Negativa

1653727374165.png

људи, живите у великом граду у очекујете да се превозите без гужве. и то петком. и то у поподневним сатима.
не разумем.
као да није довољна негатива тај кркљанац, него хајде да зачинимо негативу нашом нервозом и неразумевањем зашто је то тако. мислим, биће нам лепше тад :lol: а што смо нервозни? нервозни смо јер ћемо негде закаснити 15-20 минута :roll:

људи, живите у великом граду у очекујете да се превозите без гужве. и то петком. и то у поподневним сатима.
не разумем.
као да није довољна негатива тај кркљанац, него хајде да зачинимо негативу нашом нервозом и неразумевањем зашто је то тако. мислим, биће нам лепше тад :lol: а што смо нервозни? нервозни смо јер ћемо негде закаснити 15-20 минута :roll:
Da, sada je ok, kako je bilo kad se radila gazela. Secam se kolone od opstine novi beograd. I onda mic po mic 2 sata preko mosta.

sinoc komunalci razbucali zurku na Adi, kazu bilo oko 3000 ljudi.
Vesara kaze - ne moze da radi kome sta padne na pamet. :lol:

Adu su, Makisku stranu raskrcili samo tako, na pocetku ima i veliki ogradjeni deo gde neko nesto radi/gradi.... Sljunka na plazi i u vodi nema ni priblizno koliko je bilo nekad...

Bukvalno rade sta god im padne na pamet, bez pardona...Uopste me vise ne iznenadjuju..Sad i navijam za njih, neka nas sve prekopaju, ograde...i treba.
Napred komsija!

@negativa je licemerje, bahatost, kriminal, nestrucnost i korumpiranost...to htedoh reci

Poslednja izmena:
не разумем.
kao da sam ja pisao
:klap: :worth:

Da, sada je ok, kako je bilo kad se radila gazela. Secam se kolone od opstine novi beograd. I onda mic po mic 2 sata preko mosta.
ja sam jednom prilikom auto ostavio kod kruznog toka na parkingu kod zgrada, dosao autobusom kuci (posto autobusi pice zutom trakom) i uvece se vratio po auto.
sve se lako moze resiti ako nisi nervozan

Adu su, Makisku stranu raskrcili samo tako, na pocetku ima i veliki ogradjeni deo gde neko nesto radi/gradi.... Sljunka na plazi i u vodi nema ni priblizno koliko je bilo nekad...

Bukvalno rade sta god im padne na pamet, bez pardona...Uopste me vise ne iznenadjuju..Sad i navijam za njih, neka nas sve prekopaju, ograde...i treba.
Napred komsija!

@negativa je licemerje, bahatost, kriminal, nestrucnost i korumpiranost...to htedoh reci
a gde je bila ta zurka?
u kom delu ade?
na makiskoj strani i ne vidim gde je toliko ljudi moglo da stane osim na pocetku blizu tempa
a na drugoj strani jedino tamo kod golf terena a koga briga sto se tamo okupljaju.

Napred komsija!

volela sam Adu... .odem tamo ali retko jer Ada vise nije ono sto je bila,upravo sto se tamo zida, gradi i otima

Poslednja izmena:
ili je znala pa se pravili luda....dosli su tek na intervenciju gradjanja jer je muzika sa Ade bila izuzerno glasna

citala sam o tome a najsmesnije u celom tom desavanju je da policija nije znala za zurku sa 3.000 posetilaca
ili je znala pa se pravili luda....dosli su tek na intervenciju gradjanja jer je muzika sa Ade bila izuzerno glasna
cudne arsine ima.policija.....reaguje na toliku udaljenost od zgrada, a kad je buka bukvalno u zgradi, e tu ne reaguje...a ne reaguje ni na bagere u hercegovackoj...bas cudno...
https://nova.rs/vesti/hronika/stanari-sa-slavije-u-paklu-zbog-nocnog-lumpovanja/

cudne arsine ima.policija.....reaguje na toliku udaljenost od zgrada, a kad je buka bukvalno u zgradi, e tu ne reaguje...a ne reaguje ni na bagere u hercegovackoj...bas cudno...
https://nova.rs/vesti/hronika/stanari-sa-slavije-u-paklu-zbog-nocnog-lumpovanja/
Verovatno žurku napravio neko ko nije njihov
Sa poznatih splavova muzika tresti i niko ne prijavljuje.
Ove su verovatno prijavili ostali vlasnici kafića.

juce i danas novi brzi voz Soko u kvaru

:rotf:
Ja sam pročitala da je juče kamenovan

Napred komsija!

Na Adi se održava neko takmičenje u kajaku, ja kad sam bila pre neki dan, veliki deo je bilo ograđen trostrukim ogradama.
Čula sam da traje 7 dana, danas je verovatno poslednji dan, tako da je to vrv zbog njih urađeno.

Back