Negativa

између ових зграда се чује и кад неко прича гласније у свом стану, а има отворене просторе....овогодишњи асортиман петарди је бучан на нивоу детонација.
мукица црна се само тресе.

licno mislim da je tu doslo do problema oko zakupa prostora.

sad sam gledao clanak.

oni su za svoje postojanje prodali 125.196 ulaznica a u budzet opstine uplatili 8.997.403 din.
to su podaci koje su rekli zakupci pozorista.

prosta matematika kaze da je po karti opstini uplaceno svega 70 dinara a karta je bila oko 1.500 din po predstavi.

jbg. i oni su hteli da zaradjuju puno a prostor da placaju malo.

licno mislim da je tu doslo do problema oko zakupa prostora.

sad sam gledao clanak.

oni su za svoje postojanje prodali 125.196 ulaznica a u budzet opstine uplatili 8.997.403 din.
to su podaci koje su rekli zakupci pozorista.

prosta matematika kaze da je po karti opstini uplaceno svega 70 dinara a karta je bila oko 1.500 din po predstavi.

Pjbg. i oni su hteli da zaradjuju puno a prostor da placaju malo.
A koliko su uložili u renoviranje
Pre je to bio zapušten prostor.
Nekada je bio bioskop Šumadija
Da sam na Andrijom mestu,sve bi iznela napoje,i pocupala.

a zasto?
nisu oni izbaceni na silu.
ocigledno je istekao zakup i vlasnik ima pravo da prostor ponudi nekom drugom... zasto mislis da je bilo koji prostor bogom dan nekome da ga rentira dok zeli? postoje ugovori i periodi zakupa..kad oni isteknu ili se ugovor obnavlja ili ne..a andrija moze da iznese invantar iz pozorista koji je uneo i da ga prenese na drugu lokaciju..to mu niko ne osporava.

znas, voleo bih tebe da vidim da kazes da ti smanje platu na pola ili da se odreknes povisice.
gledate tudje novcanike i komentarisete ali nikad ne krecete od sebe..da li bi ikad prodavala ili nudila svoju robu ispod cene ili po manjoj ceni ako mozes da dobijes vise? ti ono bese prodajes stanove? sto se ne odreknes provizije na ustrb klijenta?

a zasto?
nisu oni izbaceni na silu.
ocigledno je istekao zakup i vlasnik ima pravo da prostor ponudi nekom drugom... zasto mislis da je bilo koji prostor bogom dan nekome da ga rentira dok zeli? postoje ugovori i periodi zakupa..kad oni isteknu ili se ugovor obnavlja ili ne..a andrija moze da iznese invantar iz pozorista koji je uneo i da ga prenese na drugu lokaciju..to mu niko ne osporava.

znas, voleo bih tebe da vidim da kazes da ti smanje platu na pola ili da se odreknes povisice.
gledate tudje novcanike i komentarisete ali nikad ne krecete od sebe..da li bi ikad prodavala ili nudila svoju robu ispod cene ili po manjoj ceni ako mozes da dobijes vise? ti ono bese prodajes stanove? sto se ne odreknes provizije na ustrb klijenta?
I treba da iznese,i sve vrati u prethodno stanje,oguli zidove i sl
Pa nek izdaju nekom svom

juce je radnik mts-a bukvalno horor napravio po zidovima zgrade, uvodeci net
onako, kako dolikuje -- bahato, bezobzirno, bez pitanja/obavestenja, samouvereno i despotski.

i ne gledam tv, i za sbb ne mislim nista pozitivno, ali mi se od bahatosti bljuje

Back