aorta......nije htela da se vakcinise...
fasovala koronu, kuci lezala, odbila da pije nekakav lek koji joj prepisali koji se cudno pije (cini mi se 8 odjednom...),. pila cajeve, supe, vitamine, paracetamol za skidanje temperature, trachisan tbl za grlo....
pregrmela je.
Da je bila vakcinisana sigurno bi bila 'kaput'...

sve to zavisi od imunog sistema i koliko je zdrav organizam..stariji ljudi su ziveli zdravije od današnjih
Dobro kuco, znas da te volim, ali mani se da naturas pricu tipa 'eto, sreca vakcinisana sam pa sam ok prosla'...Barem meni...please
Tu priicu jedino razumem ako je covek placen da to promovise.

Sve sto pisem, i sad i pre, sve je iz RL meni bliskih ljudi...
I verujem samo onom sto vidim i cujem.
A neke moodonje ovde koji nesto satro znaju, barataju necim....joj bre...suzdrzavam se..

Pelcujte se bre, ko vam brani...ja biram da necu.

u radnji u njegosevoj, prodavac za kasom vidno bolestan/gripozan...smrkce, oci mu vodene, obrazi rumeni....umotao sal oko vrata...
glupo je i da ga pitam, al cim je tu u takvom stanju, znaci nema odsustvovanja sa posla

Dobro kuco, znas da te volim, ali mani se da naturas pricu tipa 'eto, sreca vakcinisana sam pa sam ok prosla'...Barem meni...please
Tu priicu jedino razumem ako je covek placen da to promovise.

Sve sto pisem, i sad i pre, sve je iz RL meni bliskih ljudi...
I verujem samo onom sto vidim i cujem.
A neke moodonje ovde koji nesto satro znaju, barataju necim....joj bre...suzdrzavam se..

Pelcujte se bre, ko vam brani...ja biram da necu.
Nikoga nikada nisam nagovarala niti rekla da treba da se vakciniše niti ikoga osudjivala sto nije
Bas me briga da li ce neko da se vakciniše ili nece..jer je to stvar licne odluke ..odrasli smo ljudi
Govorim iz svog iskustva a vakcinisala sam se da bih mogla da putujem jer sam morala na put.
I ja verujem onom sto sam dozivela i iskusla na teži nacin
A tvoje je pravo da biras i odlucujes da li ces ili neces da se vakcinises.
Zato nemoj meni da pricas tu pricu..jer i ja tebe volim i ni malo mi ne prija kada mi se obracas na ovakav nacin.

Ni meni ne prija kad neko nipodastava tudju pricu i licnost ( ne samo kad su vakcine u pitanju)...bilo je toliko puta ovde na forumu, i ne desava se samo meni..
nikada nisam nipodaštavala niciju pricu pa ni sada..a mene si citirala..citiraj one koji to rade
i ne ljutim se ja, jer na tebe ne mogu i nemam razloga da se ljutim..samo me ne dirajte za ono sto nisam radila, rekla , napisala
kada pogresim, onda me grdi :lol:

Back