- Poruka
- 397.380
ti grebo pocela kao mario 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Знаш за мајстора из Захумске?Nepopravljivo mi se pokvario rajfeslus na jedinoj zimskoj jakni
znam sad kad si me podsetilaЗнаш за мајстора из Захумске?
Насиље политике над здравим разумом...
E,.ovo su najvećim delom migranti prodavci.
A tek što jedva čekaju da se pojavi neka vest o virusu da postave temua tek kad se setim kako su admini, valjda po naredbi, brisali postove i branili da se negativno komentarise vakcinacija i korona virus
Pa muka mi je od sankcionisanja i lupanja packi.
gomile znam kojima se pokrenule neke hronicne bolesti ili izrasline u telu i preminuli posle vakcine...
Gde su sad svi silni strucnjaci koji nam s tv-a ispirali mozgove?...
A da...sad glodjemo temu ko je bio na proslavi u RS...pa napadi, pa atentati...i tako.....
Videcemo za par meseci...da li je tacno - da je dogovoren rok za prolece da se obostrano prizna kosovo....pa zato sad imamo drugih tema za zanimaciju...
I tako...odoh postom u politiku....ali nama je nametnuto da nam je sve postalo politika
Ma....A tek što jedva čekaju da se pojavi neka vest o virusu da postave temu
Valjda ih plaćaju po objavama
a po tvom misljenju virus ne postoji?A tek što jedva čekaju da se pojavi neka vest o virusu da postave temu
Valjda ih plaćaju po objavama
Inflacija čini čuda.Uskoro skuplje grejanje i voda
Више плаћам струју него воду...Uskoro skuplje grejanje i voda
Око вируса и вакцина... Не треба бркати оно што нам се свиђа са оним што је тачно. А често нам се свиђа да нам се прича да смо много паметни и да не треба ништа да се предузима (не вакцинише итд.)a tek kad se setim kako su admini, valjda po naredbi, brisali postove i branili da se negativno komentarise vakcinacija i korona virus
Pa muka mi je od sankcionisanja i lupanja packi.
gomile znam kojima se pokrenule neke hronicne bolesti ili izrasline u telu i preminuli posle vakcine...
Gde su sad svi silni strucnjaci koji nam s tv-a ispirali mozgove?...
A da...sad glodjemo temu ko je bio na proslavi u RS...pa napadi, pa atentati...i tako.....
Videcemo za par meseci...da li je tacno - da je dogovoren rok za prolece da se obostrano prizna kosovo....pa zato sad imamo drugih tema za zanimaciju...
I tako...odoh postom u politiku....ali nama je nametnuto da nam je sve postalo politika
Јесте, реална вредност рачуна ће да се врати на стару... Али ће наши приходи да се стање. Они обично не расту са инфлацијом него само са променом радног места.Inflacija čini čuda.
sad ces i jedno i drugo placati vise.Више плаћам струју него воду...
A ti bi da plaćaš jedno 100 evra vodu?Више плаћам струју него воду...