Negativa

pazi ima logike.
secas se guzve koja je nastala oko onih zidanih "kioska" kod zelenog venca u jug bogdanovoj ulici koje zele da ruse jer je istekao zakup?

erotic-shop-at-jug-bogdanova-street-in-zeleni-venac-district-in-belgrade-FFJP67.jpg

sad kad bi krenuli da ruse rekli bi da je neki investitor bacio oko na dobru lokaciju i ljudima unistavaju biznis a ulozili su u zidanje objekata (kao sad oko teatra na brdu) a u realu to su sve bile privremene dozvole sa rokom trajanja.

tako da ovo sta vesic predlaze i ima smisla.

pazi ima logike.
secas se guzve koja je nastala oko onih zidanih "kioska" kod zelenog venca u jug bogdanovoj ulici koje zele da ruse jer je istekao zakup?

erotic-shop-at-jug-bogdanova-street-in-zeleni-venac-district-in-belgrade-FFJP67.jpg

sad kad bi krenuli da ruse rekli bi da je neki investitor bacio oko na dobru lokaciju i ljudima unistavaju biznis a ulozili su u zidanje objekata (kao sad oko teatra na brdu) a u realu to su sve bile privremene dozvole sa rokom trajanja.

tako da ovo sta vesic predlaze i ima smisla.
Није право конверзије за киоск проблем... Него на пример узмеш Луку Београд, па онда намериш да је истераш... Е сад, то што треба да платиш милијарду евра за претварање (конверзију) земљишта у стамбено (на чему ће неко зарадити 10 милијарди евра)...

Мало више од кусура од бурека, зар не?

A što ne kockarnica Šta fali
Šta će pozorište,na B.Brdu.
vidis koliko si imala negativnosti koje su potpuno i aposlutno bile suvisne i bezvezne.

zvanicno saopstenje opstiine.

i sta fali da se tu napravi amatersko pozoriste i prostor za kud-ove a ne pozoriste koje puni andrijeve dzepove?

i samo molim te nemoj reci, "videcemo sta ce biti"

ljudi vole da napadaju.. kao sto se dramilo kad je izgorela sutjerska i posle se ispostavilo da nikakav tajkun nece to kupiti nego da je to zemljiste vec u vlasnistvu i da pozar sigurno nije nastao iz razloga na koji su neki sumnjali.

sta fali amaterskom pozoristu na brdu?
cela situacija je vrlo cista.. ugovor je bio potpisan sa vremenskim ogranicenjem, ugovori se i potpisuju tako bas iz razloga sto posle moze doci do prenamene objekta.. ugovor je istekao, niko njih nije na silu izbacio..neka nadju drugu lokaciju..kad su potpisivali znali su da postoji mogucnost izbacivanja po isteku ugovora.

ne poznajem nikog da veruje u 'drzava garantuje.....zvanicno saopstenje...' i slicna njesra.
Volela bih da je drugacije ali na zalost, sve zvanicno pokazuje se da je istina ns drugoj strani ..
Jedino ako sam bot, placeni...onda je to druga pesma

vidis koliko si imala negativnosti koje su potpuno i aposlutno bile suvisne i bezvezne.

zvanicno saopstenje opstiine.

i sta fali da se tu napravi amatersko pozoriste i prostor za kud-ove a ne pozoriste koje puni andrijeve dzepove?

i samo molim te nemoj reci, "videcemo sta ce biti"

ljudi vole da napadaju.. kao sto se dramilo kad je izgorela sutjerska i posle se ispostavilo da nikakav tajkun nece to kupiti nego da je to zemljiste vec u vlasnistvu i da pozar sigurno nije nastao iz razloga na koji su neki sumnjali.

sta fali amaterskom pozoristu na brdu?
cela situacija je vrlo cista.. ugovor je bio potpisan sa vremenskim ogranicenjem, ugovori se i potpisuju tako bas iz razloga sto posle moze doci do prenamene objekta.. ugovor je istekao, niko njih nije na silu izbacio..neka nadju drugu lokaciju..kad su potpisivali znali su da postoji mogucnost izbacivanja po isteku ugovora.
Sto se tice AMATERSKOG POZORISTA , ono je postojalo, dole na spratu kod pijace.
Zvalo se SUSRET i ugaseno je 90-tih.
U ovoj zgradi o kojoj pisem,postoji na spratu prostor,pogodan za omladinsko pozoriste.
Makar je bio nekad. Pogodan na monodrame.
Nekad davno, tu sam gleda Zijaha Sokolovica
Što se tice folklora stvari stoje ovako.
Na teritoriji opstine ČUKARICA postoje 2 velika KUD-Vrlo uspesna
1, Dimitrije Tucović -postoje sigurno jedno 40 godina.Vežbaju u skoli Josif Pančić.Na taj KUD su fokusirana deca i omladina koji idu u škole na B. Brdu,Lokacijski to je oko 300 metara od ove zgrade.

2, Sveti Djordje-Obuhvata decu i omladinu.saJulinog Brda, Žarkova,Ceraka; Miljakovca,(to je kad predjes most, koji spaja B.B i J. Brdo)
Imaju cak i seniore.Prosle godine su ucestvovali na par velikih festivala.
Najpoznatiji onaj u Marseju.
Niko od njih nema nameru da se pomera.
Stacionirani su prema svojim potrebama.
Folklor se vezba u salama za fizičko.
Eventualno bi neki mini koncert, mogao u toj sali da se odrzi.
Što se tiče hora, nisam obavesteana.
Najgore ce biti ako dovedu Cakanu da vodi hor.

Sto se tice AMATERSKOG POZORISTA , ono je postojalo, dole na spratu kod pijace.
Zvalo se SUSRET i ugaseno je 90-tih.
U ovoj zgradi o kojoj pisem,postoji na spratu prostor,pogodan za omladinsko pozoriste.
Makar je bio nekad. Pogodan na monodrame.
Nekad davno, tu sam gleda Zijaha Sokolovica
Što se tice folklora stvari stoje ovako.
Na teritoriji opstine ČUKARICA postoje 2 velika KUD-Vrlo uspesna
1, Dimitrije Tucović -postoje sigurno jedno 40 godina.Vežbaju u skoli Josif Pančić.Na taj KUD su fokusirana deca i omladina koji idu u škole na B. Brdu,Lokacijski to je oko 300 metara od ove zgrade.

2, Sveti Djordje-Obuhvata decu i omladinu.saJulinog Brda, Žarkova,Ceraka; Miljakovca,(to je kad predjes most, koji spaja B.B i J. Brdo)
Imaju cak i seniore.Prosle godine su ucestvovali na par velikih festivala.
Najpoznatiji onaj u Marseju.
Niko od njih nema nameru da se pomera.
Stacionirani su prema svojim potrebama.
Folklor se vezba u salama za fizičko.
Eventualno bi neki mini koncert, mogao u toj sali da se odrzi.
Što se tiče hora, nisam obavesteana.
Najgore ce biti ako dovedu Cakanu da vodi hor.
o tome se i radi, ima vise kudova od ta dva i ovaj prostor ce biti za njih.
u stvari ja ne kapiram tvoju poentu.
ljutis se sto nije obnovljen ugovor sa privatnikom i sto ce na tom mestu umesto da privatnik zaradjuje nici amatersko pozoriste i prostor za manje kud-ove i horove?

o tome se i radi, ima vise kudova od ta dva i ovaj prostor ce biti za njih.
u stvari ja ne kapiram tvoju poentu.
ljutis se sto nije obnovljen ugovor sa privatnikom i sto ce na tom mestu umesto da privatnik zaradjuje nici amatersko pozoriste i prostor za manje kud-ove i horove?
Ne može tu da se vežba .Za vezbu je potreban veći prostor .
Za koncert da,za vezbu ne
Verovatno nikad nisi gledao,kako idu vezbe Drzanje za ruke je kraj
Pre toga idu ozbiljne pripreme .Hor ima svaka škola
U okviru KUD -a postoji hor .
Ako je opštini do KUD,nek im ustupi besplatno prostore izdate kafićima
Ne branim ja ovde Andriju,vec pozorište na B.Brdu .

A osoba zadužena za kulturu na opštini Čukarica,je pevačica ,zvana Cakana
To govori sve

omrzla sam Djurdjevdan i Mars na Drinu, zahvaljujuci ulicnim trubacima
Da l' ista drugo znaju da oduvaju
(Bar ovi ganci sto svakog Bozica u mojoj ulici glavu probise)
Када би само могла да отвориш прозор и неким усмереним озвучењем да им пустиш

... сами би побегли z;)

što ih nisi pozvala na kafu i još im kažeš kada ste me vec probudili da vas castim.i nadam se da više nećete z:mrgreen:
Nisu me probudili, a ne kafenisem sa komsilukom...
Ali mi smeta da cujem ljudske glasove, posebno ujutru...a posebno ispred mojih vrata.
Naglasih da su beogradjani, izuzetno nekulturni i prosti.

Back